wigganz kullanıcısının son içeriği

1. W

Yardım Mi 9 SE Telefonla Konuşurken Ses Az Gelme Sorunu

Hocam bu işlem neleri siliyor
  2. W

Evet hocam denedim en üst seviyede ses.
  3. W

Merhaba. Mi 9 SE cihazında telefon görüşmelerinde karşı tarafın sesi çok az geliyor. Hoparlöre alınca sıkıntı yok. Benim sesim de iyi gidiyor ama karşı tarafın sesi zor duyuluyor. Cihazda Eu Rom yüklü. Yazılımsal olma ihtimali var mı ? Ya da bunun bir ayarı var mı? TWRP yüklü cihazda. Global Rom...
  4. W

Satış Xiaomi Mi Mix 3 6/128 Siyah

Yok hocam kılıflı fotoğraf yok hepsi kılıfsız. Tavandaki ışık yansımalarından öyle görünmüş olabilir.
  5. W

Satış Xiaomi Mi Mix 3 6/128 Siyah

Telefon şubat ayında Hepsiburada'dan alınmıştır. Kutu, aksesuar, fatura vs full durmaktadır. 1.5 seneden fazla garantisi vardır. 6/128 siyah modeldir. Takas, üzerine nakit alabileceğim kafama yatan cihazlarla olabilir. Cihazın çalışmasında herhangi bir sorun yoktur. Global rom yüklüdür ve...
  6. W

Soru Mi 9 Se Kulaklık Sorunu

Evet ilk başlarda gidip geliyordu. Dün en son bi gitti bi daha gelmedi :)
  7. W

Rom Mi 9 SE - Global Kararlı Miui V10.2.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Ben fastboot modunda flashladım. Ayrıca evet karanlık modda daha da hızlı telefon. Amoled ekran olduğu için şarjı da büyük ölçüde etkileyecektir diye düşünüyorum.
  8. W

Yükledim hocam gerçekten çok farkediyor, farklı bir cihaz oldu sanki. Bugün almış olmama rağmen o yavaşlıktan dolayı değiştirmeyi bile düşünüyordum. Teşekkürler.
  9. W

Hocam ben de bugün aldım cihazı. EU Rom yüklü geldi cihaz ama bildiğin kasıyor telefon. Hiç hoşuma gitmedi. Global rom'a döncem ingilizce bile olsa. Umarım becerebilirim.
  10. W

Rom Mi 9 se beta rom

TWRP flan gerek yok mu? Çok anlamıyorum da
  11. W

Rom Mi 9 se beta rom

Hocam ben de aynı şekilde global kararlıya dönmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz
  12. W

Şimdi benim cihazda eu rom yüklü. Burdan zip olanı indirip sistem güncellemeden yüklesem yüklenir mi? Ve imeilerde sorun olur mu?
  13. W

Satış Mi 8 Explorer Edition 8/128

Guncel
  14. W

Satış Mi 8 Explorer Edition 8/128

Türkçe Rom yüklü. Kutu yok. Telefon, şarj aleti, kılıf ve kulaklık dönüştürücü verilecek. Kayıtsız.
Üst Alt