Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Yaşadığım problemden sonra ne kadar telefondan soğumuş olsamda, tekrar şansımı denemekten alıkoyamadım kendimi... :) Cepport'tan seramik128 gb mi6'mı aldım. Şimdilik bir problem yok gibi gözüküyor. İş yoğunluğundan pek kurcalayamadım da açıkçası...
Öncelikle hem size hem diğer arkadaşlara ilgisi için teşekkür ederim. Fakat bende size tecrübemi aktarmak isterim. :) Satıcısı hepsiburada olan üründe yaşadım yukarıda bahsettiğim problemi. 2,5 aylık süreçte müşteri hizmeterinin ve hepsiburadanın telefonun nerede olduğundan bihaber olduğu...
Merhabalar. Daha önce Hepsiburada Ritzy Teknik Servis destekli aldığım ürünümde geri tuşu kendi kendine basma problemi ile ilgili bir sıkıntı yaşamıştım ve 2,5 ayda zorla paramı iade alabildiğim bir süreç yaşadım. Şimdi yeniden şansımı denemek istiyorum. Cepport'tan ve Delte Teknik Servis...
Hi Murat,
Greetings from Xiaomi!
I understand that you are facing the issue with the back button of your Mi 6 and would request you to follow the below mentioned steps.
Dial *#*#6484#*#*
Select Single Item Test (if the option is available)
Select the options related to buttons/ keys
Perform...
Ben şahsen bildirdim Xiaomi Global'e. Şaşırtıcı bir şekilde satın alınan siteden ve teknik servislerden daha ilgililer. Hatta geri tuşunun kendi kendine reaksiyon vermesi ile ilgili iletişime geçmiştim ilk seferde. 1 sayfa bilgi yolladılar deneyip bilgi verir misiniz diyerek. Fakat deneyemeden...
Söz konusu ürün telefon olunca satıcıya da tabi ki hak veriyorum. "Kolay İade" sürecini kötüye kullanabilecek çok sayıda insan olduğuna şüphe yok. Telefon iadeye gönderildiğinde tabi ki teknik servis raporuna tabi tutulmalı. Kullanıcı kendi hatası sebebiyle ürüne hasar vermiş olup iade etmeye...
Bahsi geçen kolay iade süreci mevzusunun baş karakteri benim. :) Bu ayın 1'inde aldığım telefonun 1,5-2. haftasında fark ettim durumu. İyi ki oyun yüklemişim de uzun süre elimde kurcalamak zorunda kalmışım telefonu. Yoksa fark edemeyecektim de sıkıntıyı. Ayın 13'ünde kargoladım 14'ünde zat-ı...