Writhquars kullanıcısının son içeriği

1. Writhquars

Soru Poco F5 Pro Alınır mı? 18.700₺

Selamlar şuan İphone 14 pro max kullanıyorum. 20 mayısta kimliğe kayit yapacaktım fakat f5 pro yu gördüm. Şimdi iphone 14 pro maxi sattığımda ve kayıt ücretini çıkardığımda cebimde 34300₺ param oluyor. 18700₺ e Poco f5 pro aldığımda cebimde 15.600₺(çok iyi) para kalmış oluyor. Değer mi...
  2. Writhquars

Yardım Ön kamera sıkıntısı

Merhabalar gün içinde instagram dan görüntülü konuşunca ön kamerada çizgiler falan beliriyor fakat normal kamera da sıkıntı olmuyor. 2 3 günde bir ön kamera yi açıyorum normal kamera uygulamasından siyah gösteriyor ve telefon donup yeniden başlatılıyor. Sebebi nedir? Çözümü nedir? ( root var...
  3. Writhquars

Yardım Android 11 gcam?

Android 11 cfw rom kurdum aşırı stabil. Fakat kamera leş gibi. Gcam var mı Android 11 de çalışan?
  4. Writhquars

Soru hangi cfw android 11 sürümünde netflix hd açıyor?

hangi cfw android 11 sürümünde netflix hd açıyor? şuan da miui 12 kullanıyorum ve netflix HD izliyebiliyorum. Eğer hiç bir android 11 netflixi HD açmıyorsa gapps flaşlayabileceğim android 10 stabil rom var mıdır?
  5. Writhquars

Soru Google Chrome ve Reklamlar

Merhaba Google Chrome kullanıyorum telefonumda. Reklamlari nasıl engelleyebilirim? Başka tarayıcıya geçin demeyin lütfen, evet geçmek istiyorum ama 250e yakın şifrem Chrome de kayıtlı ve şifrelerimi anında dolduruyor. Adaway önermeyin çünkü adaway kullandıktan sonra YouTube uygulamasında...
  6. Writhquars

Yardım WhatsApp donuyor ve beni deli ediyor.

Merhabalar. Öncelikle WhatsApp i kaldırıp geri yükledim sorun aynı. WhatsApp ta birisini aradiktan sonra arama ekranında donma oluyor. 10 saniye kadar ekran donuyor. Bu nedenle birisi aradiktan sonra hemen aramayı iptal edemiyorum ve karşı taraf aramayı kabul ediyor o süre zarfında, mahçup...
  7. Writhquars

Çözüldü Güncelleme Sorunu

Merhabalar, cihazıma imei atılmış ve global rom yüklü. Ayarlardan güncelleştirme leri kapatıp, otomatik güncelleştirmeleri yükleyide kapattım. Fakat kafasına göre indiriyor ve yeniden başlattıktan sonra twrpye atıyor. System yedeğini aldığım için oradan yüklüyorum açılıyor. Asıl sorun annemde...
  8. Writhquars

Soru Redmi note 8 pro mi unlock ve L1 hakkında.

selamlar, redmi note 8 pro global ama rus romu yüklü ( root / twrp yok ve mi unlock edilmemiş ). Miui 11 Android 9 sürümü yüklü. 1. sorum drm infodan L1 sertifika gözüktüğü halde netflix ayarlarında L3 gözüküyor çözümü nedir? 2. sorum yeni bir mi hesabi ile unlock yaparsam mı daha iyi eski mi...
  9. Writhquars

Soru Redmi note 8 pro ekran panelini nasıl öğrenebilirim

Selamlar bende siyah renk Çin üretimi rn8 pro var fakat netflix HD açmıyor. Mavi renk global rn8 pro ile takas edeceğim üst 100 TL vermek şartıyla. Fakat global versiyonlarda (düz rn8 için) tianma panel çıkıyordu sırf bu panel yüzünden telefonu satmak zorunda kalmıştım. Fakat rn8den panele...
  10. Writhquars

Rehber Redmi note 8 Pro imei atıldıktan sonra wifi de NVRAM hatasının çözümü (videolu)

Selamlar, video bana ait değil sadece videodakı işlemleri uygulayarak kendim düzelttim. Önce bize rastgele bir mac adresi lazım bunun için " Macc Address Generator " sitesine girip kendimize bir mac adresi oluşturup onu unutmayacak bir yere yazalım. Daha sonra ENG Rom u indirelim. Cihazi...
  11. Writhquars

Soru redmi note 8 pro için en iyi rom?

Merhabalar güncelleme yapmadan en az 1 yıl rahatlıkla kullanacağım rom arıyorum Endonezya ve Hindistan romu arasında kararsız kaldım. Ömürlük rom atacağım o yüzden stabil ve batarya performansı iyi olmasını istiyorum. Endonezya rom denedim fakat hindistan denemediğim için karşılaştırma...
  12. Writhquars

Yardım Browser üzerinden indirme yapınca hızımda %90 düşüş oluyor.

Firefox, chrome, opera, uc browser hepsini denedim. 50 Mblik dosyayı saniyede 50kb/s ile indiriyor. Fakat browser dışında netlix, spotfiy, mega.nz de indirme yapınca 2.0mb/s ye çıkıyor hız. Bu sorun endonezya a10 miui 12 de vardı bugün oluştu. Bugün cfw rom attım pixel rom fakat ondada aynı...
  13. Writhquars

Çözüldü İmei atıldıktan sonra wifi hızım düştü?

Selamlar Cihazıma imei atıldıktan sonra hızım baya düştü. Fakat 5G li modeme bağlanınca hızım normale geliyor (fakat pingi yüksek) ama evdeki diğer 2.4ghzli modeme bağlanınca hem ping oluyor hem hız düşüyor. Çözümü nedir? ( normalde indirme hızı 20 mbps , yükleme hızı 7 mbps olması gerek ve...
  14. Writhquars

Yardım Rn8 proya imei atıldı miui 11 endonezya rom flaşlandı fakat...

Dün gece miui 12 güncellemesi bildirimi geldi hemen ayarlara girip otomatik güncelleştirmeyi kapattım. Fakat sabah telefonla oynarken sarjım bitti bende dedim sarja takayım şimdide sürekli fastboota atıyor. Çözümü nedir? içerisinde 20gblik özel uygulama içi datalarım var. Onları nasıl kurtarıp...
  15. Writhquars

Soru Redmi note 8 pro imei atma

Merhabalar ücretsiz bir şekilde nasıl imei atabilirim? eski telefonum redmi note 8 e birisi yardımcı olmuştu. Bilgisayarıma bağlanıp 2 dakika da dosya düzenleyip telefona flaşlamıştı ve olmuştu. Birisi bana 4g destekli 4-5 yıldır ölü telefonun imeisini ücret almadan verecek. Ücretsiz imei...
Üst Alt