WeFaa kullanıcısının son içeriği

1. W

Yardım 11 T Pro tüm ayarları yaptım ama Wifi ye otomatik bağlanmıyor

Aynen servise götüreceğim İzmir'de nerede servis var onu araştırıyorum ayriyetten DORA iletişim ile irtibat a gecicem zira Mİ STOR dan aldım biraz da onlara dert yanayım 😊. Desteğiniz için çok sağolun Mustafa bey
  2. W

Mustafa bey bölge sorumlusu olarak çözüm öneriniz nedir acaba, Servis çözebilir mi wi-fi konusundaki müşkülümüzü nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  3. W

Geliştirici seçeneklerde dediğiniz gibi bu tür ayarlar var sürekli açıp kapatıp deniyorum şimdilik düzelme yok, denemeye devam edeceğim zira beynimi çok meşgul eden bir konu oldu. Servisi bu konuya deva olabilir mi acaba onu düşünüyorum.
  4. W

Denedim olmadı inaktif yaptım ama yine işe yaramadı otomatik bağlanmıyor
  5. W

Desteğiniz için teşekkürler hocam kontrol edeceğim fakat hiç otomatik açılmıyor, açılsa da kapansa dediğin gibi olur ama yinede dediğiniz ayarlara kesinlikle bakacağım zira her fikir' ihtiyacım var. 1637453235 Üstteki alıntı mesajı yanlışlıkla attım. Söylediğiniz kısmı bulamadım hocam nasıl bir...
  6. W

Desteğiniz için teşekkürler hocam kontrol edeceğim fakat hiç otomatik açılmıyor, açılsa da kapansa dediğin gibi olur ama yinede dediğiniz ayarlara kesinlikle bakacağım zira her fikir' ihtiyacım var teşekkürler
  7. W

Önerinizi kontrol edip cevapliycam Gökhan bey sağolun
  8. W

Bu konu ile alakalı ne yapabilirim servis ile mi devam etmem gerekiyor yoksa 15 gün dolmadan iade mi edeyim
  9. W

Sıfırladım tekrar otamatik bağlan dedim dışarı çıktım uzaklaştım geri geldim olmadı bağlanmıyor. Wifi ye bağlanma da sorun yok, sorun otamatik açmıyor
  10. W

Deneyeyim Mustafa bey gelişmeleri yazarim
  11. W

Wifi için otomatik bağlanma talimatı vermeme rağmen her eve girdiğimde Wifi'ı manuel açmam gerekiyor. İnternetten araştırdım yazılanları tek tek denedim olmadı, videoları izledim denedim olmadı, tüm ayarları aktif ettim olmadı, wifi unut dedik baştan bağlandık, otamatik bağlanma ibaresini...
Üst Alt