Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi9t cihazımda kasa sapağlam olduğu halde hoparlör çıkışı, şarj girişi ve sim soketinin bulunduğu kısımda aşınmalar oldu. Telefon hiç düşmedi garantisi de devam ediyor. Bunun onarımı mümkün müdür?
Arkadaşlar android 10 güncellemesini yaptıktan sonra batarya konusunda ciddi bir değişim farkettim. Telefonu resmen 2 gün şarja takmıyorum . Bu bir tek bende mi geçerli bende mi bir anormallik var diye sormak istedim. Pil istatistiklerini de ekleyeceğim. Konudan anlayan varsa batarya...
Hocam şöyle anlatayım yaklaşık olarak 1 ay önce ıphone 6s modelinden geçiş yaptım. İnan çağ atladım abartıyo olabilirim bilmiyorm ama oyun oynuyorum fotoğraf çekiyorum karşılaştırmalar yapıyorum ciddi manada memnun bıraktı beni. Fotoğraf konusunda gündüz tatmin eder gece çok bir beklentim olmaz...
Hocam bakındım fakat birşey bulamadım. Konu açtım başlıkta belirttim faydası size dokunmuyorsa bakmayın konuya görmezden gelin çok zor bişey olduğunu düşünmüyorum.