Vita Es Morte kullanıcısının son içeriği

1. Vita Es Morte

Soru Magisk root gizleme ziraat

Deneyebilirsiniz hocam. Çözüldü - Vakıfbank mobil root sorunu
  2. Vita Es Morte

Çözüldü Vakıfbank mobil root sorunu

Konu içinde mevcut hocam
  3. Vita Es Morte

Evet hocam. Hem benim hemde eşimin telefonundan. Cihazlar ve yazılımlar farklı, her iki cihaz da yd, her iki cihazda da Vakıfbank a girilmiyordu. Aynı ayarlar ile ikisi de giriyor şu an.
  4. Vita Es Morte

Teşekkürler hocam, kısayolu da sildim ben ☺️
  5. Vita Es Morte

Kapatamadım hocam bende. Açıkçası sorunum çözüldüğü için çok da rahatsız etmedi.
  6. Vita Es Morte

Yardım Banka uygulamaları Root sorunu

Hocam aynı durum bende vardı, size verdiğim linkte nasıl çözdüğüm vardı. Adım adım yapar mısınız?
  7. Vita Es Morte

Yardım Banka uygulamaları Root sorunu

https://forum.miuiturkiye.net/konu/vakifbank-mobil-root-sorunu.159315/page-3#post-1603048 Dener misiniz hocam.
  8. Vita Es Morte

Öncelikle Vakıfbank için kendi ayarlarımı atayım: Magisk gizli Rezygisk kullandığım için Zygisk kapalı. Reddetme listesinde Vakıfbank ekli Modüllerim ReLSPosed da "Action" a tıkladıktan sonra açılan kısım ve sekmeler HMA nın ayar kısmı Dosyalar önceki adımlarda mevcut. Sırayla yükleme...
  9. Vita Es Morte

Hocam eve geçince adım adım hem magisk hem LSPosed hemde HMA dan ayrı ayrı ss atayım
  10. Vita Es Morte

Çözüldü banka uygulamalarına giremiyorum

https://forum.miuiturkiye.net/konu/vakifbank-mobil-root-sorunu.159315/
  11. Vita Es Morte

Sohbet Cloudstream kullanan var mı?

kraptorcs nikstream Feroxxcs3 Makoto2 Bunlar yeterli olur hocam. kekik bu aralar gizlide.
  12. Vita Es Morte

Hocam modül aktif mi? Whitelist de mi? Zygisk ve modüller kısmını atar mısınız magiskden.
  13. Vita Es Morte

Hocam ReLSPosed kullandım ben. Dosya olarak ekliyorum. Yükleyip restart yapmanız lazım.Onu dener misiniz? Ayrıca templates kısmı için zip dosyasını açıp içinden çıkarıp kullanacağınız HMA.json dosyasını da ekliyorum. HMA nın ana sayfasından "Yedeklemeyi geri yükle" seçip bu configi yükleyin. Bu...
  14. Vita Es Morte

Yardım Rootlu cihazda Vakıfbank Uygulaması

Konu içindeki mesaj 'Vakıfbank mobil root sorunu' Yardım - Vakıfbank mobil root sorunu
Üst Alt