Yardım Mi Mix Ekranı çatladı

vitex

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi Mix
Konular
1
Merhaba arkadaşlar,
Daha 3-4 günlük ve henüz sim kart bile takılmayan kızımın Mi Mix cihazı nasıl olduğunu anlamadığımız bir şekilde sol üst köşeden darbe almış ve köşeden itibaren sağ kenara kadar çatlak oluşmuş. Telefonun çalışmasında bir sorun yok ancak hem bu şekilde olması kötü hem de ilerde sorun oluşturabilir. Doğal olarak telefon yurt dışından getirtildi. Bunun onarımı Türkiye'de mümkün olur mu? Bu konuda ne yapılabilir. Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

vitex

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi Mix
Konular
1
Fiyatının yüksek olduğunun farkındayım ama, kızım telefon gelince o kadar mutlu olmuştu ki. Şimdi iki gözü iki çeşme ağlıyor. İnsanın gözü pek para falan görmüyor.

Oyla:

onurgokce

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur Gökçe
Cihazım
MI 5S 4/128
Konular
4
Fiyatının yüksek olduğunun farkındayım ama, kızım telefon gelince o kadar mutlu olmuştu ki. Şimdi iki gözü iki çeşme ağlıyor. İnsanın gözü pek para falan görmüyor.

valla hocam ne kadar inanırsın bilemem ama mesajı aileme okuttum onlar bile duygulandı, pırıl pırıl bir insansınız, umarım halledilir telefonunuzun sorunu...

Oyla:

slajer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
mi router
Konular
1
Vallahi ben de üzüldüm hocam... Yurt dışından ekran getirmekle ilgili sorunuz olursa mesaj atabilirsiniz, umarım en kısa zamanda çözülür sorun.

MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

f.oksuz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
LeMax2 6/128
Konular
15
Merhaba arkadaşlar,
Daha 3-4 günlük ve henüz sim kart bile takılmayan kızımın Mi Mix cihazı nasıl olduğunu anlamadığımız bir şekilde sol üst köşeden darbe almış ve köşeden itibaren sağ kenara kadar çatlak oluşmuş. Telefonun çalışmasında bir sorun yok ancak hem bu şekilde olması kötü hem de ilerde sorun oluşturabilir. Doğal olarak telefon yurt dışından getirtildi. Bunun onarımı Türkiye'de mümkün olur mu? Bu konuda ne yapılabilir. Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Hocam geçmiş olsun. İnşallah cihazınızı güzel bir şekilde yaptırabilirsiniz.
Dikkatimi çekti isiminiz ve yaşadığınız şehir. Cihazınızı nereden aldınız acaba?

Oyla:

vitex

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi Mix
Konular
1
Fatih bey cihazı sizden almıştım. Ne kadar yeni olduğunu biliyorsunuz zaten.

Oyla:

vitex

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi Mix
Konular
1
İlgilenen ve yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Benim kız biraz sakinleşti, şu anda ekranı yaptırmaya kendi de pek taraftar değil (fiyatı duyunca tabi). Çatlak büyür ve rahatsız edecek konuma gelirse veya birkaç ay sonra daha uyguna yapılabilirse o zaman yaptırmaya karar verdik. En azından ekran gelirse burada yapabilecek arkadaşların olduğunu bilmek insanı rahatlatıyor. Tekrar tüm arkadaşlara teşekkürler.

Oyla:

f.oksuz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
LeMax2 6/128
Konular
15
hocam bir gelişme var mı?

Oyla:

vitex

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi Mix
Konular
1
Xiaomi'ye yazdık ama şimdilik herhangi bir cevap veren olmadı. Beklemedeyiz yani. Aslında facebook üzerinden değil de, mesaj atsak daha iyi olabilir. Daha önce bulamamıştım ama şimdi global mail adresini buldum. Hemen bir mail atayım.

Oyla:
Üst Alt