Imeı atılmıs olacaksa eğer custom rom kullanın daha ıyı olur.Hocam telefonu global rom stock recovery ile alayım diyorum imkan varsa global rom iyi midir şuanda
Imeı atılmıs olacaksa eğer custom rom kullanın daha ıyı olur.Hocam telefonu global rom stock recovery ile alayım diyorum imkan varsa global rom iyi midir şuanda
İmei attırıp alicam miui eu diye ama satan kişi ben global istemeyi düşünüyorum custom romdan bıktım artıkImeı atılmıs olacaksa eğer custom rom kullanın daha ıyı olur.
Merhaba hocam cihazın global olmasını anlama konusunda ekranın arkasında demişsiniz arka kapak üzerinde mi yazıyor?imei ile sorgulamadan veya ekranın arkasındaki model kısmında son kısımda büyük harfle G yazıyorsa global oluyor.
Eu rom iyi dediler pil süresi daha uzun oluyormuş onu satıcıya mi söyleyeceğiz?İmei attırıp alicam miui eu diye ama satan kişi ben global istemeyi düşünüyorum custom romdan bıktım artık
eu rom pil konusunda en kötüsüMerhaba hocam cihazın global olmasını anlama konusunda ekranın arkasında demişsiniz arka kapak üzerinde mi yazıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eu rom iyi dediler pil süresi daha uzun oluyormuş onu satıcıya mi söyleyeceğiz?
Hangi rom hocam bueu rom pil konusunda en kötüsüen iyisi pfbmixm 10.3.1
Global hocam.globalde 7 saat alan varmış
evet. o kesin mi bilmiyorum forumda bi kaç kişi oradan anlaşılabilir dediği için söyledim bende. imei den kontrol edebilirsiniz xiaomi sitesinden.Merhaba hocam cihazın global olmasını anlama konusunda ekranın arkasında demişsiniz arka kapak üzerinde mi yazıyor?
dikkatimi çeken bi bug yaşamadım. okita kernel ile beraber kullanıyorum iki gündürde. kernelde parmak izi çalışmıyor ama.Miroom kullanan var ise yorum alabilir miyim bug vs konusunda ona göre globalden geçeceğim bugün?
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kernel kurma düşüncem yok sadece yavaştan rom deneme işlerine başlarım belki diye düşündüm, hangi sürümdesiniz peki hocam?evet. o kesin mi bilmiyorum forumda bi kaç kişi oradan anlaşılabilir dediği için söyledim bende. imei den kontrol edebilirsiniz xiaomi sitesinden.
dikkatimi çeken bi bug yaşamadım. okita kernel ile beraber kullanıyorum iki gündürde. kernelde parmak izi çalışmıyor ama.