Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, dün kardeşimin Mi 8 SE cihazında E-karnesine bakmak istedik. Uygulama güncel değil güncelleyip açın yazdı. Güncelledim ve girdim baktım da baktıktan sonra dokunmatik basmamaya başladı. Ses açma/kısma tuşları işlem yapmıyor ama güç tuşu işlem yapıyor. Telefonun ekranını tuş...
Üstad sorunu hallettim, Windows 10 sürümlerinde sıkıntı çıkarıyormuş. SSD'nin bir kısmını bölüp W7 64 Bit kurdum, oradan 3.2.3 1227 TWRP'yi flashladım. Telefon TWRP'si düzeldi.
Bugün Miui 10.3 sürümünden 11'e yükselttim. Android 9 kullanıyorum. 10 yapayım dedim onu da, üst model twrp kurmak gerekli diye kurmaya uğraştım o kadar en son açılan konuda olandan. En son twrp içinden flashladık. Orada yanlış bir şey yaptım herhalde. TWRP girmek için bastığımda Fastboot ekranı...
yok hocam yine olmadı. Bir yer de yanlış mı yapıyorum acaba. Verdiğiniz linkteki driver'ı 64 bit olarak kurdum, hata ayıklamayı da açtım. Kodu yazıyorum kalıyor öyle 10 dk civarı bekledim tık yok.