Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://docs.google.com/uc?id=0B9MuyNCZuhbkeUxpb01jdEI1VXM&export=download
mıuı v7den direk geçilebiliyor
Son yazılan yükleme talimatları ve linkler garantili çözüm şöyle: 1- Flash Tools CSE ile Kitkat KDZ Rom atılır. 2- Root ve Recovery'den sonra MIUI 8 Rom atılır. 3- KK-Bootloader zip'i...
g2 cihazı sattığım arkadaşım bugün bana bir resim atmış internette inceledim bulamadım stock kamerasının sağ ve alt tarafı siyah bant oluşmuş benim yüklediğim mıu7 yazılımında bi sorun yoktu ama mıu kamerada ise sorun yok sadece stock kamerasında bu sorun var napmak gerek onuda bilmiyorum
gazeetede okudum xiaomi ilk 5e girmiş büyük başarı şöyleydi samsung sony lg htc xiaomi yakın gelecekte xiaomi bi samsung kadar ünlü bir marka olur dünya genelinde
merhaba telefonu değiştim discovery2 aldım önceki telefonum lg g2 idi ve mıu7 romunu beğenerek kullanıyordum forumu uzun süredir takip ederim bi bakim dedim mıu7 discovery2 içinde varmı diye böyle bir konu bile yokmuş mıu7 globalde bir çok markaya destek veriyor ama şunu öğrendim...
xposed yükledim bi sorun yok ordan bi kaç modül ekledim başarıyla wsm kurdum ama yükemek istediğimde kök erişimi alınamadı kök erişimini yüklemekten korkuyorum cihaz brick olurmu diye acaba olurmu acaba cihaz brick
yok çalışmadı bi tane animasyon efekti olanı indirdim bo modül çalışıyor gözükmüyor uyarısı verdi cihazı yeniden başlattım ama gene aynı anlamadım bide g2 için mıu7 xposed varmı acaba
kin912 sürümü kullanıyorum ben ve bi çok kişi son sürümde batarya konusunda sıkıntımız var önceden bir günü çıkardığımız cihaz bugünlerde akşamı göremiyoruz sorun nedir ne yapmamız gerekiyor