Verygood17 kullanıcısının son içeriği

1. V

Yardım Xiaomi mi 8 format atma

Merhaba xiaomi mi 8 cihazi kuaniyorum 2 sene evvel amerikadan almistim turkce rom yoktu ve yuklemeyi basardim fakat simdi telefonu sifirlamak sitiyorum eger sifirlarsam rom gider mi rom gitmeden nasil fabrika ayarlarina dondururum cjnku rom yuklemeyi unuttum ve suan bilmiyorum zaten turkce rom...
  2. V

Soru Xiaomi mi 8'e global rom yuklemeyi basarabilen var mi?

usb ayiklama modunu actim telefon gelistirici moddaydi bl kilidi acilmisti her seyi yaptim oyle denedim
  3. V

b l kilidim acik eger kapama ve ses acma yaparsam ana menuye geliyor ve altta unlocked yaziyor ama reboot dedigimde fastboota geciyor sanirim tek cozum rom yuklemek rom yuklerkende dedigim sorunu veriyor
  4. V

tamamda brick nasil oluyor anlamadim bisey yapmadim ki o isareti hep degistirdim tik muhabbetini
  5. V

rom zipini masaustune indiriyorum ve klasore cikarip onu da masaustune koyuyorum fakat olmuyor
  6. V

Arkadaslar merhaba yaklasik 2 ay once Cin'den Xiaomi mi 8 aldim ve bl kilidi acilmasi icin basvuru yaptim. Bl kilidi acildiktan sonra yaklasik 2 hafta kadardir global rom yuklemeye calistim ve bir turlu basaramadim cok defa cok sekilde denedim ama hala basaramadim ve kullanamiyorum telefonu...
  7. V

Yardım Rom yükleme sorunu (remote: update crc list failed)

hocam bilgim yok bunlarin ne oldugu hakkinda daha basit anlatma sansiniz var mi zahmet olucak size ama detayli basit anlatirsaniz sevinirim 1538338209 herseyi yaptim yine olmuyor ne yapmam lazim fikrin var mi
  8. V

hocam dediginiz gibi yaptim fakat yine ayni crc list failed hatasi aliyorum uzanti tgz neden olmuyor :( 1538329730
  9. V

romu sitesinden indirdim ve zipten cikardim flashladim ama dosya bulunamiyor sorunu veriyor
  10. V

Yardım fastboot modundan cikamiyorum telefon cop oldu mu ?

yaptim olmuyor kapanip acilip tekrar fastboot 1538323051 xiaomi mi 8
  11. V

rom yuklemeye calisiyordum ve suanda telefon tuslarina hangi islemi uygularsam uyguliyim kapanip acilip fastboot modunda kaliyor suan rom yuklemekten baska carem yok ama romu yuklerken de hata veriyor ne yapicam bilmiyorum brick mi oldu cihazim insallah cop olmaz kafayi yicem
  12. V

tamam o rom ile denedim bir daha indiriyorum suan eger suan indirdigimde de olmazsa ne yapmam gerekecek brick mi oldu cihaz ?
  13. V

simdi soyle demin reboot yaparken assagida unlocked yaziyordu hatta miunlocked ile deneyim dedim ondada unlock a gerek yok acik yaziyor hersey acik suan rom yuklemem lazim ama yukleyemiyorum hata veriyor yuklerken remote: update crc list failed yaziyor
  14. V

kapanip aciliyor ve bu moda geri geliyor baska seyler denedim bi menuye geldim reboot system dedim yine aynisi oluyor surekli kapanip acilip fastboot moduna giriyor
  15. V

Arkadaslar bir turlu fastbood modundan cikamiyorum ne yaparsam yapiyim olmuyor herseyi denedim nasil cikicam lutfen yardim edin telefonum cop olsun istemiyorum
Üst Alt