XiaomiSevdalısı kullanıcısının son içeriği

1. XiaomiSevdalısı

Soru Xiaomi Mi 9 için satıcı?

Merhaba abdullah bey telefoncu mu ? yazıhane şeklinde bi dükkan denildi bana ?
  2. XiaomiSevdalısı

Sohbet garantisiz telefon almak?

Bende onu düşünüyorum yada mi 9 normal almayı :(
  3. XiaomiSevdalısı

kayıtsız olarak mı ? Kamera performansı nfc ve kızılötesi olmalı benim için :(
  4. XiaomiSevdalısı

İnceleme Mi 9 se internet hızı

Çok teşekkür ettim.
  5. XiaomiSevdalısı

Bende mi 9se düşünüyorum da bakalım imei atıldıktan sonra şebeke ile ilgili farklı sıkıntılar çıkıyor diyorlar kararsızım :(
  6. XiaomiSevdalısı

Hocam batarya dan memnun musun ?
  7. XiaomiSevdalısı

imei atılı mı hocam ?
  8. XiaomiSevdalısı

Yardım Mİ 9 SE 4g sorunu

Üstadım telefonun ederi zaten max 2500 tl yurt dışında 250-300 dolar afedersinde herkesin sağa sola saçılacak parası yok ! 1561665637 Cihazı nereden ve kimden almıştınız hocam ? 1561665793 Sorununuz tamamen çözüldü mü kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ? 1561666047 kapalı alanda çok çekim...
  9. XiaomiSevdalısı

Yardım Mi 9 se sarj

Batarya performansı benim içinde çok önemli bu konuda kullanan arkadaşlar yazarsa iyi olur ? Ve hangi rom u kullanıyorlar
  10. XiaomiSevdalısı

bu band20 nin kaybolmasını halen anlyamadım donanımsal birşey nasıl yazılımla yok oluyor çok merak ediyorum . :(
  11. XiaomiSevdalısı

MAŞALLAH HOCAM ALMADIĞINIZ TELEFON KALMAMIŞ :) Bende semersten yada turan gsm den düşünüyorum inşallah.
  12. XiaomiSevdalısı

Rehber MI 9 SE Alacaklar İçin Rehber

IMEI rom u atıldıktan sonra bazı bölgelerde sıkıntı oluyor dediler
  13. XiaomiSevdalısı

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

Merhaba hocam cihazın global olmasını anlama konusunda ekranın arkasında demişsiniz arka kapak üzerinde mi yazıyor? 1561471351 Eu rom iyi dediler pil süresi daha uzun oluyormuş onu satıcıya mi söyleyeceğiz?
  14. XiaomiSevdalısı

Yardım Bireysel Satıcı'dan Mi9 SE vs garantili Redmi Note 7

İlginiz için teşekkür ederim. Band 20 donanımsal olarak var ama cihazda kırsal kesimlerde ne gibi etkisi olabilir ? 1561455665 Teşekkür ederim. Kasaya felah dikkat edin demişsiniz de ben sıfır alacağım. Acaba kasa derken neyi kast ettiniz. 1561455692 Teşekkür ederim göz atacağım.
Üst Alt