Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
http://bigota.d.miui.com/V11.0.5.0.PCACNXM/miui_MI6_V11.0.5.0.PCACNXM_996ffd2660_9.0.zip
buradan indir ve ismini 11.0.6.0.PCAMIXM olarak değiştirip dene önce senin indirdiğinin ismini bu şekil yap bi keresinde bir yerde böyle birşey görmüştüm tam video bulursam atarım
Maalesef yok sanırsam entegre edemiyorlar, gcam kullanabilirsiniz özellikle gece çekimleri çok iyi bunun dışında ben nova launcher kullanıyorum özelleştirmesi bol, yüz tanıma ve biraz daha fazla özelleştirme olsun derseniz crdroid öneririm daha farklı bir sürü rom mevcut android 15...
İlla mi flash gerek yokki twrp ile yüklenen bir sürüm de olabilir stabil kurduğun romdan twrp ile efs yedeğini alırsın ne olur ne olmaz diye sonra kurarsın bi bakayım bulursam atarım sana
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Romdan roma değişiyor örneğin Netflix apk kurmak istedin playstote da çıkarsa sorunun yok çıkmıyorsa bu ve buna benzer şeylerin çözümü için için bu
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi