Yağız Mi 8 Lite kullanıcısının son içeriği

1. Yağız Mi 8 Lite

Soru Var mı MIUI 12 gelen

23 Ağustos'ta dağıtılacaktı MIUI12'ler ne oldu o iş ? MIUI12 gelen var mı cihazına MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Yağız Mi 8 Lite

Sohbet Sohbet edelim

Arkadaşlar biliyorsunuz ki MIUI 12 güncellemesi geldi tabi bazı telefonlar için. Bizim gibi bazı kişilere de gelmesine çok az kaldı. Kapıda diyebiliriz. Bunun için bir sohbet başlatmak istedim. Sizce gelmesi iyi mi oldu kötü mü oldu. Ne gibi yeniliklerle gelecek? Geldikten sonra telefonlar...
  3. Yağız Mi 8 Lite

Yardım Hard reset

Mi 8 lite cihazıma hard reset atmak istiyorum ama IMEI repaır yapılmışsa IMEI gider mi yardımcı olur musunuz? MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Yağız Mi 8 Lite

Soru Game turbo

Game turboya bu seçenekleri nasıl getirebilirim? MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Yağız Mi 8 Lite

Game turbo

Game turboma bu seçenekleri nasıl getirebilirim MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Yağız Mi 8 Lite

Soru Telefonumu hızlandırmak için

Telefonumu hızlandırmak için hangilerini işaretlemem gerek MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Yağız Mi 8 Lite

Oyun Pubg mobile oynayanlar buraya

Eğer telefonunuzla sabit 60 fps oyun oynamak istiyorsanız önereceklerim var. -Cihazınızı geliştirici moduna alınız -Ardından geliştirici seçeneklerinden Oyun sürücüsü tercihlerine gelin -Buradan Pubg mobile'ı bularak oyun sürücüsü olarak işaretleyin -Ardından bu bölümden çıkıp azıcık daha...
  8. Yağız Mi 8 Lite

Diğer Pubg mobile oynayanlar buraya

Eğer telefonunuzla sabit 60 fps oyun oynamak istiyorsanız önereceklerim var. -Cihazınızı geliştirici moduna alınız -Ardından geliştirici seçeneklerinden Oyun sürücüsü tercihlerine gelin -Buradan Pubg mobile'ı bularak oyun sürücüsü olarak işaretleyin -Ardından bu bölümden çıkıp azıcık daha...
  9. Yağız Mi 8 Lite

Soru Şoklama

Arkadaşlar öncelikle merhaba arkadaşımın TCL Plex telefonu bulunmaktaydı şarj yeri bozulduğu için servise gönderdi. Servis çalışanı cihazı açmaya çalışırken yaptığı şoklama sonucu cihazın anakartı yandı ve kısa devre yaptı.Cihaz kullanılamaz hâle geldi. Burada para alma hakkı var mıdır ve alırsa...
  10. Yağız Mi 8 Lite

Uygulama Mi 8 Lite için kamera

Arkadaşlar mi 8 lite için güzel bir kamera arıyorum uygulama olarak yardımcı olur musunuz telefonumda root yok MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Yağız Mi 8 Lite

Çözüldü İkinci alana bulaşan virüs

Öncelikle merhaba arkadaşlar.Böyle bir sorun yaşamadım fakat merakımdan soruyorum ikinci alana bulaşan virüs birinci alana geçer mi MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Yağız Mi 8 Lite

Soru Miui Kararlı / Stabil

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben telefonumda meraktan mıuı sürümüne tıkladım ve kararlıya geçti ama stabilden mi diğer şeylerden mi geçti bilmiyorum ama kararlı oldu. Bir sıkıntı olur mu. Ne gibi bir değişiklik olur MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Yağız Mi 8 Lite

Soru Pil tüketimi

Öncelikle merhaba arkadaşlar benim pilimi gereksiz yiyen birkaç uygulama var ve göstermek istedim bu uygulamaların pil tüketmemesi için neler yapabilirim müzik dinleyen bir insan da değilim günde en fazla 15 dakika fakat widget kullanıyorum müziği açması için onunla alakalı olabilir mi? MI 8...
  14. Yağız Mi 8 Lite

Soru RAM boşaltmak

Arkadaşlar öncelikle merhaba Mi8 lite'ın 128/6 versiyonunu kullanıyorum ve telefonumde gereksiz olarak ram dolu (oynadığım oyunlar ve ramin doluluğu resimlerde gösterilecektir.)Sizce normal mi? Boşaltmak için neler yapabilirim? MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Yağız Mi 8 Lite

Soru Bellek istisnaları

Bu ne işe yarıyor arkadaşlar MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt