Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
İkinci el bir Mi 11t Pro cihaz satın aldım. Aldığım arkadaş yanında şarj aleti vermedi USB yok type c kablo verdi kalın ve içini turuncu renkte. Telefonu kendi kullandığım 20w orjinal Apple adaptörü ve havit 65w bir adaptörde farklı farklı hızlı şarj destekli kablolar ile denememe...
Merhabalar,
İkinci el bir Mi 11t Pro cihaz satın aldım. Aldığım arkadaş yanında şarj aleti vermedi USB yok type c kablo verdi kalın ve içini turuncu renkte. Telefonu kendi kullandığım 20w orjinal Apple adaptörü ve havit 65w bir adaptörde farklı farklı hızlı şarj destekli kablolar ile denememe...
Merhabalar, İyi forumlar.
Annem ve babama aynı zamanda aynı yerden redmi note 8 almıştım. Annemin telefonunda hiçbir sorun yokken babamın telefon aldığımız günden beri sürekli olarak kilitleniyor kullanılamaz hale geliyormuş. Bugün cihazı alıp biraz kurcaladım gerçektende öyle telefon yaklaşık...
Merhabalar. Telefonu ilk aldığımda buradaki tavsiyeler üzerinden giderek xiaomi.eu romu kurmuştum. İlk başlarda iyiydi fakat sürekli olarak el ile güncellemek canımı sıkmaya başladı. Her hafta güncelleme yapamadığımdan bir kaç ayda bir güncelleme yapıyordum. Sanırım bu yüzden inanılmaz...
Merhabalar bundan aylar öncesinde miui 11 ilk çıktığında telefonuma twrpden yüklemiştim. Şuan telefonda xiaomi.eu 9.12.12 sürümü var. Onu yükledikten sonra telefonla hiç ilgilenmemiştim. Şuan telefon çok hantallaştı ve ekran süresi aşırı düştü. Sorum şu ki ben telefonumdaki dosyaları kaybetmeden...
Merhabalar,
Ben ve kardeşim Mi 9 ve Mi 9t Pro kullanıyoruz. Mi note 10 çıktığında telefona resmen aşık oldum. Herşeyiyle tam istediğim tarzda bir telefon. Ama tek aklımı kurcalayan taraf işlemcisi. Şuanda kullandığımız telefonlarda sd855 var. Öyle oyun oynamıyoruz ağırlıklı sosyal medya. Bu...
Hocam 60lı yaşlarında evet. Ekran ve batarya olarak baktığımda çok iyi fakat işlemcide sanki bir tık geride gibi. J7 ye göre tabiiki mi max 3 ünde işlemcisi çok iyi ama ben androide uzun zaman sonra mi 9t pro geçiş yaptığım için aradaki işlemcilerin performansını kestiremiyorm. Max 3 ile j7...
Merhabalar,
Mi 9T Pro ile xiaomi ailesine ben katıldıktan sonra kardeşimi Mi 9 ile bu aileye dahil etmiştim. Şimdi babamda sıra. Telefonu hayli eskidi ( J7 ) 2000TL bandında diğer markaların cihazlarına baktığımda pek mantıklı gibi durmuyor. Telefon tavsiyesi istiyorum. Yavaş olmayan, ekranı...
İkisi arasında seçim yapacak olsam kesinlikle KVK seçerdim. Her ikisi hakkında yorumlar iyi olmasa da, ikisini de denemek zorunda kaldığımda KVK batarya ve ekran değişimini 1 günde tamamlayıp telefonu teslim etmişlerdi. Bu yerden yere cihazdan cihaza değişiklik gösterebilir ama benim tecrübem bu...
Kılıfsız kullanmanın verdiği keyif bir başka çok hoş geliyor ele ama ahh ahh para kolay kazanılmıyor çizilse içim gider mecbur hiç yoktan kendi kılıfıyla kullanıyorum ki bu da oldukça iyi
Haklısınız, aslında tutuş hissiyatı kötü ve telefonu aşırı kalınlaştıran kılıfları sevmiyorum. Şimdi bir düşündüm de ben kılıf sevmiyorum :D Ama bu kılıfın en azından görüntüsü hoşuma gitti açıkçası
Hocam konum olarak Konya işaretlemişsiniz. Konyada sahibinden üzerinden üstünkörü bir baktım pek seçenek yok açıkçası. İstanbul, İzmir gibi şehirlerde olsaydınız o fiyata 27" de bulabilirsiniz diye tahmin ediyordum. Konya'da bulduğum mantıklı olabilecek bu monitörü gördüm;
Sahibinden BenQ RL2455...