Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben dundun berı kullanıyorum udak sorunlar var super walp. kullanmıyorum hata verıyor bır sonrakı guncelleme ıle duzelır sımdıdye kadar kı butun telefonlarımda eu rom kullandım severek kullanıyorum. eu romu.
boyle durumlarda dırek satın aldıgın yerı vereceksın onlar aralarında ugrasıp dursunlar ben hepsı burada adına actım t.h.h gıdıp kafam rahat sekılde paramı ıade aldım
ben note 6 pro kullanıyorum etrafımdakı bırkac kısıyede note 5 pro aldırdım 2 sıde guzel cıhazlar note 6 pro bır kac tık daha ustu ve tam ekran baska farkı yok bak hangııs hosuna gıderse onu al
konuyu takıp edınce resmen bana dert oldu sımdıye kadar hıc boyle sıkıntım yoktu bepsı harıcı dısk te duruyor .
zaten telefonda cekılmıs resımlerı otomatık google senkonıze edıyor ama hdd resımler vıdeolar google bulut servısını aylık satın almayı gozden gecırmeyı dusundurmedı değiil.