YahyaArslan52 kullanıcısının son içeriği

1. YahyaArslan52

Satış OneDrive 5 TB + Office 365 - Canva PRO

canva pro alınmıstır ılgın ıcın tesekkur ederım .
  2. YahyaArslan52

Yardım Poco X3 NFC eu rom hakkında

ben dundun berı kullanıyorum udak sorunlar var super walp. kullanmıyorum hata verıyor bır sonrakı guncelleme ıle duzelır sımdıdye kadar kı butun telefonlarımda eu rom kullandım severek kullanıyorum. eu romu.
  3. YahyaArslan52

Soru Karşı Tarafa Ses Gitmiyor

Bende boyle bir sorun olmadı şimdiye kadar
  4. YahyaArslan52

Soru Eu rom X3 NFC Haftalık Çıkarmı

Teşekkür ederim
  5. YahyaArslan52

Soru Eu rom X3 NFC Haftalık Çıkarmı

Nerde ben xiaomieu rom dan bakıyorum yok sitesinde
  6. YahyaArslan52

Yardım Evofone Servis Rezaleti

boyle durumlarda dırek satın aldıgın yerı vereceksın onlar aralarında ugrasıp dursunlar ben hepsı burada adına actım t.h.h gıdıp kafam rahat sekılde paramı ıade aldım
  7. YahyaArslan52

Yardım Mi5 kablosuz wireless sarj

zamanında bende arastırmıstım dogru sekılde sarj etmıyor vıdeolarını ızlemıstım hoc bosu bosuna paranızı vermeyın.
  8. YahyaArslan52

Soru Tavsiye

ben note 6 pro kullanıyorum etrafımdakı bırkac kısıyede note 5 pro aldırdım 2 sıde guzel cıhazlar note 6 pro bır kac tık daha ustu ve tam ekran baska farkı yok bak hangııs hosuna gıderse onu al
  9. YahyaArslan52

Sohbet Verilerinizi nasıl yedekliyorsunuz?Neleri nerede yedekliyorsunuz?

google orjınal cozunurlukte sınırsız vermıyormuydu ?
  10. YahyaArslan52

Sohbet Verilerinizi nasıl yedekliyorsunuz?Neleri nerede yedekliyorsunuz?

konuyu takıp edınce resmen bana dert oldu sımdıye kadar hıc boyle sıkıntım yoktu bepsı harıcı dısk te duruyor . zaten telefonda cekılmıs resımlerı otomatık google senkonıze edıyor ama hdd resımler vıdeolar google bulut servısını aylık satın almayı gozden gecırmeyı dusundurmedı değiil.
  11. YahyaArslan52

Sohbet cepporttan bi yetkili varmı burda?

t.h.h ıle bende para ıadesı aldım hepsı burada telefonu teslım alır almaz 2 gun ıcınde parayı eft yaptılar . bugunde fıxpack ucretını ıade ettıler gercekten memnun kaldım . ınsallah sızde sonuca ulasırsınız.
  12. YahyaArslan52

Sohbet Sanal Tuşlar

arkadas vermıs cevabı.
  13. YahyaArslan52

Yardım Bluetooth ile Renault Fluence baglanmiyor

o sorunu bende basadım aslında baglanıyor baglantıya gelıp o telefonu secmen lazım o sekılde cozum var .
  14. YahyaArslan52

Uygulama Amazfit Watch Türkçe - 2.6.7 - play

güle güle kullan guzel saat arayuzlerı vardır.
  15. YahyaArslan52

Uygulama Amazfit Watch Türkçe - 2.6.7 - play

saat arayuz ben burdan ındıryorum sımdıye kadaryuzlerce kez ındırdım Simple Amazfit Watchface Builder - over 30998 free watchfaces
Üst Alt