Yardım Mi 9 Rom tavsiyesi

VuqarBaku

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vuqar
Cihazım
Xiaomi mi9
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11
Telefon Modeli
Xiaomi mi9
Bootloader Kilidi
Açık
Mi9 bugun yeni rom kurmak istiyorum aklim Eu Beta var sizin onerileriniz nedir?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Eu betaya gecip root yapsam ve magisk kursam globalda calisan magisk modlari Eu betada calisacakmi?
Evet çalışır ama tekrar kurman lazım. Yedek alman lazım verilerin silinicek. Ayrıca Rom değiştirirken şimdi yazıcağım şekilde kurarsan sorun yaşamazsın.

Twrp kur ve şu adımları yap..

Rom kurulurken verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın..

Yedek aldıktan sonra twrp ye girip şu adımları yapacaksınız....

Kesinlikle ROM dosyasını hemen atmayın. 2.adımda atacaksınız rom zip dosyasını.

1- Wipe -> format data -> yes yazıyoruz. Format işlemi bittikten sonra, twrp ana ekrana gelip

Reboot ->recovery diyoruz twrp yeniden başlıyor.

Twrp ana ekrana geldikten sonra yükleyeceğimiz rom ve magisk 19.3 zip dosyasını telefon hafızasına atıyoruz. Tekrar twrp ana ekrana gelip,

2- Wipe -> advanced wipe -> 4 wipe yapıyoruz (dalvik,cache,system,data) dedikten sonra twrp ana ekrana gelip install kısmından önce rom dosyasını daha sonrada magisk 19.3 dosyasını yüklüyoruz...

İlk açılış 10 dk sürebilir, heyecan ve panik yapmıyoruz...

Oyla:

VuqarBaku

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vuqar
Cihazım
Xiaomi mi9
Konular
3
Evet çalışır ama tekrar kurman lazım. Yedek alman lazım verilerin silinicek. Ayrıca Rom değiştirirken şimdi yazıcağım şekilde kurarsan sorun yaşamazsın.

Twrp kur ve şu adımları yap..

Rom kurulurken verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın..

Yedek aldıktan sonra twrp ye girip şu adımları yapacaksınız....

Kesinlikle ROM dosyasını hemen atmayın. 2.adımda atacaksınız rom zip dosyasını.

1- Wipe -> format data -> yes yazıyoruz. Format işlemi bittikten sonra, twrp ana ekrana gelip

Reboot ->recovery diyoruz twrp yeniden başlıyor.

Twrp ana ekrana geldikten sonra yükleyeceğimiz rom ve magisk 19.3 zip dosyasını telefon hafızasına atıyoruz. Tekrar twrp ana ekrana gelip,

2- Wipe -> advanced wipe -> 4 wipe yapıyoruz (dalvik,cache,system,data) dedikten sonra twrp ana ekrana gelip install kısmından önce rom dosyasını daha sonrada magisk 19.3 dosyasını yüklüyoruz...

İlk açılış 10 dk sürebilir, heyecan ve panik yapmıyoruz...
Ben global miui 11den Eu betaya gecicem bu dediklerini aynen yapmalimiyim?bide twrp henuz kurulu deyil pcden cmd ile kurayim yoksa xiaomi kendi pc uygulamasiylami?sonraki sorum Eu beta en son surumuyle hangi magisk uyumlu?

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Ben global miui 11den Eu betaya gecicem bu dediklerini aynen yapmalimiyim?bide twrp henuz kurulu deyil pcden cmd ile kurayim yoksa xiaomi kendi pc uygulamasiylami?sonraki sorum Eu beta en son surumuyle hangi magisk uyumlu?
Evet aynen yapmalısın. Xiaominin kendi pc uygulaması daha iyi olur. Bende 20.1 var.

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Hangi uygulamasin onerirsin twrp kendisi kursun?
By.TRabZonLu™ hocamın açtığı bu konudan indirebilirsdin dediklerini aynen yapmalısın.

Oyla:
Üst Alt