xcodeimam kullanıcısının son içeriği

1. xcodeimam

Yardım Ekrana dokunma sorunu

Merhabalar, dün kardeşimin Mi 8 SE cihazında E-karnesine bakmak istedik. Uygulama güncel değil güncelleyip açın yazdı. Güncelledim ve girdim baktım da baktıktan sonra dokunmatik basmamaya başladı. Ses açma/kısma tuşları işlem yapmıyor ama güç tuşu işlem yapıyor. Telefonun ekranını tuş...
  2. xcodeimam

Recovery [Sadece Android Q]Xiaomi Mi 8 SE - Twrp 3.3.1-1029 Tek Tuş Yükleme Aracı

Üstad sorunu hallettim, Windows 10 sürümlerinde sıkıntı çıkarıyormuş. SSD'nin bir kısmını bölüp W7 64 Bit kurdum, oradan 3.2.3 1227 TWRP'yi flashladım. Telefon TWRP'si düzeldi.
  3. xcodeimam

Yardım TWRP Flash yardımı

twrp kurmanın yolunu bulabildiniz mi hocam? ben de bugün çok aradım ama bulamadım uzun ve karmaşık işlemler söylüyorlar.
  4. xcodeimam

Çözüldü mi 8 se twrp açılmıyor

evet hocam, twrp'ye girmek için tuş kombinasyonunu yapınca fastboot ekranına atıyor. Telefonda başka bir sıkıntı yok onun haricinde.
  5. xcodeimam

Çözüldü mi 8 se twrp açılmıyor

Bugün Miui 10.3 sürümünden 11'e yükselttim. Android 9 kullanıyorum. 10 yapayım dedim onu da, üst model twrp kurmak gerekli diye kurmaya uğraştım o kadar en son açılan konuda olandan. En son twrp içinden flashladık. Orada yanlış bir şey yaptım herhalde. TWRP girmek için bastığımda Fastboot ekranı...
  6. xcodeimam

Recovery [Sadece Android Q]Xiaomi Mi 8 SE - Twrp 3.3.1-1029 Tek Tuş Yükleme Aracı

Vereyim hocam telefon numarası doğrulaması yapmam gerekiyormuş özel mesaj için bi dakika bekleteceğim sizi
  7. xcodeimam

yok hocam yine olmadı. Bir yer de yanlış mı yapıyorum acaba. Verdiğiniz linkteki driver'ı 64 bit olarak kurdum, hata ayıklamayı da açtım. Kodu yazıyorum kalıyor öyle 10 dk civarı bekledim tık yok.
  8. xcodeimam

komut yöneticisi ile bir şeyler denedim hocam, img yüklemesinde 30 dk yakın bekledi bir işlem olmadı kaldı öyle iptal ettim ben de.
  9. xcodeimam

hocam nasıl yapacağız kod kısmını o kadar bilgim yok :)
  10. xcodeimam

Hocam o kadar denememe rağmen yapamadım, en son yükleme yerinde hata veriyor.
Üst Alt