veli_blod kullanıcısının son içeriği

1. veli_blod

Yardım Kayıt olan modeller?

Arkadaşlar merhaba acaba hangi modellere kayıt yapılıyor nereden öğrenebilirim
  2. veli_blod

Yardım Poco X3 NFC global rom son sürüm?

Arkadaşlar güncel global romu nereden indirebilirim ? Poco X3 NFC için telefonu sıfırlamak yeniden kurmak istiyorum bayadır güncelleme yapmadım tamamen doldu hafıza
  3. veli_blod

Yardım Poco X3 NFC ekranında oluşan çizik

Arkadaşlar selamlar ben poco x3 nfc kullanıyorum birgün film izlerken farkettim de ortadanın sağına doğru ince ama simsiyah bir çizgi çıktı bunun sebebi ne olabilir normal günlük kullanıyorum herhangi düşürme veya başka bir durumda söz konusu değil filmin ortasında bi anda çıktı ya da o zaman...
  4. veli_blod

Sohbet Canon 600D magic latern yüklemek?

Arkadaşlar selamlar benim bir makinem var "Canon Eos 600D" bu makinede kullanmak istediğim ve yapamadığım bazı şeyler var, özellikle güncel cihazlarda ki özelliklerin çoğu yok, sebebi ise eski bir makine olması bu yüzden "magic latern" yüklemek istiyorum ama aklımda bazı sorular var onlarda...
  5. veli_blod

Çözüldü rdr2 nereden indirebilirim?

Arkadaşlar merhaba rdr2 indirmek istiyorum nereden indirebilirim yardımcı olur musunuz?
  6. veli_blod

Yardım Poco X3 NFC rom önerisi?

Arkadaşlar merhaba ben global rom kuracağım telefonu temizledim ondan önce telefona farklı bir rom kurup denemek istiyorum hangi romları önerirsiniz? ( eu stabil hariç aosp vs )
  7. veli_blod

Yardım orange fox'dan normal twrp nasıl geçilir?

orange fox kurulu ama eski twrp geçmek istiyorum üstüne de temiz kurulum nasıl bir yol izlemeliyim telefonum poco x3 nfc
  8. veli_blod

Sohbet Yurt dışından çok ucuza telefon almak

Arkadaşlar merhaba benim kuzenim iş için sürekil ırağa gidiyor, orada kendine xaomi almış sanırım mi 10 tl olarak 3500 lira civarına denk gelmiş sizce bende mi 10 veya 11t pto düşünüyorum hangisini almak daha mantıklı olur sizce uzun zamandır işten güçten telefonlara bakamıyorum takip...
  9. veli_blod

Yardım Orange fox üzerinden root attım uygulama gelmedi?

Arkadaşlar selamlar ben orange fox üzerinden root attım, ve cihaz yeniden başladı sonrasında uygulamalar arasında magisk gelmemiş gözükmüyordu? sonrasında insta hesapları çalınmaya başladı ve zar zor kurtardım şuan bu rootu nasıl kaldırabilirim cihaz poco x3 nfc orange fox yüklü.
  10. veli_blod

Sohbet İzmir'de En ucuz nerede kalınır

Arkadaşlar merhaba ben İzmir'e gezmeye gitmek istiyorum, Uşak'ta okuyorum gece en uygun nerede kalılabilir bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.
  11. veli_blod

Yardım Orange Fox güncelleme sorunu

Arkadaşlar bunu indiriyorum orange Fox atıyor yeniden başlatıyorum yüklenmiyor eski sürüm yüklü hala birkaç kere reboot yaptım yüklenmedi f
  12. veli_blod

Sohbet Android vs İos Instagram story kalitesi

Arkadaşlar merhaba uzun süredir android kullanan biri olarak geçenler de bir ikinci el iphone se satın aldım ve yıllardır biliyoruz ki iphoneler sosyal medya özellikle Instagram'da performansı çok iyiydi story başta olmak üzere ve bugün bir deney yaptım telefonu aldım sıfırdan bir icloud hesabı...
  13. veli_blod

Sohbet İPhone Se kullanmak?

Arkadaşlar merhaba ben poco x3 nfc kullanıyorum ve yanına ikince bir telefon olarak iphone se almayı düşünüyorum sebebi ise sosyal medya Instagram özellikle verdiği performans yani görüntü kalitesini bozmama çünkü yeni medya okuyorum ve yapacağım işleri portföy olarak orada paylaşmak istiyorunm...
  14. veli_blod

Yardım Note 10s Miui erkranında takılı kaldı

Arkadaşlar merhaba note 10s cihazımızı yeniden başlattık ama miui ekranında takılı kaldı birkaç kez daha denedik sonuç haşa aynı bunun çözümü nedir nasıl çözbiliriz?
  15. veli_blod

Sohbet Rom update sorunu?

Arkadaşlar merhaba ben note 9 pro eu stabil güncelleme yapmak istiyorum rom dosyasını indirip twrp ile flashlıyorum ama bu hatayı alıyorum.
Üst Alt