VuqarBaku kullanıcısının son içeriği

1. VuqarBaku

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Mi9 neden yok?
  2. VuqarBaku

Yardım Mi 9 Rom tavsiyesi

Globala root atsam cihaza guncelleme gelince twrp uzerinden zip olarakmi kurucam yeni versiyonu?
  3. VuqarBaku

Turkce olani olsa iyi olurdu 1573899543 Globala miui 11 root atsam cihaza guncelleme gelince twrpdenmi kuruyoruz yeni versiyonu zip olarak?
  4. VuqarBaku

Bu konudaki twrp yalniz ingilizcemi?
  5. VuqarBaku

Hangi uygulamasin onerirsin twrp kendisi kursun?
  6. VuqarBaku

Ben global miui 11den Eu betaya gecicem bu dediklerini aynen yapmalimiyim?bide twrp henuz kurulu deyil pcden cmd ile kurayim yoksa xiaomi kendi pc uygulamasiylami?sonraki sorum Eu beta en son surumuyle hangi magisk uyumlu?
  7. VuqarBaku

Eu betaya gecip root yapsam ve magisk kursam globalda calisan magisk modlari Eu betada calisacakmi?
  8. VuqarBaku

Aklim cok karisik global miui11 de kalip root felan kurup boyle kullanmakda istiyorum Eu betayada gecmek istiyorum
  9. VuqarBaku

Mi9 bugun yeni rom kurmak istiyorum aklim Eu Beta var sizin onerileriniz nedir?
  10. VuqarBaku

Soru Mi9 ekrani 84hz yapmak dogrumu?

Hangi modlari onerirsin kurmam icin?
  11. VuqarBaku

Soru Mi9 ekrani 84hz yapmak dogrumu?

Mi9 miui11 cihazimin ekranin 84hz yapmak istiyorum dusunceleriniz nelerdir??
  12. VuqarBaku

Çözüldü Mi9 Bootloader unlock süresi normal mi ?

Mesela miui 12 cikti benik cihazda da miui 11 eu rom var guncelleme alicakmi?
  13. VuqarBaku

Eu betanin omru ne kadar?ne zamana kadar guncelleme aliyor?
  14. VuqarBaku

168 saat gecsin bootloaderi acip Eu roma geciyorum hemen root ve modlari kuruyorum sayfada ekrani 84hz yapmak icin mod vardi
  15. VuqarBaku

Yani diyosunki betaya geceyim?Eu betadan globalda calisan magisk modlari Eu romda da calisiyormu?
Üst Alt