yaserunal kullanıcısının son içeriği

1. Y

Yardım 5g sorunu

Aynen ya yeni gördüm bende 😁😁
  2. Y

Yardım 5g sorunu

SORUN ÇÖZÜLDÜ YURT DISI CIHAZ KULLANIP 5G'YE GEÇEMEYENLER iciN CözüM 5G Telefonunuzdaki hatti cikarin 5G Türkiye'de 5G destekleyen bir cihaza takin Operatörüin mobil uygulamasin indirin 5G'yi aktif edin Hatti tekrar kendi cihaziniza takin Artik 5G kullanabilirsinz!
  3. Y

Yardım 5g sorunu

YURT DISI CIHAZ KULLANIP 5G'YE GEÇEMEYENLER iciN CözüM 5G Telefonunuzdaki hatti cikarin 5G Türkiye'de 5G destekleyen bir cihaza takin Operatörüin mobil uygulamasin indirin 5G'yi aktif edin Hatti tekrar kendi cihaziniza takin Artik 5G kullanabilirsinz! 1775378703 Oldu herkese teşekkür ederim
  4. Y

Yardım 5g sorunu

Cihazım uyumlu değildir yazıyor. Çok saçma 5 g yi destekliyor yurt dışı olduğu için olalir mi diye düşünüyorum
  5. Y

Yardım 5g sorunu

Note 13 pro plus 5g telefonum var 5g yi desteklediği halde sinyal yerinde 4.5G yazıyor bütün ayarları kontrol ettiğim halde 5 gye geçemedim son sürüm yüklü kapadım açtım Türk Telekom sim 5g li bir sıkıntı var çözemedim yardımlarınızı bekliyorum
  6. Y

Yardım Sistem navigasyon menüsü kayıp

Basit moda geçtim tekrar normal moda geçiş yaptım, navigasyon tuşları geldi. Ayarlardan ana ekran altında sistem navigasyon tuşu menüsü vardı kayıp oldu. Navigasyon tuşlarını kullanmak istemiyorum. Ayarlar aramasına yazıyorum çıkmıyor. Yardım ederseniz sevinirim.
  7. Y

Uygulama sürekli çalışmasını istediğim programı ram temizliğinde kapatması.

Aynen dediğinizi yaptım easy smart kapanıyor ama smart cover lite kapanmıyor tamam sorun çözüldü çok teşekkür ederim iyi ki varsınız..
  8. Y

Evet yapıldı 1557130627 Smart cover lite programını yükledim şimdilik sıkıntı yok temizleme yaptım silmedi. Program sağlıklı çalışıyor. İnşallah kapanmaz. Güvenlik ayarlarında istisnalara ekleme bölümü yok yapılması için öneride bulundum. Sanırım güvenlik açığı olmaması için ekleme yaptırmıyorlar.
  9. Y

Aynen dediğinizi yaptım istisnalara eklenmiyor güvenlik ayarlarında istisnaya eklenmesi lazım diye düşünüyorum 1557129136 Aksilik güç tuşunu hiç kullanmıyordum ben. Alışamadım. Cebimdede açık kalıyor arama yapıyor. Başka uygulamalara giriyor.
  10. Y

Denedim bütün izinlerde açık ama temizleme programı kapatıyor yine
  11. Y

smart cover lite programı kullanıyorum. (çok kullanışlı program tavsiye ederim) bu telefonu aldıktan sonra bu programı açıyorum çalışıyor . menüden programları kapatınca bu programda kapanıyor ve ya ram temizleme yapınca gidiyor, sürekli çalışmasını nasıl sağlarım. temizleme programının bu...
Üst Alt