Uygulama sürekli çalışmasını istediğim programı ram temizliğinde kapatması.

yaserunal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasin ünal
Cihazım
redmi note 7
Konular
3
smart cover lite programı kullanıyorum. (çok kullanışlı program tavsiye ederim) bu telefonu aldıktan sonra bu programı açıyorum çalışıyor . menüden programları kapatınca bu programda kapanıyor ve ya ram temizleme yapınca gidiyor, sürekli çalışmasını nasıl sağlarım. temizleme programının bu programı görmezden gelmesini sağlamak gerekiyor.

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
10 Mart 2018
Konular
188
Otomatik başlatmayı açabilirsiniz

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-05-06-02-39-45-239_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2019-05-06-02-39-45-239_com.miui.securitycenter.png
    117,6 KB · Görüntüleme: 67

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
46
Son uygulamalarda calismasini istedigin programin ustund basili tutup kilitledikten sonra yine kapaniyor mu

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Son uygulamalarda açık kalmasını istediğiniz programa basılı tutup, çıkan kilit işaretine basarsanız, kilitlediğiniz program ram temizlemede kapanmaz. Eklemekte fayda var; derin temizlik kısayolu aracılığıyla ram temizlemek kilitli uygulamayı da kapatır.

kuzey.karayel

I <3 Xiaomi
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi mix 2
Meslek
insan kaynakları
Konular
15
Güvenlik uygulamasına giriniz, sağ üstteki ayarlar ikonu (çark)/hızı arttır/uygulamaları kilitle girdiğinizde kapanmamasını istediğiniz uygulamanın yanını sağa (maviye) çekiniz. Aynı zamanda, uygulamaları yönetten ilgili uygulamanızın içine girip otomatik başlatma, pil tasarrufu yok gibi ayarlarıda yapınız. Kesin çözümdür.

yaserunal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasin ünal
Cihazım
redmi note 7
Konular
3
Güvenlik uygulamasına giriniz, sağ üstteki ayarlar ikonu (çark)/hızı arttır/uygulamaları kilitle girdiğinizde kapanmamasını istediğiniz uygulamanın yanını sağa (maviye) çekiniz. Aynı zamanda, uygulamaları yönetten ilgili uygulamanızın içine girip otomatik başlatma, pil tasarrufu yok gibi ayarlarıda yapınız. Kesin çözümdür.
Aynen dediğinizi yaptım istisnalara eklenmiyor güvenlik ayarlarında istisnaya eklenmesi lazım diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aksilik güç tuşunu hiç kullanmıyordum ben. Alışamadım. Cebimdede açık kalıyor arama yapıyor. Başka uygulamalara giriyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-05-06-10-45-28-707_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2019-05-06-10-45-28-707_com.miui.securitycenter.png
    133,1 KB · Görüntüleme: 52

kuzey.karayel

I <3 Xiaomi
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi mix 2
Meslek
insan kaynakları
Konular
15
Aynen dediğinizi yaptım istisnalara eklenmiyor güvenlik ayarlarında istisnaya eklenmesi lazım diye düşünüyorum

Aksilik güç tuşunu hiç kullanmıyordum ben. Alışamadım. Cebimdede açık kalıyor arama yapıyor. Başka uygulamalara giriyor.

Olması lazım. Bu konuda sıkıntı yaşanmaması lazım. Öncelikle sizin Güvenlik uygulamasına yetki vermeniz lazım. Onu yaptınızmı.

yaserunal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasin ünal
Cihazım
redmi note 7
Konular
3
Olması lazım. Bu konuda sıkıntı yaşanmaması lazım. Öncelikle sizin Güvenlik uygulamasına yetki vermeniz lazım. Onu yaptınızmı.
Evet yapıldı

Smart cover lite programını yükledim şimdilik sıkıntı yok temizleme yaptım silmedi. Program sağlıklı çalışıyor. İnşallah kapanmaz. Güvenlik ayarlarında istisnalara ekleme bölümü yok yapılması için öneride bulundum. Sanırım güvenlik açığı olmaması için ekleme yaptırmıyorlar.

Son düzenleme:

kuzey.karayel

I <3 Xiaomi
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi mix 2
Meslek
insan kaynakları
Konular
15
Ayarlar/ek ayarlar/gizlilik/bildirim erişimi (izin ver)
ayarlar/ek ayarlar/gizlilik/erişimi olan uygulamalar (izin ver)
Ayarlar/ek ayarlar/yetkilendirme&geri alma içindeki "Pil ve Performans" ve "Güvenlik" ikisine de yetki geri alıp yeniden geri yetki ver
Bunlarıda yapar mısınız..

Üst Alt