warare kullanıcısının son içeriği

1. W

Yardım Redmi Note 13 Pro 5G Güncelleme Almıyor ve Başka Bir Sorun

Öyle yapıcam muhtemelen. Sağolun hocam yardımcı olduğunuz için.
  2. W

İnternette 2. el piyasasına baktım şimdi çok karışık 7 yede var 10 a da 12 yede ama sıfırı 16 dan başlıyor. Bir de telefonu tekrar fabrika ayarlarına döndürdüm fakat hala sinyal yok diyor. Her gün yeni bi sorunla geliyo çıkıyo bu telefon.
  3. W

Telefonu sattığım fiyat olucak muhtemelen. Kaça satarım bilmiyorum alan kişi abimdi fiyatını söylemedi. Siz kaça satmıştınız ?
  4. W

Yakın fiyat bandında önerebileceğiniz telefonlar var mı
  5. W

Şuan yeni telefon alacak durumda değilim ama cihaz bu durumdayken satmam zor olmaz mı zaten ?
  6. W

hayır yok. birde burda getConf diye bi uygulama gördüm indirdim rom sürümü:816 ve durumu orjinal olarak gözüküyo. Ayrıyeten bi durum daha var yukarda bahsetmeyi unuttuğum. Ayarlar>Güvenlik Durumu>Google Play sistem güncellemesi kısmındaki sürüm 1 şubat 2024 e ait birkaç kez güncelledim onu...
  7. W

Cihazım yurtdışından gelme ve HyperOS 1.0.14.0 sürümünde ve güncellemek istediğimde güncelleme yok olarak gözüküyor. Muhtemelen cihazın satıcısı fake rom atarak sattı. Çözmek için BootLoader kilidini açmaya çalıştım fakat cihazın geliştirici ayarlarından denediğimde "The place where the account...
Üst Alt