Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bir iki sefer polıse işim düştü 112 aradım neden aradınız diye soruyorlar en ufak detayına kadar anlatıyorsunuz verilen cevap sizi ilgili birime aktarıyoruz oluyor ilgili birimede baştan en ufak ayrıntısına kadar tekrar anlatıyorsunuz..
Şimdi sorum şu arada kaybolan zaman önemli...
6210*****6300 takip numaralı kartımı 13.10.21 tarihinden bu yana adres yanlışlığı altında teslim etmiyorlar. Kargo takip sayfalarındaki telefon numarası geçersiz ana sayfalarındaki telefon ise suratınıza kapanıyor hiçbir şekilde ulaşamıyorsunuz. Kartım Akbank'dan gelecek bankada yardımcı olmuyor...
Arkadaşlar hiç bir sorun yok iken son gelen güncellemeden sonra başka bir telefondan arandıgımda karşı taraf sesin yankı yaptıgını yani kendi sesinin geri geldıgını söylüyor bu sorun son güncellemeden sonra çıktı bu konuda ne yapılabilir
WhatsApp tarafından yapılan yeni bir açıklama, yeni gizlilik sözleşmesinin onaylanmaması durumunda Türkiye'deki kullanıcıların uygulamayı kullanmaya devam edemeyeceğini doğruladı. Ancak yapılan açıklamaya göre, bu durum AB ülkelerinde geçerli olmayacak.
Whatsapp gizlilik ilkeleri için son gün 8...
https://www.epey.com/monitor/karsilastir/95321-131756-134255-614786/samsung-lc24f390fhmxuf_samsung-lc24f396fhmxuf_samsung-ls24d332hsx-uf_philips-242e1gaj/
Hangisini tavsiye edersiniz veya öneriniz varmı
Evde oyun ve günlük kullanım için
Güvenli internet Aile profili seçili por.. sitelerine girilmesin diye seçtim işin dogrusu ergen çocuklar var evde ( en azından evde girilmesin )
1.Hızımın düşmesi
2.Baglanamama sorunları
3.İnternet kopması
4.Geç baglanma
sorunları ile ugraşıyorum
Google por.. yazdıgın zaman gostermıyorda...
Ucuzmu ucuz ürünler gerçekten
Hepsi çin malı
Paketleme kargolama hızlı ve güzel iki üç gündede elime ulaştı
İşin dogrusu işe yar şeylerde var gayette memnundum
Ama aldığım bir ürün arızalı çıktı ve iade edip ücretini istedim
İstenilen Tarih: 8.09.2020 hala beklemede yazıyor
yukardaki...
Arkadaşlar
3.5 mm 4 bogumlu bir ucu dişi bir ucu erkek 1-1.5 m uzunlugunda kulaklık uzatma kablosu alacagım yok bulamadım var aslında ama ya dandik ya da dandik olan kabloya çok yüksek fiyatlar istenmekte aradıgım ürün aliexpress var malum alamıyorum çünkü son vergiler ile içine edildi ...
İnternette net cevaplar bulamadım kimi herhangi bir şarj chazı olabilir kimide bilgisayar ile olmalı demiş şimdi ev sorun deyilde dışarda nereye giderseniz gidin telefon şarjı bulmak kolay ama bilgisayar bulamazsınız ve kullaklık kutusundan şarj cihazı çıkmaz sadece kablo çıkar.
Kulaklıklarda...
Yararlı bir konu teşekkürler ama eksik gibi geldi bana .
Telefonumuz suya düştü içini açamıyoruz tamirciye veremiyoruz vsss bu liste uzar gider .
Bu kapsamda ne yapılmalı.
Bu konuyu çözüm için açmadım öncelikle belirteyim amacım ne kadar yayarsak bu tür şeyleri belki birşey degişir bu ülkede sineye çekdikçe dahada arsızlaşıyorlar.
Bu işin mantıklısı dogrusu yapılması gerekeni hesabı dogrulayıp bana geri verlmesiydi.İlginç bir yanıda MH verdigi cevabı şikayet...