Yardım Bluetooth ile Renault Fluence baglanmiyor

Berhanonen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berhan
Cihazım
Mi8 lige 64 gb
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 10.0
Telefon Modeli
Mi8 lige 64 gb
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba iPhone 6 kullanıcısından Bluetooth ile Renault Fluence marka aracıma bağlanıp Spotify dinleyebiliyordum.xiamoi mi8 ile Bluetooth ile arabayı göremiyorum ne gibi bir sorun olabilir.

Cherkess

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi 6X
Konular
0
Ben de 6X aldım 15 gün önce tüm Bluetooth lu cihazları gören telefon sadece arabayı görmüyor. Berhanonen bir çözüm bulabildiniz mi acaba? cantara size de teşekkür ederim programı deneyip sonucunu yazacağım en kısa zamanda buraya.

Oyla:

Cherkess

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi 6X
Konular
0
O programı da indirdim bütün cihazları gören telefon sadece arabayı görmüyor. Arabanın 5 tane telefon bağlama kapasitesi var aynı anda iki telefonu kullanabiliyor zaten kayıtlı 1 telefon var. Bluetooth u hiç görmüyor yani. Başka yöntem var mı acaba?

Oyla:

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Merhaba iPhone 6 kullanıcısından Bluetooth ile Renault Fluence marka aracıma bağlanıp Spotify dinleyebiliyordum.xiamoi mi8 ile Bluetooth ile arabayı göremiyorum ne gibi bir sorun olabilir.
O programı da indirdim bütün cihazları gören telefon sadece arabayı görmüyor. Arabanın 5 tane telefon bağlama kapasitesi var aynı anda iki telefonu kullanabiliyor zaten kayıtlı 1 telefon var. Bluetooth u hiç görmüyor yani. Başka yöntem var mı acaba?
o sorunu bende basadım aslında baglanıyor baglantıya gelıp o telefonu secmen lazım o sekılde cozum var .

Oyla:

Cherkess

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi 6X
Konular
0
Car_media cihazını önce telefonun görmesi lazım kardeşim araç teybi telefonu görmüyor telefon araç teybini görüp istek gönderiyor benim araçtaki sistem öyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada aracım Subaru marka Ben bu konudan devam ettim ama Renaultla ilgisi yok.

Oyla:

Wes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
S.Ç
Cihazım
GM Discovery
Konular
0
bende de redmi note 4 var.

gm9 pro, iphone 7, nubia z17 mini sorunsuz bağlanıyor.

xiaomide ise bluetooth listesinde araba görünüyor fakat bağlamak için tıkladığımda bağlantı başarısız diyor.

araç fluence

Oyla:

siegman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
mi5
Konular
0
Bende clio4 te bağlanmada sıkıntı çekmiyorum ama bağlandıktan sonra 20 30 saniyede bir ses 1 2 saniye kesilip devam ediyor

Oyla:
Üst Alt