vietnam kullanıcısının son içeriği

1. vietnam

(MIUI 8) çıktı d802

https://docs.google.com/uc?id=0B9MuyNCZuhbkeUxpb01jdEI1VXM&export=download mıuı v7den direk geçilebiliyor Son yazılan yükleme talimatları ve linkler garantili çözüm şöyle: 1- Flash Tools CSE ile Kitkat KDZ Rom atılır. 2- Root ve Recovery'den sonra MIUI 8 Rom atılır. 3- KK-Bootloader zip'i...
  2. vietnam

GPS SROUNU

mıu v7 yükledim fakat gps çalışmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim TEŞEKKÜRLER
  3. vietnam

DİSCOVERY2 MIU7 YOKMU

youtubeden z5 romu buldum onu yükledim iyi gözüküyor ve türkçe
  4. vietnam

LG G2 DE KAMERADA SİYAH BANT SORUNU

dediğiniz söyledim dediği gibi dpı ayarını 400e düşürmüş 480 yap dedim düzelmiş
  5. vietnam

LG G2 DE KAMERADA SİYAH BANT SORUNU

g2 cihazı sattığım arkadaşım bugün bana bir resim atmış internette inceledim bulamadım stock kamerasının sağ ve alt tarafı siyah bant oluşmuş benim yüklediğim mıu7 yazılımında bi sorun yoktu ama mıu kamerada ise sorun yok sadece stock kamerasında bu sorun var napmak gerek onuda bilmiyorum
  6. vietnam

DİSCOVERY2 MIU7 YOKMU

telefonun henüz bi sıkıntısını görmedim evet bir g2 değil ama g5e kadar idare edicem
  7. vietnam

Rehber Temaları Bilgisayara İndirme

sizde rar şeklinde bende öyle çıkmıyor çıplak çıkıyor evet sağ tıklıyorum
  8. vietnam

Rehber Temaları Bilgisayara İndirme

olmuyor choose payment method satın alma ekranı çıkıyor
  9. vietnam

Xiaomi Wifi+ (Wifi menzil genişletici)

gazeetede okudum xiaomi ilk 5e girmiş büyük başarı şöyleydi samsung sony lg htc xiaomi yakın gelecekte xiaomi bi samsung kadar ünlü bir marka olur dünya genelinde
  10. vietnam

DİSCOVERY2 MIU7 YOKMU

merhaba telefonu değiştim discovery2 aldım önceki telefonum lg g2 idi ve mıu7 romunu beğenerek kullanıyordum forumu uzun süredir takip ederim bi bakim dedim mıu7 discovery2 içinde varmı diye böyle bir konu bile yokmuş mıu7 globalde bir çok markaya destek veriyor ama şunu öğrendim...
  11. vietnam

Uygulama Miui6-7 Wsm & Modüller [HG Düzenleme]

bi deneyelim hocam yinede
  12. vietnam

xposed yükledim bi sorun yok ordan bi kaç modül ekledim başarıyla wsm kurdum ama yükemek istediğimde kök erişimi alınamadı kök erişimini yüklemekten korkuyorum cihaz brick olurmu diye acaba olurmu acaba cihaz brick
  13. vietnam

yok çalışmadı bi tane animasyon efekti olanı indirdim bo modül çalışıyor gözükmüyor uyarısı verdi cihazı yeniden başlattım ama gene aynı anlamadım bide g2 için mıu7 xposed varmı acaba
  14. vietnam

g2de çalışırmı acaba tekrardan romu baştan kurmak istemiyorum
  15. vietnam

KİN 912 6.1.26 UPDATESİ BATARYA OPTİMİZASYON SORUN VAR

kin912 sürümü kullanıyorum ben ve bi çok kişi son sürümde batarya konusunda sıkıntımız var önceden bir günü çıkardığımız cihaz bugünlerde akşamı göremiyoruz sorun nedir ne yapmamız gerekiyor
Üst Alt