Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle Vakıfbank için kendi ayarlarımı atayım:
Magisk gizli
Rezygisk kullandığım için Zygisk kapalı.
Reddetme listesinde Vakıfbank ekli
Modüllerim
ReLSPosed da "Action" a tıkladıktan sonra açılan kısım ve sekmeler
HMA nın ayar kısmı
Dosyalar önceki adımlarda mevcut. Sırayla yükleme...
Hocam ReLSPosed kullandım ben. Dosya olarak ekliyorum. Yükleyip restart yapmanız lazım.Onu dener misiniz?
Ayrıca templates kısmı için zip dosyasını açıp içinden çıkarıp kullanacağınız HMA.json dosyasını da ekliyorum. HMA nın ana sayfasından "Yedeklemeyi geri yükle" seçip bu configi yükleyin. Bu...
Ben de yaklaşık bir haftadır Vakıfbank ile uğraşıp duruyordum. Her türlü modül vs denedim ama olmadı. Denemediğim yol kalmadı. Keşke mesajınızı daha önce görseydim, sorunu çözdükten sonra gördüm. Deneye deneye buldum. Bugün sabah itibarıyla normal uygulamaya giriş yapabildim.
1. LSPosed yada...
Merhaba arkadaşlar. Kablosuz kulaklığımdan telefon görüşmesinde vb ses geliyor ancak cihaz kulaklığın mikrofonundan değil, kendi mikrofonundan ses alıyor. Sorunun çözümü nedir acaba?
13.0.5 endo promeo kullanıyorum. Kulaklık QCY T13.
Merhabalar. 13.0.5'de idim. 14.0.1'e geçtim ancak Türk Telekom'un online işlemleri için 9520'ye şifre göndermeye çalıştığım zaman gitmediğini gördüm. Forumdan araştırdım ama ne yaptıysam olmadı maalesef. Bazı 4 haneli numaralara mesaj gidiyor, bazılarına gitmiyor.
* 3 farklı 14.0.1, 1 tane de...
Merhaba arkadaşlar. Stock endo 13.0.3 den 13.0.4 e geçtim. Görüşme kayıt uygulaması önceden kilit açmaya gerek duymaksızın otomatik kaydediyordu ancak şimdi her görüşme için kilit aç uyarısı veriyor. Ayarını bulamadım. Bilen var mı? Teşekkürler.
Merhabalar. Verge için değişik GTR watchfaceleri convert edip cihaza atıyorum. Bazıları uyumsuz oluyor. Silmek istiyorum ama saatten veya Zepp uygulaması üzerinden silemiyorum. Uyumsuz kadranları nasıl silerim? Birde bu kadranlar nerede depolanıyor? Watchface klasörü bomboş...