Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar iyi forumlar;
mi not 3 jason için gsi rom yüklemek mümkünmü?
mümkün se hangi gsi romları yükleyebiliriz?
ve yükleyen biri varsa nasıl bir yol izleyeceğiz bu konu hakkında bilgi ve video destekli bi cevap verebilirmi,
şimdiden alakadar olan tüm kullanıcı arkadaşlara teşekkür ederim.
Yok daha root atmadım şu yere batasica güncellemeyi bekliyorum eğer hoslanmazsam o zaman sanırım root rom vs işlerine dalacagim
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar Google play store da ios notification uygulaması var ve bu uygulama sayesinde WhatsApp dan ardışık gelen resim ve mesajlarda bildirim sesi gelmeme olayını çözdüm fakat uygulamanın full sürümü yok reklamli bu uygulamayı full sürüm haline getirebilecek bir arkadaş varmı
Mi Note 3...
Sw33tking hocam hayırlı bayramlar yeni üyelik beğeni yorum tamamdır bayram güzelliği için de teşekkürler iyi bayramlar...
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sw33tking hocam emeğine sağlık yanlış anlaşılmalara takılma hocam senin romların baklava tadında önümüz bayram bizi baklavasız bırakma...
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Slmn alykm geliştirici sürümü gayet güzel ve hoş elinize sağlık bi sıkıntım bilgisayarda görmüyor mtb olayı yok sorun ne anlamış değilim nasıl çözebilirim saygılar...
HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi