Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar cihaz kilitli PC üzerinden nasıl açacam yardımlarınızı bekliyorum box yok sadece PC veya CMD üzerinden bir bilgi varmı veya yeni bir rom ile şifre kalkacak mı bide cihazın BL kilidili açık olup olmadığı nasıl öğrenecem
Arkadaşlar cihazda ekran kilidi ve Google hesabımı unutmuş bl kilidi kapalı acaba bir yolu varmı PC üzerinden bl kaldırıp yetkili bir hesapla veya başka bir şekilde ustatlar yol nedir
Arkadaşlar kararsız kaldim ikinci cihaz olarak hangisini alsam diyorum çok araştırmalatıma göre liste şu
Not karşılarmada biri iOS biri Android iOS ram bunun gibi vs. Bazı özellikler düşük olabilir ama daha stabil çalışıyor iOS
İphone’ nin iyi olduğu tarafları
+performans
+güvenlik
Jiroskop...
arkadaşlar merhaba kaç gündür uğraşıyorum YAPAMDIK cihaz brick olmuş
cihazı brick kurtardım sanırım fasboot moda giriyor recovery ekran yok cihaza rom atığım zaman
sp flaş tool işlem başarılı cmd komut sistemi üzerindende denedik her şey başarılı yükleniyor ama sonuç gene aynı sürekli rredmi...
cihaz adı: redminote 8 pro
arkadaşlar bu gün bir arkadaş bir cihazı böyle olmuş resimleri paylaşıyorum bide yazılım atmayı deniyecem fakat
mi flaş program cihazı görmüyor cihaz farklı açılıyor fastboot moda girmiyor yukarı güç dümesi basılı böyle ekran geliyor brickmi oldu?
Evet arkadaşlar özelikle 65 Wat veya 120 Wat veya üstü ekran açıkken veya kapalıyken şarja taktınız zaman hızlı şarj alıyor veya ekran göstergede 120 Wat yaziyor fakat ekran açık ama hızlı şarj çabuk almıyor ise altaki uygulamayı kullanın şarj hızını artırın root gerekebilir bir çok hızlı şarj...
Tek soru şu en nefret ettiğiniz dorum olabilir nasıl olurda pubg SD 888 işlemci 60 FPS ve alt işlemciler bir çoğu 90 ve FPS kaybı donma kasma sorularını duyar gibiyim cihazım güçlü ve oyunda 90 fps yok ve cihaz ısındığını zaman FPS ve parlaklık kaybediyorum lütfen aşağıdaki yazdıklarımı okuyun...
Tek soru şu en nefret ettiğiniz dorum olabilir nasıl olurda pubg SD 888 işlemci 60 FPS ve alt işlemciler bir çoğu 90 ve FPS kaybı donma kasma sorularını duyar gibiyim cihazım güçlü ve oyunda 90 fps yok ve cihaz ısındığını zaman FPS ve parlaklık kaybediyorum lütfen aşağıdaki yazdıklarımı okuyun...
Arkadaşlar bir türlü twrp atamadım yardımcı olurmusnuz twrp adımları nedir ABD fesboot dosyaları link size zahmet CMD kumutlari adım adım nedir her şeyi unutmuşum link ve adımlari soylermisiz acil .
Cihazım mi11 t pro cihaz ısındığını zaman veya oyundanken cihaz parlaklığını bir an alt seviye düşüyor ve oyundanken zorluk çekiyoruz araştırdim yazılım herhalde bunun bir yolu varmı .
gerçekten çok rom kullanmadım fakat bu rom çok verimli ve çok iyi bir performans var bu romu kullanan pişman olmaz diye düşünüyorum özelikleri çok bir kaç resim paylaşacam.
Flash'ı İlk Kez Yükleme / Temizleme
Kurulum Talimatları Android 11 ve 12 geçişleri Fox recovery kullanmak daha iyi...
Merhaba arkadaşlar mi 8 cihazım neden hızlı şarj almıyor hatta yavaş şarjın çok çok altında şarj oluyor bir şeyler test gidiyor ne olabilir sizce hızlı başlık kablo her şey orjinal olmasına rağmen hatta kendi diğer cihazımda yani mi 9t pro taktım hızlı şarj o alıyor sorun telefunda bataryasını...