Yavuz 1112 kullanıcısının son içeriği

1. Yavuz 1112

Yardım xiaomi 15 aşırı ısınıyor

Merhabalar. Xiaomi 15 kullanıyorum ve telefonu ilk aldığım zamanlar hiçbir sorun yoktu fakat son zamanlarda sadece twitter veya instagramda gezmek bile telefonda orta derece ısınmaya sebep oluyor. Ekran 60 hz modunda ve oyun oynarken telefonu elimde zor tutuyorum. Diğer telefonlarda bu sıkıntıya...
  2. Yavuz 1112

Soru redmi note 10 pro hyper os gelecek mi?

merhabalar. Hyper os ilk duyurulduğundan beri takip ediyorum ve baktığım her sitede note 10 pro hyper os alacak yazıyordu. Hatta miui downloader uygulamasında bile gözüküyordu. Fakat birkaç hafta öncesinde miui downloader uygulamasında hyperos güncellemesi almayacak yazmaya başladı ve ayrıca...
  3. Yavuz 1112

Yardım Aşırı hızlı pil bitmesi

Merhabalar arkadaşlar. Otururken aniden hava sıcaklığı düşük diye bir bildirim geldi. Hemen açıp batarya sıcaklığını kontrol ettiğimde 30 derece olduğunu gördüm. Bu sırada %20 pil uyarısı verdi ve 1 dakika sonra %10 pil uyarısı verdi. Ardından 10 dakika içerisinde %20 pil kullanıldı uyarısı...
  4. Yavuz 1112

Soru China rom tema uygulaması yükleme?

Merhabalar. Bildiğiniz üzere çin romunda'ki temalar uygulamasında binlerce aod teması var. Fakat Global rom'da hiçbiri yok, bootloader kilidi vs. Açmadan çin romunda'ki temalar uygulamasına nasıl erişebilirim? Bunun bir yolu var mı? Teşekkürler.
  5. Yavuz 1112

Yardım Arama sırasında her hoparlörden ses geliyor

Merhabalar. Xiamoi redmi note 10 pro telefona sahibim ve sıfır olmasına rağmen çıkardığı sorunlar artık ciddi şekilde can sıkmaya başladı. Telefonla konuşuyorum, hoparlör kapalı olmasına rağmen ses hem ahize hemde alt ve üst hoparlörden geliyor. Daha öncede kulaklık takılı iken hoparlörden ses...
  6. Yavuz 1112

Çözüldü Bu rom yüklenemiyor hatası

Merhabalar. Geçen miui updater'de yeni güncelleme olduğunu gördüm ve hala bana gelmediği için konu açmıştım. Bugün yeni güncellemeyi indirdim ve ayarlar üzerinden Manuel olarak yükleme çalışıyorum fakat bu rom doğrulanamıyor hatasını alıyorum. Normalde orjinal rom olduğu için yüklenmesi...
  7. Yavuz 1112

Yardım 4k video'da kamera çöküyor

Merhabalar. Xiamoi redmi note 10 pro adlı cihaza sahibim ve bugün durduk yere cebimde anormal şekilde ısındığını farkettim. Cebimden çıkarıp soğuttuktan yaklaşık 1.5 saat sonra 4k video'ya geçince kamera çökmeye başladı. Yeniden başlatmak veya verileri temizlemek hiçbir işe yaramıyor. Max...
  8. Yavuz 1112

Çözüldü Güncelleme, güncelleyici'de gözükmüyor

Merhabalar. Miui updater'e girdim ve global rom'a 14.0.7 geldiğini gördüm ve güncelleme yok diye uyarı alıyorum. Sizce sebebi nedir, güncelleme neden gözükmüyor?
  9. Yavuz 1112

Yardım Spotify bildirim çubuğunda yok

Merhabalar. Spotify'ı stabil bir şekilde sorunsuz kullanıyordum fakat bir sebepten dolayı telefonu sıfırlamak zorunda kaldım. Sıfırlama sonrasında Spotify'ın her bildirim seçeneği açık olmasına rağmen müzik çalarken bildirim çubuğuna gelmiyor. Müzik değiştirmek için uygulamaya gitmem gerekiyor...
  10. Yavuz 1112

Çözüldü bootloader açmadan eu rom geçme

Merhabalar. Aradığım çoğu özellik eu rom'da mevcut olduğu için bl açmadan eu rom'a geçmek istiyorum fakat youtube'da gördüğüm rom ismi değişerek rom değişme yöntemi harici bir yöntem bulamadım sizin bildiğiniz başka yöntem varmıdır? Telefon yeni ve garanti sıkıntısı yaşamak istemiyorum.
  11. Yavuz 1112

Yardım redmi note 10 pro aşırı ısınma sorunu

Merhabalar. xiamoi redmi note 10 pro 8/256gb versiyonunu satın aldım ve 1.5 aylık kullanımdan sonra ısınma sorununu merak etmeye başladım. telefonu ilk aldığım gün eski telefonumdan, bu telefona aktarma yaparken cihaz aşırı ısınıyor diye uyarı almıştım. Bir kaç gün sonra oyun yükledim ve...
  12. Yavuz 1112

Yardım redmi note 8 sıfırlama sonrası aşırı kasma

merhabalar. yeni telefon aldım ve eski telefonum olan redmi note 8'i babama verdim. telefon temizlensin sıfır başlagıç olsun diye fabrika ayarlarına sıfırladım, sıfırlamaz olaydım. sıfırlama öncesinde stabil ve akıcı çalışan telefon , sıfırlama sonrasında arayüz ve uygulama içlerinde aşırı bir...
  13. Yavuz 1112

Çözüldü miui optimizasyonu açık aod nasıl kullanırım?

Merhabalar. Redmi note 10 pro kullanıyorum ve aod (sürekli açık ekran) özelliğine sahibim. Fakat aod ekranı kapattıktan sonra 10 saniye gözüküyor ve kapanıyor. Çözümünü miui optimizasyonunu kapatarak buldum fakat miui optimizasyonunu kapatınca kayan pencereler özelliğini kullanamıyorum ve oyun...
  14. Yavuz 1112

Yardım custom rom'a root atamıyorum ve telefon başlatılıyor ekranında takılı kalıyorum

merhaba arkadaşlar. evolution x kullanıyorum ve twrp üzerinden magisk'i kurdum. cihazı yeniden açıp magiske girdiğim zaman tam kurulum gerekli dedi ve yeniden başlatmamı istedi. kurulum yaptı ve yeniden başlata bastığım zaman , evolution x ekranında takılı kalıyor . bu işemi daha önce de...
  15. Yavuz 1112

Yardım Twrp invalid zip format hatası

Merhabalar. Twrp ile magisk yüklemeye çalışıyorum fakat "invalid zip file format" hatasını alıyorum. Zip ten çıkarıp tekrar sıkıştırmayı denedim fakat yine olmadı. Sizce bunun çözümü nedir? Teşşekürler.
Üst Alt