Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SORUN ÇÖZÜLDÜ
YURT DISI CIHAZ KULLANIP
5G'YE GEÇEMEYENLER iciN CözüM
5G
Telefonunuzdaki hatti cikarin
5G
Türkiye'de 5G destekleyen bir cihaza takin
Operatörüin mobil uygulamasin indirin
5G'yi aktif edin
Hatti tekrar kendi cihaziniza takin
Artik 5G kullanabilirsinz!
YURT DISI CIHAZ KULLANIP
5G'YE GEÇEMEYENLER iciN CözüM
5G
Telefonunuzdaki hatti cikarin
5G
Türkiye'de 5G destekleyen bir cihaza takin
Operatörüin mobil uygulamasin indirin
5G'yi aktif edin
Hatti tekrar kendi cihaziniza takin
Artik 5G kullanabilirsinz!
1775378703
Oldu herkese teşekkür ederim
Note 13 pro plus 5g telefonum var 5g yi desteklediği halde sinyal yerinde 4.5G yazıyor bütün ayarları kontrol ettiğim halde 5 gye geçemedim son sürüm yüklü kapadım açtım Türk Telekom sim 5g li bir sıkıntı var çözemedim yardımlarınızı bekliyorum
Basit moda geçtim tekrar normal moda geçiş yaptım, navigasyon tuşları geldi. Ayarlardan ana ekran altında sistem navigasyon tuşu menüsü vardı kayıp oldu. Navigasyon tuşlarını kullanmak istemiyorum. Ayarlar aramasına yazıyorum çıkmıyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Evet yapıldı
1557130627
Smart cover lite programını yükledim şimdilik sıkıntı yok temizleme yaptım silmedi. Program sağlıklı çalışıyor. İnşallah kapanmaz. Güvenlik ayarlarında istisnalara ekleme bölümü yok yapılması için öneride bulundum. Sanırım güvenlik açığı olmaması için ekleme yaptırmıyorlar.
Aynen dediğinizi yaptım istisnalara eklenmiyor güvenlik ayarlarında istisnaya eklenmesi lazım diye düşünüyorum
1557129136
Aksilik güç tuşunu hiç kullanmıyordum ben. Alışamadım. Cebimdede açık kalıyor arama yapıyor. Başka uygulamalara giriyor.
smart cover lite programı kullanıyorum. (çok kullanışlı program tavsiye ederim) bu telefonu aldıktan sonra bu programı açıyorum çalışıyor . menüden programları kapatınca bu programda kapanıyor ve ya ram temizleme yapınca gidiyor, sürekli çalışmasını nasıl sağlarım. temizleme programının bu...