Vita Es Morte kullanıcısının son içeriği

1. Vita Es Morte

Yardım Banka uygulamaları Root sorunu

Hocam aynı durum bende vardı, size verdiğim linkte nasıl çözdüğüm vardı. Adım adım yapar mısınız?
  2. Vita Es Morte

Yardım Banka uygulamaları Root sorunu

https://forum.miuiturkiye.net/konu/vakifbank-mobil-root-sorunu.159315/page-3#post-1603048 Dener misiniz hocam.
  3. Vita Es Morte

Çözüldü Vakıfbank mobil root sorunu

Öncelikle Vakıfbank için kendi ayarlarımı atayım: Magisk gizli Rezygisk kullandığım için Zygisk kapalı. Reddetme listesinde Vakıfbank ekli Modüllerim ReLSPosed da "Action" a tıkladıktan sonra açılan kısım ve sekmeler HMA nın ayar kısmı Dosyalar önceki adımlarda mevcut. Sırayla yükleme...
  4. Vita Es Morte

Hocam eve geçince adım adım hem magisk hem LSPosed hemde HMA dan ayrı ayrı ss atayım
  5. Vita Es Morte

Çözüldü banka uygulamalarına giremiyorum

https://forum.miuiturkiye.net/konu/vakifbank-mobil-root-sorunu.159315/
  6. Vita Es Morte

Sohbet Cloudstream kullanan var mı?

kraptorcs nikstream Feroxxcs3 Makoto2 Bunlar yeterli olur hocam. kekik bu aralar gizlide.
  7. Vita Es Morte

Hocam modül aktif mi? Whitelist de mi? Zygisk ve modüller kısmını atar mısınız magiskden.
  8. Vita Es Morte

Hocam ReLSPosed kullandım ben. Dosya olarak ekliyorum. Yükleyip restart yapmanız lazım.Onu dener misiniz? Ayrıca templates kısmı için zip dosyasını açıp içinden çıkarıp kullanacağınız HMA.json dosyasını da ekliyorum. HMA nın ana sayfasından "Yedeklemeyi geri yükle" seçip bu configi yükleyin. Bu...
  9. Vita Es Morte

Yardım Rootlu cihazda Vakıfbank Uygulaması

Konu içindeki mesaj 'Vakıfbank mobil root sorunu' Yardım - Vakıfbank mobil root sorunu
  10. Vita Es Morte

Ben de yaklaşık bir haftadır Vakıfbank ile uğraşıp duruyordum. Her türlü modül vs denedim ama olmadı. Denemediğim yol kalmadı. Keşke mesajınızı daha önce görseydim, sorunu çözdükten sonra gördüm. Deneye deneye buldum. Bugün sabah itibarıyla normal uygulamaya giriş yapabildim. 1. LSPosed yada...
  11. Vita Es Morte

Yardım Kablosuz kulaklık mikrofon sorunu.

Merhaba arkadaşlar. Kablosuz kulaklığımdan telefon görüşmesinde vb ses geliyor ancak cihaz kulaklığın mikrofonundan değil, kendi mikrofonundan ses alıyor. Sorunun çözümü nedir acaba? 13.0.5 endo promeo kullanıyorum. Kulaklık QCY T13.
  12. Vita Es Morte

Çözüldü Bazı numaralara sms/mesaj gönderememe sorunu...

Merhabalar. 13.0.5'de idim. 14.0.1'e geçtim ancak Türk Telekom'un online işlemleri için 9520'ye şifre göndermeye çalıştığım zaman gitmediğini gördüm. Forumdan araştırdım ama ne yaptıysam olmadı maalesef. Bazı 4 haneli numaralara mesaj gidiyor, bazılarına gitmiyor. * 3 farklı 14.0.1, 1 tane de...
  13. Vita Es Morte

Soru Ses kayıt uygulaması ekran kilidi sorunu.

Merhaba arkadaşlar. Stock endo 13.0.3 den 13.0.4 e geçtim. Görüşme kayıt uygulaması önceden kilit açmaya gerek duymaksızın otomatik kaydediyordu ancak şimdi her görüşme için kilit aç uyarısı veriyor. Ayarını bulamadım. Bilen var mı? Teşekkürler.
  14. Vita Es Morte

Yardım Verge watchface klasörü hafızada nerede?

Merhabalar. Verge için değişik GTR watchfaceleri convert edip cihaza atıyorum. Bazıları uyumsuz oluyor. Silmek istiyorum ama saatten veya Zepp uygulaması üzerinden silemiyorum. Uyumsuz kadranları nasıl silerim? Birde bu kadranlar nerede depolanıyor? Watchface klasörü bomboş...
Üst Alt