Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Mi9T kullanıyorum ve kurduğum çoğu romda ortak hatalar mevcut. Gündelik hayatta karşıma çıkması beni çok bezdirdi.
Hatalar özellikle şunlar:
1) Cihazdan video düzenleme programı kullanılmıyor kullanınca sonsuz bir bekleme süresine gidiyor. Yaklaşık 20 dk bekledim 7 saniyelik videonun...
Tekrardan selamlar dostlar. Mi 9T kullanıcısıyım birçok romu denedim ve miui 11 de stabil olan rom bulamadım. Eu roma geçsem ön kameraya geçmede hatalar oluyor arada ve şarjı çok hızlı bitiyor. Mi roomdada ana menüde laglar oluyor. Şuan stabil bir miui 11 romu arıyorum kullanıp memnun kaldıgınız...
Selam dostlar son birkaç haftadır 9t cihazımda rom deniyorum sürekli. En son Mi Room Betaya geçmeye karar verdim fakat romu herzamankinden farklı kurayım dedim. Facebookta gruplarda gezerken birisi wipe çekerseniz cihaz daha hızlı açılır demişti. Bende o arkadaşa uyup romu kurduktan sonra wipe...
Herkese merhaba dostlar Mi 9T kullaniyorum ve önceden Mi Room kullandim ve merakimdan Miui 11 cikana kadar Eu stabil romu kurdum. Ama global rom dışında hangi romu kursam. Cektigim fotograflarda Shot By Redmi k20 yazıyor. Build.proptan cihaz modelini Mi 9T yaptim ama ise yaramadi.O yaziyi...