Xelim kullanıcısının son içeriği

1. Xelim

Yardım Mi 11t Pro hızlı şarj sorunu

Hayır elimde Xiaomi hızlı şarj adaptörü yok. Farklı marka adaptör kullanamıyor muyum bu cihazda?
  2. Xelim

Yardım Mi 11T Pro Hızlı Şarj Olma Sorunu

Merhabalar, İkinci el bir Mi 11t Pro cihaz satın aldım. Aldığım arkadaş yanında şarj aleti vermedi USB yok type c kablo verdi kalın ve içini turuncu renkte. Telefonu kendi kullandığım 20w orjinal Apple adaptörü ve havit 65w bir adaptörde farklı farklı hızlı şarj destekli kablolar ile denememe...
  3. Xelim

Yardım Mi 11t Pro hızlı şarj sorunu

Merhabalar, İkinci el bir Mi 11t Pro cihaz satın aldım. Aldığım arkadaş yanında şarj aleti vermedi USB yok type c kablo verdi kalın ve içini turuncu renkte. Telefonu kendi kullandığım 20w orjinal Apple adaptörü ve havit 65w bir adaptörde farklı farklı hızlı şarj destekli kablolar ile denememe...
  4. Xelim

İnceleme Mi9 batarya kalibre

Evet. Pil süresi oldukça düştü tekrardan. Yine öncesine göre daha fazla ekran süresi alıyorum ancak ilk gün 8 saat alırken aynı şekilde kullanmama rağmen diğer günler ortalama 5 buçuk saate düştü. Hala yapmadan öncekine göre daha iyi bir süre ama belirtmek istedim rock~~
  5. Xelim

Bilemiyorum hocam uzun kullanımda daha net belli olur. Ölçüm yanlış mıdır bilemiyorum ancak gözle görülür bir fark yarattığı kesin. Kullanım şeklim aynı olmasına rağmen hissedebiliyorum. Normalde en az 1 ortalama 2 defa şarja takmak gerekiyordu telefonu. Bugün de hissedebiliyorum farkını. Uzun...
  6. Xelim

İşlemi yapmadan önce de harcanan mah 3300den çok fazlaydı. Her neyse sonuca bakalım :P
  7. Xelim

3 saatten 8 saate çıkmak benim için süper bir fark ki bunu kullanım şeklimi değişerek uzatma imkanım var. şikayetçi değilim
  8. Xelim

Çok teşekkürler hocam. Mi 9t prodan değişiklik olsun diye mi 9a geçiş yapmıştım bataryası beni bitirmişti. Yaklaşık 3 saat civarında gidiyordu. Dün işlemi yaptıktan sonra şarjı bugün bitirebildim. 8 saat ekran süresi aldım. Zaman zaman WiFi ve 4.5G arasında geçişli, Parlaklık seviyesi ortanın...
  9. Xelim

Yardım Redmi Note 8 Kilitleniyor

hocam yaklaşık 3-4 sefer denedim aynı sonuç
  10. Xelim

Yurtdışı telefonlar maalesef
  11. Xelim

Merhabalar, İyi forumlar. Annem ve babama aynı zamanda aynı yerden redmi note 8 almıştım. Annemin telefonunda hiçbir sorun yokken babamın telefon aldığımız günden beri sürekli olarak kilitleniyor kullanılamaz hale geliyormuş. Bugün cihazı alıp biraz kurcaladım gerçektende öyle telefon yaklaşık...
  12. Xelim

Çözüldü xiaomi.eu romdan orjinal roma dönmek

Hocam sizin rehberiniz ile kolay bir şekilde kurulumu yaptım. Pil ve genel performans gözle görülür şekilde arttı. ve tam olarak Özcan DELİKANLI hocamın dediği gibi oldu. Sorunum çözülmüştür. Yorum yapan ve yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. İyi forumlar.
  13. Xelim

Çok teşekkür ederim hocam. İyi forumlar :)
  14. Xelim

evet hocam şu anda "raphael_global_images_V12.0.1.0.QFKMIXM_20200613.0000.00_10.0_global_7b154f275e.tgz" adlı dosyayı indiriyorum. Sanırım doğru. Peki bundan sonra güncellemeleri telefon üzerinden alabilecek miyim? Son olarak yukarıda da sorduğum gibi telefonum k20 pro gözüküyordu romdan sonra...
  15. Xelim

Hocam bir linki buldum. Doğru mu acaba? Hem sanırım miui 12. Tekrar güncellemek zorunda kalmam? https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/raphael/ 1593816353 Ve ek olarak telefonum şu an da k20 pro olarak gözüküyor. Bu işlemi yaptıktan sonra mi 9t pro olarak gözükür değil mi ?
Üst Alt