YakupB kullanıcısının son içeriği

1. YakupB

Yardım Mi9t çerçevede sorun

Mi9t cihazımda kasa sapağlam olduğu halde hoparlör çıkışı, şarj girişi ve sim soketinin bulunduğu kısımda aşınmalar oldu. Telefon hiç düşmedi garantisi de devam ediyor. Bunun onarımı mümkün müdür?
  2. YakupB

Çözüldü Android 10 / mi9t batarya

Arkadaşlar android 10 güncellemesini yaptıktan sonra batarya konusunda ciddi bir değişim farkettim. Telefonu resmen 2 gün şarja takmıyorum . Bu bir tek bende mi geçerli bende mi bir anormallik var diye sormak istedim. Pil istatistiklerini de ekleyeceğim. Konudan anlayan varsa batarya...
  3. YakupB

Soru Pil istatistikleri

Arkadaşlar ekran görüntüsü bırakıcam aşağı hücre beklemenin bu kadar batarya kullanması normal mi sizce?
  4. YakupB

Yardım Whatsapp bildirim gizleme

Arkadaşlar sadece whatsapp bildirimlerini gizlemek istiyorum. Yani mesaj geldiğinde içerik gözükmesin. Iphone kullanırken içeriği gizlediğimizde bildirim yazıyor içerik görünmüyordu . Fakat mi9t kullanıyorum bu cihazda bulamadım ayarı.(Not:Tüm uygulamaların içeriklerini gizlemek istemiyorum...
  5. YakupB

Soru Redmi Note 8 Pro vs Mi 9T Hangisini Almalıyım ?

Hocam şöyle anlatayım yaklaşık olarak 1 ay önce ıphone 6s modelinden geçiş yaptım. İnan çağ atladım abartıyo olabilirim bilmiyorm ama oyun oynuyorum fotoğraf çekiyorum karşılaştırmalar yapıyorum ciddi manada memnun bıraktı beni. Fotoğraf konusunda gündüz tatmin eder gece çok bir beklentim olmaz...
  6. YakupB

Soru Redmi Note 8 Pro vs Mi 9T Hangisini Almalıyım ?

Ben mi9t kullanıyorum gayet memnunum. Oyun performansı kamerası herşeyiyle ciddi manada iyi bir cihaz. Tabiki yine de tercih senin.
  7. YakupB

Soru 3500 TL'ye kadar telefon tavsiyesi

Mi9t 128gb yapıştır geç hocam çok düşünme.
  8. YakupB

Yardım Mi9t miui 11 silindi yardım!!

Geldi tekrar güncelleme fakat pil sorununu çok duyduğumdan dolayı yüklemedim. Format sonrası kendine gelir diyorlar.
  9. YakupB

Çözüldü Her açılışta sim kart etkinlestirmesi

Aynı durumdan müzdaribim inşallah sorunu çözen biri çıkar.
  10. YakupB

Soru MIUI 11 Güncelleme Gitti

Hocam mi9t kullanıyorum. Aynı sorun bizde de oldu 2 gün sonra geri geldi biraz beklerseniz geri gelecektir.
  11. YakupB

Soru Miui 11 mi9t

Arkadaşlar mi9t cihazı olup güncelleme yapanlar yeni güncelleme hakkında tecrübelerini yazabilirler mi acaba ?
  12. YakupB

Soru MIUI 11 GÜNCELLEMESİ

Aynı durum bendede oldu. Tekrar geliceği söyleniyor beklemekde fayda var .
  13. YakupB

MIUI 11 Mi 9T Global MIUI 11 geldi!

Yanlış anlaşılma olduysa kusuruma bakmayın hocam sanırım konular karıştı :)
  14. YakupB

Hocam burada güncelleme seçenekleri belirtilmiş. Ben zaten gelen güncellemenin silindiğinden bahsettim aynı şeyler değil.
  15. YakupB

Hocam bakındım fakat birşey bulamadım. Konu açtım başlıkta belirttim faydası size dokunmuyorsa bakmayın konuya görmezden gelin çok zor bişey olduğunu düşünmüyorum.
Üst Alt