Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba xiaomi mi 8 cihazi kuaniyorum 2 sene evvel amerikadan almistim turkce rom yoktu ve yuklemeyi basardim fakat simdi telefonu sifirlamak sitiyorum eger sifirlarsam rom gider mi rom gitmeden nasil fabrika ayarlarina dondururum cjnku rom yuklemeyi unuttum ve suan bilmiyorum zaten turkce rom...
b
l kilidim acik eger kapama ve ses acma yaparsam ana menuye geliyor ve altta unlocked yaziyor ama reboot dedigimde fastboota geciyor sanirim tek cozum rom yuklemek rom yuklerkende dedigim sorunu veriyor
Arkadaslar merhaba yaklasik 2 ay once Cin'den Xiaomi mi 8 aldim ve bl kilidi acilmasi icin basvuru yaptim. Bl kilidi acildiktan sonra yaklasik 2 hafta kadardir global rom yuklemeye calistim ve bir turlu basaramadim cok defa cok sekilde denedim ama hala basaramadim ve kullanamiyorum telefonu...
hocam bilgim yok bunlarin ne oldugu hakkinda daha basit anlatma sansiniz var mi zahmet olucak size ama detayli basit anlatirsaniz sevinirim
1538338209
herseyi yaptim yine olmuyor ne yapmam lazim fikrin var mi
rom yuklemeye calisiyordum ve suanda telefon tuslarina hangi islemi uygularsam uyguliyim kapanip acilip fastboot modunda kaliyor suan rom yuklemekten baska carem yok ama romu yuklerken de hata veriyor ne yapicam bilmiyorum brick mi oldu cihazim insallah cop olmaz kafayi yicem
simdi soyle demin reboot yaparken assagida unlocked yaziyordu hatta miunlocked ile deneyim dedim ondada unlock a gerek yok acik yaziyor hersey acik suan rom yuklemem lazim ama yukleyemiyorum hata veriyor yuklerken remote: update crc list failed yaziyor
kapanip aciliyor ve bu moda geri geliyor baska seyler denedim bi menuye geldim reboot system dedim yine aynisi oluyor surekli kapanip acilip fastboot moduna giriyor