- Adım
- Ender
- Cihazım
- Red.Note13Pro5g
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- HyperOS 1.0.14.0.UNRMIXM
- Telefon Modeli
- Redmi Note 13 Pro 5G
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Cihazım yurtdışından gelme ve HyperOS 1.0.14.0 sürümünde ve güncellemek istediğimde güncelleme yok olarak gözüküyor. Muhtemelen cihazın satıcısı fake rom atarak sattı. Çözmek için BootLoader kilidini açmaya çalıştım fakat cihazın geliştirici ayarlarından denediğimde "The place where the account registered does not matc..." olarak bildirim geliyor. Mi Community üzerinden denediğimdeyse açılamadı diyor ve Çin saatine göre sonraki günü beklemem gerekiyor. Çin saatine göre yeniden denemeyi 2 gün yaptım fakat yinede işe yaramadı. Çözüm için telefoncuya götürmek zorunda mıyım yoksa kendim halledebilir miyim? Birde cihazda garip bir sorun var. Cihazı bu yıl ocak aylarında aldım ve eylül ayında cihazda telefon konuşması yapılınca seslerde bozulma başladı. Oyunlarda sesler kesilerek geliyor, Instagram Reels'ta videolar donuyor, Spotify'da şarkı indirili olmasına rağmen yinede ses gidiyor ve 10 saniye gibi bir sürede gelmiyor. İnternetten baktığımda kameradan video çekildiğinde düzlediğine dair bir video gördüm ve denediğimde işe yaradı. 40 saniyelik bir video çektiğimde düzeliyor fakat yine konuşma yapılınca yine bozuluyor. Dışarda olduğum zamanlar video çekebilecek konumda olamayabiliyorum ve bu gerçekten çok can sıkmaya başladı. Üstüne üstlük bugün cihazı bir sorundan dolayı sıfırlamam gerekti ve sıfırladığımdan beri cihazda sinyal yok bilgisi alıyorum. Bu nedenle de mobil veri kullanamıyorum dışarı çıktığımda ne yapacağım hakkında fikrim yok. Cihazı aldığıma gerçekten pişman oldum bu sorunlardan dolayı. Bunlar yaşanmadan önce gayet güzel bir cihazdı fakat beni gerçekten yordu.