XeneX_Tr kullanıcısının son içeriği

1. XeneX_Tr

Yardım Mi 4 Root Sorunu

Hocam nasılsa kendi kendine açıldı telefon anlayamadım ardından twrp yükledim çünkü öncesinde cwm ile denemiştim şimdi yeniden en güncel supersu dosyasını sitesinden indirip twrp ile flashladım fakat sanırım yine kaldı logoda 10 dk dır bekliyorum acaba açılır mı daha beklesem nerde hata yapıyor...
  2. XeneX_Tr

Yardım Mi 4 Root Sorunu

Hocam dediğinizi yaptım telefon brick oldu sanırım mi logsunda kaldı 1 saattir açılmıyor yardım edebilir misiniz ?
  3. XeneX_Tr

Yardım Arkaplanda müzik oynamıyor

Merhabalar. Telefonumdan müzik dinleyebiliyorum. Fakat müzik dinlerken Instagramda dolaşırsam veya Chrome a girip bir siteye girersem 1-2 dakika içinde müzik duruyor. Fakat telefona dokunmazsam ya da sistem uygulamalarına girersem sorun olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim. MI 4LTE cihazımdan...
  4. XeneX_Tr

Yardım Mi 4 Root Sorunu

Arkadaşlar ben kullanmış olduğum Mi 4 cihazı rootlamak istiyorum fakat hiçbir yerde güncel bir açıklama yok yardımcı olabilir misiniz? Miui sürümüm 9.2.2.0 Android 6.0.1 MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. XeneX_Tr

Soru Redmi 4x Quick Charge Desteği?

Teşekkürler öneriniz için ama kendi kutusundan çıkan Mi 4 adaptörü kullanıyorum. Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. XeneX_Tr

Pil kullanımında da bir sıkıntı olmuyor aynı süreyi alabiliyorum. Eğer batarya sağlığını etkilemezse başka bir quickcharge adaptör almayı düşünüyorum. Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. XeneX_Tr

Merhaba arkadaşlar. Redmi 4x telefonumda hiçbir yerde quickcharge desteklediğini göremedim. Fakat şimdi quickcharge destekleyen Xiaomi Mi 4 adaptörüyle şarj etmeye başladım. Screenshot da görüldüğü gibi sağ üstte quickcharge simgesi çıkmaya başladı ve gözle görülür sürede hızlanma oldu. Kendi...
  8. XeneX_Tr

Uygulama En iyi kamera

Görüntü kalitesi açısından soruyorum hocam Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. XeneX_Tr

Uygulama En iyi kamera

Selamlar forumdaşlar. Xiaomi de root istemeden kullanabileceğim en iyi kamera uygulaması sizce hangisidir? Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. XeneX_Tr

En az şarj götüren tema

Merhabalar. Sizce en az şarj götüren tema nedir? (benim fikrim mi 5c orjinal tema) MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. XeneX_Tr

xiaomi mi4 lte PC'ye bağlanamama problemi

Bende telefonu aygıt olarak tanıyıp MI4LTE ve Cdrom adlı iki sürücü gösterdi sizde de oyle olmadı mı MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. XeneX_Tr

Mi4 8.2.1.0 Güncellemesi

bende indirip kurdum ve son kullanılan uygulamalar menüsünde büyük performans artışı fark ettim ve tarayıcının url bölümü maviydi beyaz olmuş bu bayağı dikkatimi çekti ve hoşuma gitti açıkçası MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. XeneX_Tr

Mi4 8.2.1.0 Güncellemesi

Ağır çekim miui8 den beri sadece beta rom da var diye biliyorum MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. XeneX_Tr

Mi4 8.2.1.0 Güncellemesi

Arkadaşlar aranızda güncelleyen varsa görüşlerini belirtebilir mi? MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. XeneX_Tr

Ön kamerada siyah leke

kameranın içinde fiziksel bir sorun olabilir hocam MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt