vitex kullanıcısının son içeriği

1. V

Yardım Mi Mix Ekranı çatladı

Xiaomi'ye yazdık ama şimdilik herhangi bir cevap veren olmadı. Beklemedeyiz yani. Aslında facebook üzerinden değil de, mesaj atsak daha iyi olabilir. Daha önce bulamamıştım ama şimdi global mail adresini buldum. Hemen bir mail atayım.
  2. V

İlgilenen ve yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Benim kız biraz sakinleşti, şu anda ekranı yaptırmaya kendi de pek taraftar değil (fiyatı duyunca tabi). Çatlak büyür ve rahatsız edecek konuma gelirse veya birkaç ay sonra daha uyguna yapılabilirse o zaman yaptırmaya...
  3. V

Fatih bey cihazı sizden almıştım. Ne kadar yeni olduğunu biliyorsunuz zaten.
  4. V

Fiyatının yüksek olduğunun farkındayım ama, kızım telefon gelince o kadar mutlu olmuştu ki. Şimdi iki gözü iki çeşme ağlıyor. İnsanın gözü pek para falan görmüyor.
  5. V

Tabi yalnızca ekran değil, sol köşe de yarım santim bir parça kopmuş durumda.
  6. V

İlginiz için çok teşekkür ederim. Ekranı getirtsek, burada yapabilirler mi?
  7. V

Teşekkürler, bakalım inşallah bir çözümünü buluruz.
  8. V

Merhaba arkadaşlar, Daha 3-4 günlük ve henüz sim kart bile takılmayan kızımın Mi Mix cihazı nasıl olduğunu anlamadığımız bir şekilde sol üst köşeden darbe almış ve köşeden itibaren sağ kenara kadar çatlak oluşmuş. Telefonun çalışmasında bir sorun yok ancak hem bu şekilde olması kötü hem de...
Üst Alt