Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Romun stabilitesi güzel.1 aydır sorunsuz kullanıyorum.Otomatik parlaklık düzgün çalışmıyordu.Onuda son sürümde halletmişler sanırım, henüz yüklemedim.
Yeni güncelleme gelmiş deneyin isterseniz indirme linki
Rom legacy partition a kuruluyor.AOSP romlardan geliyorsanız belki bundan dolayı hata...
Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır güncel rom arayanlar için eu tabanlı stabil güzel bir rom. Rom dilinde TÜRKÇE mevcut.
Xiaomi.eu HyperOS 2.0.4.0 Stable
Güncelleme: 2025/06/07
› Cihaz: Mi 9T Pro / Redmi K20 Pro
› Kernel: V4.14.336-KSU-MIUICX_R4.9
› Android: 14
İNDİRME LİNKİ...
Selamlar.Rom güzel ancak gördüğüm birkaç eksik var.Mesaj ve çağrı yapma uygulamaları ingilizce.Bunları Türkçe yapma imkanımız var mı.Ayrıca ana ekranda uygulama kasası haricinde Google keşfet çalışmıyor..
Port gelmiyor. Mi flash tool a da bağlanmıyor.Hiçbir şekilde tepki yok.Arka kapağı söküp pil bağlantısını mı söküp taksam.Tavsiyeniz nedir.Teşekkürler cevabınız için
Selam arkadaşlar.K20 pro telefonuma yeni rom yükledim.Reboot yapmadan wipe cache yaptım.Telefon bir daha açılmadı.Şarj a taktığımda yada ses açma-kapama power yaptığımda yine herhangi bir tepki yok.Ne yapmam gerekir? Desteklerinizi rica ederim.
Selam arkadaşlar,
Mi Box S için Android Pie beta 2 (R2596) güncellemesi çıktı.Aşağıdaki sorunların giderildiği yazıyor
İndirme için Beta 2
– Chromecast not working
– HULU playback freeze
– Special H264 decode error
– BT audio is not sync with video
– HDMI compatibility
– Pop sound when STB in...