Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar Mi 11 ultra aldım. Telefondan genel olarak memnunum. Fakat bir şey farkettim. Gece telefonunun ekran parlaklığını en düşük ayara getirdiğim zaman ekranda özellikle siyah renk çok fazla görünüyor. Mesela adamın saçı böyle simsiyah yani tellerini seçemiyorum sanki hepsi siyah...
Arkadaşlar telefonu yeni aldım. Performans olarak kamera olarak memnunum. Fakat ekran ile ilgili şöyle bir şey yaşıyorum. Ekran renk ayarları canlı önerilende yani varsayılan ayardayken gece ekran parlaklığını sıfıra çekiyorum. Renklerde siyahlarda ezilme yaşıyorum. Sanki siyah renk tüm...
Teşekkürler Gcam sayenizde yükeldim. Fakat config dosyasını restore edemedim. Yazılanlara uygun şekilde kopyaladım. Fakat kamera uygulamasında alt siyah alana çift tıklamama rağmen hiç birşey çıkmıyor. Restore edemedim sorun olur mu.
Tianma panel ekran Boe panel ekrana göre renkleri daha iyi verdiğini ve daha az enerji harcadığını okudum. Aynı telefonda test sonucu Tianma panel daha uzun şarj süresi vermiş. Yabancı forumlarda gördüm.
Mi mix2 kullaniyorum. Ekrani parlak bence seviye ayarı tuhaf mesela %50 çekince sanki parlaklik yarısında gibi durmuyor. Samsung s8 iphone 7 kiyasladim %50 parlaklikta geride kaliyo parlaklik seviyesi ama %100 alinca birden artıyor parlaklık daha parlak gozuktu gozume cidden beyazida guzel...
Arkadaşlar bugun telefonuma MIUI v9.5.4.0 ODEMIFA (gecelik) güncellemesi geldi. Fakat gecelik yazmasından dolayı yüklemedim. Stabil yani kararlı sürüm için beklemem gerekir mi. Yoksa gecelik sürümü yükleyip öyle mi stabil yani kararlı sürüme geçmem lazım.
Arkadaşlar xiaomi mi5s plus almayı düşünüyorum. Hepsiburada üzerinden fakat satıcı olarak sen cep isimli firma satıyor bu telefonu hepsiburada kendisinin satışını bulamadım. Sen cep firma üzerinde mi5s plus alan varmı. Eğer alan varsa herhangi bi sorun yaşadınızmı. Garanti olarak deltamı evo...
Yıl olmuş 2017 3g ilemi telefon kullanıcaz. Saçmalık 4g sadece indirmek için değilki. Ayrıca internet sayfalarının açma hızı bile çok farklı acaba mi6 da 800bant olayı varmı.