Çözüldü Vakıfbank mobil root sorunu

hashas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hashas
Cihazım
Note 7
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi Note 11S
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonumda magisk kurulu ve rootlu, zygisk ile gizlesem bile vakıfbank mobile giremiyorum. Shamiko ve BootloaderSpoofer da kurdum fakat başarılı olmadı. Önerisi ve Çözümü olan varsa yorum yazarsa sevinirim.

Redmi note 11S

Çözüm
Öncelikle Vakıfbank için kendi ayarlarımı atayım:

1. Magisk gizli
  2. Rezygisk kullandığım için Zygisk kapalı.
    Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
  3. Reddetme listesinde Vakıfbank ekli
  4. Modüllerim
  5. ReLSPosed da "Action" a tıkladıktan sonra açılan kısım ve sekmeler
  6. HMA nın ayar kısmı
  7. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
  8. Dosyalar önceki adımlarda mevcut. Sırayla yükleme yapınız. Her yüklemeden sonra mutlaka yeniden başlatın. LSPosed ve HMA da modül ve ayarların etkin hale gelebilmesi için yeniden başlatılması lazım.

Vita Es Morte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif D.
Cihazım
Poco X3 N 6/128
Meslek
Emniyet Müdürü
Konular
8
Bu işlemlerden sonra vakifbank uygulama açılmıyor beyaz ekran kalıyor. Bu neden olur acaba
Hocam modül aktif mi? Whitelist de mi? Zygisk ve modüller kısmını atar mısınız magiskden.

Oyla:

punisher_018

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Görkem
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Meslek
Memur
Konular
0
Vita Es Morte ben de bir türlü aşamadım bu problemi. Telefon Xiaomi 15 Ultra Hyperos 2.0.206 - Magisk Root var. LsPosed kurulu HMA kurulu. HMA uygulama yöneticisinden Vakıfbank için 3 seçenek de aktif. Using 0 templates demekte bende de. Şimdi adım adım gitme açısından soruyorum. Magisk üzerinde Reddetme Listesinde Vakifbank seçili kalacak mı?
Lsposed içinden HMA girince Uygulama Listemi Gizle listesi var. Orada tik atılan bölümde Vakifbank'a tik atılırsa Vakıfbank uygulaması zaten hiç açılmamaya başlıyor. Sistem Çerçevesi altında önerilen demekte o yüzden onu tikledim.
Bütün bunlarla bile Vakıfbank hala işletim sisteminde değişiklik uyarısı vermekte. Başka çözüm var mı? Nohello modülünü de denedim, durum aynı.

Oyla:

Vita Es Morte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif D.
Cihazım
Poco X3 N 6/128
Meslek
Emniyet Müdürü
Konular
8
Hocam eve geçince adım adım hem magisk hem LSPosed hemde HMA dan ayrı ayrı ss atayım
Vita Es Morte ben de bir türlü aşamadım bu problemi. Telefon Xiaomi 15 Ultra Hyperos 2.0.206 - Magisk Root var. LsPosed kurulu HMA kurulu. HMA uygulama yöneticisinden Vakıfbank için 3 seçenek de aktif. Using 0 templates demekte bende de. Şimdi adım adım gitme açısından soruyorum. Magisk üzerinde Reddetme Listesinde Vakifbank seçili kalacak mı?
Lsposed içinden HMA girince Uygulama Listemi Gizle listesi var. Orada tik atılan bölümde Vakifbank'a tik atılırsa Vakıfbank uygulaması zaten hiç açılmamaya başlıyor. Sistem Çerçevesi altında önerilen demekte o yüzden onu tikledim.
Bütün bunlarla bile Vakıfbank hala işletim sisteminde değişiklik uyarısı vermekte. Başka çözüm var mı? Nohello modülünü de denedim, durum aynı.

Oyla:

ares1024

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
arda
Cihazım
mi note 3
Konular
0
Hocam ReLSPosed kullandım ben. Dosya olarak ekliyorum. Yükleyip restart yapmanız lazım.Onu dener misiniz?

Ayrıca templates kısmı için zip dosyasını açıp içinden çıkarıp kullanacağınız HMA.json dosyasını da ekliyorum. HMA nın ana sayfasından "Yedeklemeyi geri yükle" seçip bu configi yükleyin. Bu conf u yükleyince templates kısmında çıkacak.
Hocam teşekkür ederim. Configi yükledikten sonra hem senin ekrandaki gibi tikler açık olacak, hem alttaki using 0 templates kısmına basılıp kutucuk işaretlenecek (sonrasında using 1 templates oluyor), hem de magisk üzerinden zygisk reddetme listesinden engellenmiş olacak. bu şekilde çalıştırabildim ben.

Oyla:

ati717

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atilla
Cihazım
Poco F4
Konular
1
hocam dediklerinizi yaptım kurdum sizin configinizi yaptım aynı şekilde işaretledim sorun aynı giremiyorum hiç bir şekilde bu sadece vakıfbank ve paycellde oluyor nohello shamiko gibi şeyler denedik açık kapalı sizin dediklerinizin yanında ama sorun aynı
Hocam modül aktif mi? Whitelist de mi? Zygisk ve modüller kısmını atar mısınız magiskden.

Oyla:

punisher_018

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Görkem
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Meslek
Memur
Konular
0
ati717 ben yapabildim. Tüm ayarlarımı anlatayım sen de öyle yap. Magisk gizleme aktif (isim değiştirme). Magisk üzerinde Zygisk kapalı Reddetme Listesini Zorla açık. Reddetme Listesi Yapılandır da Vakifbank tikli (sadece ilk seçeneği aktif ama). Modül ReLSPosed yüklü Zygisk Next yüklü. HMA apk yükle.
ReLSPosed içerisinden girip HMA için Modülü etkinleştir. Sistem Çerçevesi'ne tik at. Sonra çık HMA simgesine tıklayarak uygulamaya gir Geri Yükleme ayarlarından Vita Es Morte nin attığı HMA.json dosyasını yükle. HMA içerisinden Uygulama Yöneticisine gir Vakıfbank üç tik yap Using Templates gir seçeneği seç. (using 1 templates olacak) Telefonu restart yap VB gir yine açılmazsa, VB nin tüm verilerini sil tekrar dene. Ben de böyle oldu.

Ama şu anda Yapıkredi yi açamıyorum. Ona yardımcı olacak biri var mı? whew~~

Oyla:

hashas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hashas
Cihazım
Note 7
Konular
15
ati717 ben yapabildim. Tüm ayarlarımı anlatayım sen de öyle yap. Magisk gizleme aktif (isim değiştirme). Magisk üzerinde Zygisk kapalı Reddetme Listesini Zorla açık. Reddetme Listesi Yapılandır da Vakifbank tikli (sadece ilk seçeneği aktif ama). Modül ReLSPosed yüklü Zygisk Next yüklü. HMA apk yükle.
ReLSPosed içerisinden girip HMA için Modülü etkinleştir. Sistem Çerçevesi'ne tik at. Sonra çık HMA simgesine tıklayarak uygulamaya gir Geri Yükleme ayarlarından Vita Es Morte nin attığı HMA.json dosyasını yükle. HMA içerisinden Uygulama Yöneticisine gir Vakıfbank üç tik yap Using Templates gir seçeneği seç. (using 1 templates olacak) Telefonu restart yap VB gir yine açılmazsa, VB nin tüm verilerini sil tekrar dene. Ben de böyle oldu.

Ama şu anda Yapıkredi yi açamıyorum. Ona yardımcı olacak biri var mı? whew~~
Dediklerinizi yaptım Vakıfbank açıldı, Yapı Kredi de bir sorun yok bende. Reddetme listesini zorla işaretleyip dener misiniz hocam?

Oyla:

punisher_018

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Görkem
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Meslek
Memur
Konular
0
hashas işaretlettirmiyor işte Yapıkredi öyle bir sorun var; Magisk'te işaretliyorsun çıkıp girdiğinde tik kalkmış oluyor. Bootloader Spoofer modülü kurdum YK için. Onunla oldu. YK ile ilgili daha önce açılmış konularda da belirtilmiş bu husus.

Oyla:

Vita Es Morte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif D.
Cihazım
Poco X3 N 6/128
Meslek
Emniyet Müdürü
Konular
8
Öncelikle Vakıfbank için kendi ayarlarımı atayım:

1. Magisk gizli
  2. Rezygisk kullandığım için Zygisk kapalı.
  3. Reddetme listesinde Vakıfbank ekli
  4. Modüllerim
  5. ReLSPosed da "Action" a tıkladıktan sonra açılan kısım ve sekmeler
  6. HMA nın ayar kısmı
  7. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
  8. Dosyalar önceki adımlarda mevcut. Sırayla yükleme yapınız. Her yüklemeden sonra mutlaka yeniden başlatın. LSPosed ve HMA da modül ve ayarların etkin hale gelebilmesi için yeniden başlatılması lazım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-11-18-14-35-50-504_wykp.e.jpg
    Screenshot_2025-11-18-14-35-50-504_wykp.e.jpg
    404,4 KB · Görüntüleme: 4
Oyla: Çözüm
Üst Alt