veli_blod kullanıcısının son içeriği

1. veli_blod

Rom Hyperos 2.0.3.0.VMACNXM

Eyvallah
  2. veli_blod

Nereden yaptırabiliriz hocam, bilginiz var mı ? Ve ücreti ne kadar.
  3. veli_blod

Hocam mi 13 Ultra için server kayıt çıktı mı
  4. veli_blod

Yardım Mi 13 Ultra Kilit ekranı özelleştirilme sorunu

Arkadaşlar kilit ekranı temasını neden kullanamıyorum bilen var mı?
  5. veli_blod

Yardım Mi 13 Ultra fake ROM sorun olur mu?

Eu rom hangisi? eaa olan mı, eu olan mı global romu pek beğenmedim açıkçası, insanı telefondan soğutuyor, fake rom bile daha uzun pil gidiyordu.
  6. veli_blod

Yardım Mi 13 Ultra fake ROM sorun olur mu?

tayvan romu pil performansı nasıl hocam? ben fake romdan global roma geçtim pil performansı eski roma göre çok kötü
  7. veli_blod

Yardım 13 Ultra hyper OS global pili su gibi gidiyor?

Eu nasıl hocam peki, ya da güncelleme ile düzelir mi?
  8. veli_blod

Yardım 13 Ultra hyper OS global pili su gibi gidiyor?

Arkadaşlar dün fake romdan global hyper OS sürümüne yükselttim fake romda böyle değildi şimdiden hissetirmeye başladı pil ömrü çok kötü buna yapabilecek birşey var mı acaba?
  9. veli_blod

HyperOS Hyper Os rom nereden indirebiliriz?

Sağolun hocam
  10. veli_blod

HyperOS Hyper Os rom nereden indirebiliriz?

Arkadaşlar bugün Hyper Os global Roma geçmek istiyorum, mi 13 Ultra cihazımda mifirm de bulamadım rica etsem link atar mısınız?
  11. veli_blod

Rom Mi 13 Ultra Fake Rom'dan Başka Rom'a Geçiş Yapabilir miyim?

Ben mi 13 ultra satın aldım birkaç hafta önce kimse BL kilidini açamazsın dedi ama forumda bir arkadaş var sağolsun beni biriyle tanıştırdı tg'den ismi erdi 5 dk içinde bl kilidine başvuru yaptı 17 günlük süre verdi, bu arada direnç yaptırmanızı tavsiye etmem asla cihaza birşey olmuyor deniliyor...
  12. veli_blod

Sohbet Sohbet köşesi

Vay be hocam şimdi gördüm mobilden girince imza gözükmüyor, bende mi 8 lite ile başladığım serüvene 13 ultra ile devam ediyorum.
  13. veli_blod

Sohbet Sohbet köşesi

Hocam selamlar foruma katıldığım ilk günden itibaren sizi görüyorum şuan hala aynı telefonu mu kullanıyorsunuz çok merak ediyorum eğer öyleyse neden bu kadar model çıkmasına rağmen amiral gemisi olsun orta segmentten olsun neden tercih etmiyorsunuz, Xiaomi bende ilk satın aldığımdan bu yana 6...
  14. veli_blod

Rom Xiaomi 13 Ultra Xiaomi HyperOs Eu Rom ( 24.7.8 ) İndirme Bağlantıları ve Kurulum

Hocam kurdunuz mu bende önümüzde ki hafta denemek istiyorum da şuan bl kilidim kapalı, hyper OS mi yoksa Miui Tavsiye edersiniz?
Üst Alt