Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam Xiaomi sıcaklık kodları devreye sokuyorlar böylece FPS kayıpları oluyor bunun için farklı thermodas modül mevcut tabiki bu dorunda MIUI sürümleri de önemli Max sabit FPS almak için her sürümde kararlı çalışmıyor thermodas modüler sd888 çok ısınıyor bu gün yazılımı minimum indirdim yükledim...
Kullandım SD 888 için hiç faydası olmadı geek 6 sıralamasında 800 puan aldı thermodas aktif ettiğim zaman BAT 43 derece gpu 50 ile 60 gene 1400 puan aldı bu şu demek 90 FPS sabit demek 70 derece ulaşırsa 60 FPS düşüyor ani düşüşler oluyor 14 pro Max cihazım 2600 puan takılma yok ve olan üstü 90...
Ustam bu gün 10 tane costom rom ve 8 MIUI rom denedim bana sadece 90 FPS sabit. Kalmasını istiyorum sıcaklık yüksek olsun ama performans düşmesin soğutucu Alaacam fakat bazen telefun serin ve FPS düşmeler oluyor thermods limit zorlama modül lazim şu an farklı lineos AOSP rom yüklü
1734707893...
Oldu fakat bir sıkıntımız var bilgili olan varsa yardımcı olsun whsap bazen numaralar ve durumlar bide profil fotoğrafım kayboluyor bulmuyorum yenile tıklayınca düzeliyor la poset ve magisk reddetme listesini kapatım bakalım ne olacak
tşk
kardeşim oldu her şeyi dediğiniz gibi adım adım yaptım aslında LSposed whsap sectiğiniz zaman işi garantiliyorsunuz diğer adımlar kolay geçer ama sorun şu cihazımda lsposed silsem ne olur whsap devredışımı kalır yoksa olmazmı düşüncem şu devre dışı kalmaz ama olurda tekrardan indirirsen...
thermods modül yükleyin bu süre 13 dakika inecektir ve performans max olacaktır kısıtlama kalkacaktır
NOT: Bu işlemlerden sonra cihazınız aşırı ısınmadan zarar görebilir RİSKLİ