Wasterqaz kullanıcısının son içeriği

1. W

Çözüldü Xiaomi telefonuma banka SMS i leri ulaşmıyor

Arkadaşlar cihazın içini açtım şebeke anteni yerinden çıkmış bundan dolayı internetim vs çekmiyormuş çıktığı yere takınca düzeldi konu kitlenebilir.
  2. W

Çözüldü TWRP Root Bir Türlü Atılmıyor

Halletım Konu kıtlenebılır.
  3. W

Çözüldü TWRP Root Bir Türlü Atılmıyor

Arkadaşlar merhaba ben diag portu açacağım fakat bunun için cihazı rootlamam lazim. TWRP üzerinden Magisk ZIP seçip root atmama rağmen hala atılmamış görünüyor. Daha öncesinde bu sorunu yaşayan oldu mu? Sabahtan beridir bır türlü cozemedım root olmadıgı ıcın adb su komutunu da çalıştıramıyorum
  4. W

Yardım Poco MIUI 14 sürüm düşürme

Arkadaşlar herkese merhaba, yaklaşık 4 yıllık POCO X3 NFC cihaz kullanıcısiyim yaklaşık 8 9 ay önce gelen MIUI 14 sürümünden sonra telefon normal kullanımda oyunda ve şarj olurken resmen alev atmaya başladı 65 70 derecelere kadar çıkıyor bu sürümden cidden hiç ama hiç memnun değilim MIUI 12'ye...
  5. W

Cihaz yurt dışı hocam ama 1 ay önce de aynı bölgede vodofone kullanıyordum gene fakat böyle bi sorun yoktu yeni başladı
  6. W

Merhaba türk Telekom dan yeni vodafone geçtim volte açık ekstra olarak bu cihazda internetim de çekmiyor garip şekilde hattı farklı telefona takınca çalışıyor
  7. W

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 haftadır bu sorunla karşı karşıyayim poco x3 nfc telefonuma banka ve e devlet smsleri ulaşmıyor telefonuma format attım duzeldi fakat 2 gün sonra tekrar aynı sorunu yaşamaya başladım hattı farklı telefona takınca sorunsuz SMS geliyor fakat şuan kullandığım cihaza...
  8. W

MIUI 14 Poco x3 nfc ısınma

Hocam tam nasıl yapıldığını bilmiyorum da önerdiğiniz bir video var mı acaba
  9. W

Hocam eski sürüm dönerken çökme vs yaşar mıyım acaba
  10. W

Arkadaşlar merhaba yanlış 4 yıllık poco x3 NFC kullanıyorum fakat MIUI 14 güncellemesi den sonra cihazım felaket ısınmaya başladı mobil legends tarzı oyunlarda 30 dk sonra 55 60 derece civarlarına çıkıyor ısıdan dolayı FPSm düşüyor daha önce aynı modelde bu sorunu yaşayan var mı acaba çözümü...
Üst Alt