Yasinc50 kullanıcısının son içeriği

1. Y

Çözüldü google sürekli olarak duruyor

merhaba redmi note 6 pro kullanıyorum bugün telefonumu açınca google sürekli olarak duruyor hatası almaya başladım bir çok yere baktım android webview den kaynaklı diyorlardı. android webview i güncelledim ve sorun devam etti uygulamalar kısmından android webviewi kontrol edince de devre dışı...
  2. Y

Yardım cihazın fastboot mod da pc de görünmemesi

arkadaşlar adb driver ve qualcom driverı kurdum usb hata ayıklama seçeneğini de açtım fastboot moda alıp cmd den "fastboot devices" komutunu yazınca cihaz görnümüyor ne yapmam gerek
  3. Y

Yardım fastboot' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. hatası

fastboot moda aldım telefonu ama fastboot' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. cmd ekranında bunla karşılaşıyorum yardım eder misiniz
  4. Y

Yardım bootloader kilidi

telefonuma global rom attım açılırken unlocked yazıyor ama gelişmiş seçeneklerde bakınca kitli görünüyor ve pc ye takınca adı değişik çıkıyor yardım edebilecek var mı
  5. Y

Yardım Cihazı bul depolama alanı hasarlı cihazınız şu anda güvenli değil

Telefonuma global rom yükledim ve sonra her yeniden başlatınca telefonun altında (cihazı bul depolama alanı hasarlı cihazının şuanda güvenli değil) bu yazı çıkıyor yardım edebilir misiniz
  6. Y

Yardım root sorunu

telefonda global rom var root attım ama açılırken telefon kurulum kısmında kopyalama kısmına gelince hta veriyor lütfen acil yardım edin
  7. Y

Yardım Google Play sertifika sorunu

Global rom yükledim ama Google Play'de sertifika hatası alıyorum bir kaç çözüm denedim ama onlar işe yaramadı cihazımı kayıt ettim işe yaramadı çözümünü bulan varsa lütfen yardım etsin
  8. Y

Yardım Twrp hatası

Twrp yüklerken program hata veriyor sonra telefon fastboot modundayken üste yazi çıkıyor bir tuşa bas diye İngilizcesi tabi basinca orjinal twrp açılıyor yine Yardımcı olur musunuz lütfen
  9. Y

Yardım Redmi note 6 pro güncelleme hatası

Cihazı alalı 2 gün oldu bir güncelle var ama her indirdiğimde doğrulanamadı hatası veriyor
Üst Alt