VSM kullanıcısının son içeriği

1. VSM

Soru EU rom Beta ve magisk uyuşmazlığı

Merhaba değerli arkadaşlar EU rom 20.10.15_v12 yükledim cihaz sorunsuz açılıyor magisk manager'ın herhangi bir sürümünü flaşlayınca, cihaz bootlopa düşüyor örnek 21.0 flaşladıom fast boot ekranına atıyor 20.4 flaşlayınca mi yazısında takılıp kalıyor sürekli bir reset atıyor bir magisk sürümü...
  2. VSM

Yardım Mİ9 batarya sıkıntısı

Arkadaşlar merhaba Eu rom mi9 kullanıyorum. Cihazı alalı 6/7 ay oldu miui10 çok kullanma şansım olmadı miui11 hele ki son sürüm (eu rom) Cihazdan nefret ettim batarya yüzünden 3 saat ekran süresi alınca seviniyorum Cihazda oyun oynamam whatsapp mail ve yoğun telefon görüşmesi yapıyorum sadece...
  3. VSM

Tema Kara Tema VSM Mod

Tema adı: KARA tema Arkadaşlar merhaba Çok uzun süredir tema paylaşmıyordum. Değerli hocam Ottoman istekte bulununca isteğini kıramadım Temanın ikonları tamamen bana aittir izinsiz paylaşmayın lütfen. Tema Türkçeye çevrildi Whatsapp açık tema uyarlandı. Dual mod mevcut...
  4. VSM

Mod MIUI 11 Uygulamaları ve teması

size zahmet olmayacaksa,çok sevinirim
  5. VSM

Mod MIUI 11 Uygulamaları ve teması

İconların altında gölge efekti var siz mi yaptınız ?
  6. VSM

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Hoşbulduk hocam. Teşekkür ederim 1570392229 Hoşbulduk o şeref bana ait
  7. VSM

Uzun bir aradan sonra miui sistemine yaptığım bir tema Tema adı Pastel Henüz beta aşamasında İyi forumlar
  8. VSM

Forumda paylaşmıştım aratın bir isterseniz
  9. VSM

Çözüldü Çözüldü Acil Yardım Rom Yükleme

Google'a miui eu rom yazınca çıkar zaten MIUI 10 - MIUI 10.0/10.1/10.2/10.3/10.4 STABLE RELEASE
  10. VSM

Tema Tema uygulama değiştirme.

2017 tarihli konu ve mesaj hiç bir şey hatırlamıyorum [emoji16] RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. VSM

Tema İos 11 V3 (VSM MOD) Tema Alakadarnya Miui 9 Uyumlu

Miui8 ve 9 uyumlu tema O yüzden düzelmez Konunun tarihine dikkat ederseniz RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. VSM

Hocam tema eski miui8 kullanırken yapmıştım 16 Eylül 2017 de ne yazık ki artık mi cihaz kullanmadığım için güncellemede yapamıyorum İyi forumlar RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. VSM

Teşekkür ederim İyi günlerde kullanın. RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt