yahyayildirim kullanıcısının son içeriği

1. Y

Redmi Pro devamlı reset atıyor.

Selamun aleykum herkese. Telefon arkdaşımın kendisinin bilgi olmadığı için telefona rom atmak için bana verdi. Uzun bir araştırmadan sonra telefona SP Flash Tool ile Xiaomi MIUI Official Forum bu adresten uygun romu (hem developer hemde stabil olanı denedim sonuc aynı) indirdim ve başarılı bir...
  2. Y

Yardım Redmi 4 Prime cihazım mi logosunda kalıyor.

Ben bu video sayesinde sorunumu hallettim.
  3. Y

Allah hepinizden razı olsun. Hiç kimse yardımcı olmadı. Canınız sağ olsun ne diyelim
  4. Y

Herkese selam olsun. Arkadaşlar forumda verilen tüm önerileri denedim, ancak gene de sorunumu çözemedim. Cihazım bootloder kilitli. Güncellemeden sonra mi logosunda kalıyor. Ne yaptımsa EDL moda alamadım. Lütfen yardım eder misiniz.
  5. Y

Samsung Galaxy S3 Miui6

son sürüm 5.6.1 aşağıdan indirebilirsiniz? http://miuirom.xiaomi.com/rom/u10498368/5.6.1/miui_nian_i9300_5.6.1_6c9a5d3a5d_4.4.zip
  6. Y

Samsung Galaxy S3 Miui6

RE: Samsung Galaxy S3 Miui6 V.5.5.2 Bu romu S 3'e yükledim. gappste flasladım. Ancak google play stordan ne mobil ağ ne wifi ile indirme yapmıyor. sebebi ne olabilir acaba yardımcı olursanız sevinirim.
  7. Y

Rehber Miui v6 Türkçe Dil Paketi [Her Hafta Güncel]

RE: Miui V6 - %99 Türkçe Dil Paketi [02.04.2015] bu dil dosyasını galaxy s3 miui v6 versiyonu için kullanabilir miyiz?
  8. Y

Rom [Discontinued] [PORT][4.4.2] [ MIUI V6 - 5.8.13 ] GM Discovery 4-16Gb TÜRKÇE [ FİNAL ]

RE: [PORT][4.4.2] [MIUI V6 - 5.4.10] GM Discovery 4-16Gb TÜRKÇE by Sw33tking Hocam hali hazırda www.romzj.com'dan indirdiğim v5 5.2.17 kullanıyorum. ben miui v6 istiyorum. Teşekkür ederim.
  9. Y

Rom [Discontinued] [PORT][4.4.2] [ MIUI V6 - 5.8.13 ] GM Discovery 4-16Gb TÜRKÇE [ FİNAL ]

RE: [PORT][4.4.2] [MIUI V6 - 5.4.9] GM Discovery 4-16Gb TÜRKÇE by Sw33tking [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Herkese hayırlı günler. [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Sw33tking hocam senden rica etsem Samsung Galaxy S III içinde...
Üst Alt