Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar biliyorsunuz ki MIUI 12 güncellemesi geldi tabi bazı telefonlar için. Bizim gibi bazı kişilere de gelmesine çok az kaldı. Kapıda diyebiliriz. Bunun için bir sohbet başlatmak istedim. Sizce gelmesi iyi mi oldu kötü mü oldu. Ne gibi yeniliklerle gelecek? Geldikten sonra telefonlar...
Mi 8 lite cihazıma hard reset atmak istiyorum ama IMEI repaır yapılmışsa IMEI gider mi yardımcı olur musunuz?
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer telefonunuzla sabit 60 fps oyun oynamak istiyorsanız önereceklerim var.
-Cihazınızı geliştirici moduna alınız
-Ardından geliştirici seçeneklerinden Oyun sürücüsü tercihlerine gelin
-Buradan Pubg mobile'ı bularak oyun sürücüsü olarak işaretleyin
-Ardından bu bölümden çıkıp azıcık daha...
Eğer telefonunuzla sabit 60 fps oyun oynamak istiyorsanız önereceklerim var.
-Cihazınızı geliştirici moduna alınız
-Ardından geliştirici seçeneklerinden Oyun sürücüsü tercihlerine gelin
-Buradan Pubg mobile'ı bularak oyun sürücüsü olarak işaretleyin
-Ardından bu bölümden çıkıp azıcık daha...
Arkadaşlar öncelikle merhaba arkadaşımın TCL Plex telefonu bulunmaktaydı şarj yeri bozulduğu için servise gönderdi. Servis çalışanı cihazı açmaya çalışırken yaptığı şoklama sonucu cihazın anakartı yandı ve kısa devre yaptı.Cihaz kullanılamaz hâle geldi. Burada para alma hakkı var mıdır ve alırsa...
Arkadaşlar mi 8 lite için güzel bir kamera arıyorum uygulama olarak yardımcı olur musunuz telefonumda root yok
Öncelikle merhaba arkadaşlar.Böyle bir sorun yaşamadım fakat merakımdan soruyorum ikinci alana bulaşan virüs birinci alana geçer mi
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben telefonumda meraktan mıuı sürümüne tıkladım ve kararlıya geçti ama stabilden mi diğer şeylerden mi geçti bilmiyorum ama kararlı oldu. Bir sıkıntı olur mu. Ne gibi bir değişiklik olur
Öncelikle merhaba arkadaşlar benim pilimi gereksiz yiyen birkaç uygulama var ve göstermek istedim bu uygulamaların pil tüketmemesi için neler yapabilirim müzik dinleyen bir insan da değilim günde en fazla 15 dakika fakat widget kullanıyorum müziği açması için onunla alakalı olabilir mi?
MI 8...
Arkadaşlar öncelikle merhaba Mi8 lite'ın 128/6 versiyonunu kullanıyorum ve telefonumde gereksiz olarak ram dolu (oynadığım oyunlar ve ramin doluluğu resimlerde gösterilecektir.)Sizce normal mi? Boşaltmak için neler yapabilirim?