DİSCOVERY2 MIU7 YOKMU

vietnam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
LG G2
Konular
6
merhaba telefonu değiştim discovery2 aldım önceki telefonum lg g2 idi ve mıu7 romunu beğenerek kullanıyordum forumu uzun süredir takip ederim bi bakim dedim mıu7 discovery2 içinde varmı diye böyle bir konu bile yokmuş mıu7 globalde bir çok markaya destek veriyor ama şunu öğrendim DİSCOVERY2 gıonnemi ztemi çinli bir firma üretiyor ülkemizde GENERAL MOBİLE markası basılarak bu şekildede globelde mıu romu hangi cihaz olduğunuda bilmediğim için ortada kaldım neyse işin özeti BU CİHAZA MIU hangi sürüm olursa olsun yüklemek için değerli hocalarımdan açıklma bekliyorum bu cihaza mıu desteği yoksa gidip mıu telefon alıcam en sonunda

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam G2 yerine Discovery 2'mi aldınız? Çok büyük hata yapmışsınız. Üzerine bir tane daha bile verseler alınmaz.
Kolay gelsin.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:

ZenonTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Galaxy S4
Konular
7
Hocam büyük bir hata yapmışsınız geçmiş olsun.Lg g2 kadar güzel bir telefon görmedim.Yani diskavri lg g2nin yanında hiç bişey.

Oyla:

vietnam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
LG G2
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam G2 yerine Discovery 2'mi aldınız? Çok büyük hata yapmışsınız. Üzerine bir tane daha bile verseler alınmaz.
Kolay gelsin.

Sent from my MI PAD using Tapatalk
telefonun henüz bi sıkıntısını görmedim evet bir g2 değil ama g5e kadar idare edicem

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
merhaba telefonu değiştim discovery2 aldım önceki telefonum lg g2 idi ve mıu7 romunu beğenerek kullanıyordum forumu uzun süredir takip ederim bi bakim dedim mıu7 discovery2 içinde varmı diye böyle bir konu bile yokmuş mıu7 globalde bir çok markaya destek veriyor ama şunu öğrendim DİSCOVERY2 gıonnemi ztemi çinli bir firma üretiyor ülkemizde GENERAL MOBİLE markası basılarak bu şekildede globelde mıu romu hangi cihaz olduğunuda bilmediğim için ortada kaldım neyse işin özeti BU CİHAZA MIU hangi sürüm olursa olsun yüklemek için değerli hocalarımdan açıklma bekliyorum bu cihaza mıu desteği yoksa gidip mıu telefon alıcam en sonunda

Yurt dışında Alcatel Firması üretiyor. Şahsen beğenmiş ve memnun kalmış değilim. Discovery 1 Modeli bile 2 serisinden daha iyi.

Miui V7 Rom için;
Miuipro sitesinde "Alcatel İdol X" veya "Alcatel İdol X+" olarak mevcut. Türkçe dil desteği yok sanırım.
Forumdaki Jbart ile Türkçe Yapabilirsiniz

ROM Linki:

Son düzenleme:
Oyla:

vietnam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
LG G2
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurt dışında Alcatel Firması üretiyor. Şahsen beğenmiş ve memnun kalmış değilim. Discovery 1 Modeli bile 2 serisinden daha iyi.

Miui V7 Rom için;
Miuipro sitesinde "Alcatel İdol X" veya "Alcatel İdol X+" olarak mevcut. Türkçe dil desteği yok sanırım.
Forumdaki Jbart ile Türkçe Yapabilirsiniz

ROM Linki:

youtubeden z5 romu buldum onu yükledim iyi gözüküyor ve türkçe

Oyla:
Üst Alt