Wandeta kullanıcısının son içeriği

1. Wandeta

Sohbet 112 Çağrı Merkezi İşleyişi Sizce Dogrumu

Arkadaşlar bir iki sefer polıse işim düştü 112 aradım neden aradınız diye soruyorlar en ufak detayına kadar anlatıyorsunuz verilen cevap sizi ilgili birime aktarıyoruz oluyor ilgili birimede baştan en ufak ayrıntısına kadar tekrar anlatıyorsunuz.. Şimdi sorum şu arada kaybolan zaman önemli...
  2. Wandeta

Yardım Kuryenet Sorumsuzlugu

6210*****6300 takip numaralı kartımı 13.10.21 tarihinden bu yana adres yanlışlığı altında teslim etmiyorlar. Kargo takip sayfalarındaki telefon numarası geçersiz ana sayfalarındaki telefon ise suratınıza kapanıyor hiçbir şekilde ulaşamıyorsunuz. Kartım Akbank'dan gelecek bankada yardımcı olmuyor...
  3. Wandeta

Yardım Samsung M30S Konuşurken Yankı Sorunu

Arkadaşlar hiç bir sorun yok iken son gelen güncellemeden sonra başka bir telefondan arandıgımda karşı taraf sesin yankı yaptıgını yani kendi sesinin geri geldıgını söylüyor bu sorun son güncellemeden sonra çıktı bu konuda ne yapılabilir
  4. Wandeta

Yardım Şöför Aranıyor

---
  5. Wandeta

Sohbet Whatsapp Yeni Sözleşmesi Hakkındaki Düşünceleriniz Neler ?

WhatsApp tarafından yapılan yeni bir açıklama, yeni gizlilik sözleşmesinin onaylanmaması durumunda Türkiye'deki kullanıcıların uygulamayı kullanmaya devam edemeyeceğini doğruladı. Ancak yapılan açıklamaya göre, bu durum AB ülkelerinde geçerli olmayacak. Whatsapp gizlilik ilkeleri için son gün 8...
  6. Wandeta

Sohbet Pc İçin Monitör Alacagım Tavsiye İstiyorum

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/95321-131756-134255-614786/samsung-lc24f390fhmxuf_samsung-lc24f396fhmxuf_samsung-ls24d332hsx-uf_philips-242e1gaj/ Hangisini tavsiye edersiniz veya öneriniz varmı Evde oyun ve günlük kullanım için
  7. Wandeta

Sohbet Güvenli İnternet Gerçekten Ne İşe Yarıyor ( BTK )

Güvenli internet Aile profili seçili por.. sitelerine girilmesin diye seçtim işin dogrusu ergen çocuklar var evde ( en azından evde girilmesin ) 1.Hızımın düşmesi 2.Baglanamama sorunları 3.İnternet kopması 4.Geç baglanma sorunları ile ugraşıyorum Google por.. yazdıgın zaman gostermıyorda...
  8. Wandeta

Sohbet Monofiyat Ürün Ücretini İade Etmiyorlar

Ucuzmu ucuz ürünler gerçekten Hepsi çin malı Paketleme kargolama hızlı ve güzel iki üç gündede elime ulaştı İşin dogrusu işe yar şeylerde var gayette memnundum Ama aldığım bir ürün arızalı çıktı ve iade edip ücretini istedim İstenilen Tarih: 8.09.2020 hala beklemede yazıyor yukardaki...
  9. Wandeta

Sohbet Türkiyede Var da Biz mi Almadık

Arkadaşlar 3.5 mm 4 bogumlu bir ucu dişi bir ucu erkek 1-1.5 m uzunlugunda kulaklık uzatma kablosu alacagım yok bulamadım var aslında ama ya dandik ya da dandik olan kabloya çok yüksek fiyatlar istenmekte aradıgım ürün aliexpress var malum alamıyorum çünkü son vergiler ile içine edildi ...
  10. Wandeta

Çözüldü Çalıntı Araba Aranıyor

Konu düzenlenmiştir bulundugu için.
  11. Wandeta

Soru Bluetooth Kulaklıklar Hangi Cihazla Şarj Edilmeli ?

İnternette net cevaplar bulamadım kimi herhangi bir şarj chazı olabilir kimide bilgisayar ile olmalı demiş şimdi ev sorun deyilde dışarda nereye giderseniz gidin telefon şarjı bulmak kolay ama bilgisayar bulamazsınız ve kullaklık kutusundan şarj cihazı çıkmaz sadece kablo çıkar. Kulaklıklarda...
  12. Wandeta

Sohbet Türkiye'de teknik servisler neden berbat? Tüketici hakları neler?

İzleyin arkadaşlar çok güzel bilgiler veriyor tüketiciler için. Bu vıdeoyu paylaşmak istedim gerçekten yararlı kesinlikle izleyin.
  13. Wandeta

Rehber Telefonum Suya Düştü, Ne Yapmalıyım?

Yararlı bir konu teşekkürler ama eksik gibi geldi bana . Telefonumuz suya düştü içini açamıyoruz tamirciye veremiyoruz vsss bu liste uzar gider . Bu kapsamda ne yapılmalı.
  14. Wandeta

Sohbet GittiGidiyor Üye Girişi Yapamıyorum Çözülmedi Sorunum

Bu konuyu çözüm için açmadım öncelikle belirteyim amacım ne kadar yayarsak bu tür şeyleri belki birşey degişir bu ülkede sineye çekdikçe dahada arsızlaşıyorlar. Bu işin mantıklısı dogrusu yapılması gerekeni hesabı dogrulayıp bana geri verlmesiydi.İlginç bir yanıda MH verdigi cevabı şikayet...
Üst Alt