Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba redmi note 6 pro kullanıyorum bugün telefonumu açınca google sürekli olarak duruyor hatası almaya başladım bir çok yere baktım android webview den kaynaklı diyorlardı. android webview i güncelledim ve sorun devam etti uygulamalar kısmından android webviewi kontrol edince de devre dışı...
arkadaşlar adb driver ve qualcom driverı kurdum usb hata ayıklama seçeneğini de açtım fastboot moda alıp cmd den "fastboot devices" komutunu yazınca cihaz görnümüyor ne yapmam gerek
fastboot moda aldım telefonu ama
fastboot' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file. cmd ekranında bunla karşılaşıyorum yardım eder misiniz
telefonuma global rom attım açılırken unlocked yazıyor ama gelişmiş seçeneklerde bakınca kitli görünüyor ve pc ye takınca adı değişik çıkıyor
yardım edebilecek var mı
Telefonuma global rom yükledim ve sonra her yeniden başlatınca telefonun altında (cihazı bul depolama alanı hasarlı cihazının şuanda güvenli değil) bu yazı çıkıyor yardım edebilir misiniz
Global rom yükledim ama Google Play'de sertifika hatası alıyorum bir kaç çözüm denedim ama onlar işe yaramadı cihazımı kayıt ettim işe yaramadı çözümünü bulan varsa lütfen yardım etsin
Twrp yüklerken program hata veriyor sonra telefon fastboot modundayken üste yazi çıkıyor bir tuşa bas diye İngilizcesi tabi basinca orjinal twrp açılıyor yine
Yardımcı olur musunuz lütfen