veliahht kullanıcısının son içeriği

1. veliahht

Soru mi not 3 (jason) gsi rom ?

arkadaşlar iyi forumlar; mi not 3 jason için gsi rom yüklemek mümkünmü? mümkün se hangi gsi romları yükleyebiliriz? ve yükleyen biri varsa nasıl bir yol izleyeceğiz bu konu hakkında bilgi ve video destekli bi cevap verebilirmi, şimdiden alakadar olan tüm kullanıcı arkadaşlara teşekkür ederim.
  2. veliahht

Soru Galeri Uygulaması

Ai galeri play store da var gayet iyi Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. veliahht

Diğer Camera2api desteği

Ne yazdığını nereye nasıl yazdığını da paylaş bizde aynı isteği gönderelim Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. veliahht

Yardım Micloud yetki

Önbellek veri temizlemeyi denedinizmi? Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. veliahht

Soru 32 Saniyeden Fazla Uzun Pozlama

32 sn ye kaç dk yada saatlik çekime eş acaba? Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. veliahht

Uygulama Lucky Patcher

Play store güvenlik tehdidi olarak sayıyor play den project yazan ayarlara gir kapat Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. veliahht

Soru en iyi browser

Open candır gerisi heyecandır Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. veliahht

Uygulama İos notification

Yok daha root atmadım şu yere batasica güncellemeyi bekliyorum eğer hoslanmazsam o zaman sanırım root rom vs işlerine dalacagim Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. veliahht

Uygulama İos notification

Arkadaşlar Google play store da ios notification uygulaması var ve bu uygulama sayesinde WhatsApp dan ardışık gelen resim ve mesajlarda bildirim sesi gelmeme olayını çözdüm fakat uygulamanın full sürümü yok reklamli bu uygulamayı full sürüm haline getirebilecek bir arkadaş varmı Mi Note 3...
  10. veliahht

Rehber Yeni ROM Kurma - Adım Adım

10 numara anlatım olmuş yalnız şu son kısımdaki süper su olayını kavrayamadim... S820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. veliahht

Rom [ MIUI V8 - 7.4.27 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb [Ücretli Rom Desteği]

Sw33tking hocam hayırlı bayramlar yeni üyelik beğeni yorum tamamdır bayram güzelliği için de teşekkürler iyi bayramlar... Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. veliahht

Rehber Xiaomi Snapdragon Telefonlar için 9008 Unbrick (EDL) Kablosu Yapımı

Hocam bu farklı telefonlarda da işe yarar mı mesela samsung s3 Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. veliahht

Rom [ MIUI V8 - 7.4.27 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb [Ücretli Rom Desteği]

Allah senden razı olsun Sw33tking hocam eline sağlık Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. veliahht

Sw33tking hocam emeğine sağlık yanlış anlaşılmalara takılma hocam senin romların baklava tadında önümüz bayram bizi baklavasız bırakma... Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. veliahht

Rom [ MIUI - V6.5.27 Global Beta ][ 4.4.2 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb

Hocam Slmn alykm geliştirici sürümü gayet güzel ve hoş elinize sağlık bi sıkıntım bilgisayarda görmüyor mtb olayı yok sorun ne anlamış değilim nasıl çözebilirim saygılar... HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt