Yardım xiaomi 15 aşırı ısınıyor

Yavuz 1112

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yavuz
Cihazım
Note 8
Konular
19
Merhabalar. Xiaomi 15 kullanıyorum ve telefonu ilk aldığım zamanlar hiçbir sorun yoktu fakat son zamanlarda sadece twitter veya instagramda gezmek bile telefonda orta derece ısınmaya sebep oluyor. Ekran 60 hz modunda ve oyun oynarken telefonu elimde zor tutuyorum. Diğer telefonlarda bu sıkıntıya hiç rastlamadım, bu telefon niye bu kadar ısınıyor? Teşekkürler.

Bilal98

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi note 7
Konular
8
Merhabalar. Xiaomi 15 kullanıyorum ve telefonu ilk aldığım zamanlar hiçbir sorun yoktu fakat son zamanlarda sadece twitter veya instagramda gezmek bile telefonda orta derece ısınmaya sebep oluyor. Ekran 60 hz modunda ve oyun oynarken telefonu elimde zor tutuyorum. Diğer telefonlarda bu sıkıntıya hiç rastlamadım, bu telefon niye bu kadar ısınıyor? Teşekkürler.
sizinde mi çin cihaz hocam

baran452413

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
87
Telefonun hikayesi nedir hocam işlem varmi drgisen parça vs vs veya direnç işlemi ime kaydı yani

Bilal98

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi note 7
Konular
8
Telefonun hikayesi nedir hocam işlem varmi drgisen parça vs vs veya direnç işlemi ime kaydı yani
hocam xiaomi 15 çin cihaz . sıfır cihaz .Cuma Günü uzaktan işlemle bootloader+ server kayıt + sürüm güncelleme yaptım . arkadal başta eu rom yüklemişti . bazı şeyler ingilizce diye rahatsız olduğumu söyleyince global rom atalım dedi. Global hyper os 3.0.9.0 adlı bir fake rom kullandı. eski sürümü hyper os 2.0 idi. oda fake romdu.şu an dediğim şekil .antutu ve geekbench puanları ortalamanın çok az altı. geminiye sorduğumda fake rom kaynaklı dedi bilmiyorum artık.

baran452413

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
87
hocam xiaomi 15 çin cihaz . sıfır cihaz .Cuma Günü uzaktan işlemle bootloader+ server kayıt + sürüm güncelleme yaptım . arkadal başta eu rom yüklemişti . bazı şeyler ingilizce diye rahatsız olduğumu söyleyince global rom atalım dedi. Global hyper os 3.0.9.0 adlı bir fake rom kullandı. eski sürümü hyper os 2.0 idi. oda fake romdu.şu an dediğim şekil .antutu ve geekbench puanları ortalamanın çok az altı. geminiye sorduğumda fake rom kaynaklı dedi bilmiyorum artık.
Hocam sizle konusmsutuk zaten 😀

Bilal98

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi note 7
Konular
8
hocam ısı değerlerinizi paylaşır mısınız dev info yükleyerek

zaho6610

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
33
cihazım mi 14 ultra hyper 3 global bütün romlar ve eu rom denedim hepsinde anormal derecede ısınma oldu hyperos 1 e tekrar döndüm.bence 3 te genel bir sorun var

Bilal98

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi note 7
Konular
8
cihazım mi 14 ultra hyper 3 global bütün romlar ve eu rom denedim hepsinde anormal derecede ısınma oldu hyperos 1 e tekrar döndüm.bence 3 te genel bir sorun var
Hocam ben hyper 2 ye geri çektim 3 ten daha çok ısınıyor. Eskiden uçak kodunda 35 derecelerde takılıyordu cpu. Şimdi uçak modunda bile 50
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hyper os 3 e dönücem gibi. Bununla ilgili bi konu açıldı mı hiç yazılımın nasıl yükleneceği ile ilgili. Her seferinde aynı işleme 1500 TL vermek istemiyorum.

suleyman_yunus32

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
27
Kashi nin Security Center modülü vaer onu kur. Arka planda uygulamaları düzenliyor. Isınma problemi olmuyor. Farklı custom rom da da denedik özellikle pil tüketiminde Android Sistemin pil tüketimini azalttı. Dene istersen çözüm olabilir belki.

Bilal98

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi note 7
Konular
8
Kashi nin Security Center modülü vaer onu kur. Arka planda uygulamaları düzenliyor. Isınma problemi olmuyor. Farklı custom rom da da denedik özellikle pil tüketiminde Android Sistemin pil tüketimini azalttı. Dene istersen çözüm olabilir belki.
Nerden indiriliyor hocam

Üst Alt