valerossi kullanıcısının son içeriği

1. valerossi

Haber [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım

Mi 14 pro bootloader kırdırmak için daha ucuza yapan yer var diyosan söyle insanlar faydalansın. Malum 3 farklı yerden fiyat aldım üçüde 60-90 dolar arası. Bana yakın ve tanıdık olduğu için 75 olana yaptırdım
  2. valerossi

Ben 75 $ verdim bootlooder açtırıp, rom yükletmeye. Şuan cihaz kilit açık ve global rom hala piyasada olmadığı için eu rom yüklemiş ve türkçe.Eu rom açılımıda şuymuş, çince romun sadece dilini türkçeye çeviriyorlarmış aslında içinde çin romu var yani, menülerde ara ara bağzı yerlerde ingilizce...
  3. valerossi

Öyle gece 00:00 falan beklemeyin eğer öyle yapıyorsanız. Ben öyle yapmıştım çünki :) akşam 19 gibi falanda başvuru yaptım hemen kabul oldu. Ama işte sonraki aşamada takıldım bir aydır duruyo cihaz sıkıldım artık yeter dedim şimdi bıraktım yarın alıcam inşallah
  4. valerossi

Ben pes ettim artık 80$ verip açtırmaya gidiyorum. Başvuru yaptım 2025 kadar izinde verdi ama bootloader başvurusu ne yaptımsa bağlantı kurulamıyor
  5. valerossi

Soru Xiaomi 14 imie

Yani mi 13 ultra ilk çıktığında getirtmiştim. O zaman denilmiştiki boşuna aldın sadece 4+4 olarak kullanabilirsin. Artık yazılımsal müdahale olayı bitti denmişti. Çok sürmeden bir süre sonra artık böyle bir çözüm yolu var denerek çözüm bulunmuştu. Bu yüzden teknolojinin bu kadar geliştiği bir...
  6. valerossi

Yardım Mi note 3 geri tuşu sorunu

Arkadaşlar ilave olarak, akşamdan sabaha telefonu sorunsuz kullandım, sabah sarjım bitti ve telefonu sarja taktım telefon yine aynı duruma geldi, bu sefer hemen sarjdan çekip tema değiştirdim eski orj temaya döndüm yine çalışmadı, sonra en son temaya döndüm diğer yüklediğim yine çalışmadı, bu...
  7. valerossi

Yardım Mi note 3 geri tuşu sorunu

Evet arkadaşlar. Mi6 kullanıyorum yaklaşık 4 yıldır. Çok şükür bu zmaana kadar hiçbir problem yapamadım. Taki şu birkaç haftaya kadar. Telefonun alt tuşlarından sağ ve orta parmak izi tuşu atıyorum whatsupdayım bi anda çalışmaz oluyo. Ayarlara geliyorum orda çalışıyo. Herhangi bir programdan...
  8. valerossi

Yardım Mi6 "Servis Yok" Sorunu

inşaALLAH telefonunda başka birşe inşaALLAH çözüm olurda kavuşursun bende arkadaşa aldırdım kendimi suçlu hissettim çok canım sıkılmıştı ama cepport sağolsun :)
  9. valerossi

Yardım mi6 hizmet yok hatası

bizzat kendim yaşadım bu problemi arkadaşıma mi6 aldık bu sorunla karşılaştık ve sonra çözüm yolu olarak sım kartı 64 bit yaptık düzeldi... 128 taktık şebeke yok ... birebir yaşayan ve çözümü bu yolla bulan biriyim inşaALLAH sorunun düzelir. .. etrafında eşinden dostundan bi sim kart bul tak...
  10. valerossi

Yardım Mi6 "Servis Yok" Sorunu

Biz ikinci el bi mi6 aldık ... Cihaz cepportdan alınma bu problemi yaşadık sağolsun cepportaki arkadaşlar getirin bi bakalım dedi... sonra sim kart değiştirdi taktı çalıştı... sonra ordaki arkadaş verdi bu bilgiyi bana uygulamalı olarak şahit oldum... Ben buraya yazdım cevabı ama görünmüyo aynı...
  11. valerossi

Soru Amazfit Bip Türkçe Hk.

üstad anladığım sorunun cevabı orda demişsin o mesajı şimdi okudum eyvaALLAH ... ama başka birşey diycem o uygulama paralı ama bana söyleyen arkadaşın dediği uyuglama marketde var ve ücretsiz "Notify&Fitness for Amazfit" bunu bi denerlerse belki ücretsizde hallolabilir.. :)
  12. valerossi

Yardım mi6 hizmet yok hatası

arkadaşlar .. sim kartların üzerinde 128bit yazan sim kartlar var mi6 ' çok az istisnai cihazlar dışında bu kartları tanımıyor.. sorununuz büyük ihtimalle bundan dolayı.. sim kartınızı 64 bitlik kartla deneyin muhtemelen çalışıcaktır inşaALLAH
  13. valerossi

Soru Amazfit Bip Türkçe Hk.

Dün amaz fit bip almak için netten bi arkadaşla görüştüm bu karakter sorunu dil sorunu ile alakalı sorduğum soruda aldığım yanıt aşağıdakiydi ....ürünü kullanan arkadaşlar bunu denerse en azından bizde bilgi sahibi oluruz çünki bende şuan bakınıyorum almak için ama bu karakter sorunu bir soru...
  14. valerossi

Haber Xiaomi Mi Box 3 Pro (3S)

üstad cihazla ilk dönemler çok ilgilendim uğraştım ama, bi yerden sonra sıkıldım , öyle tv izlemek veya film izlemek için kodi yükeleyebiliyosun ama problem şurda ip kaynaklı adresler olduğu için sürekli bi takip halinde olman gerekiyor, o yüzden en iyisi bu 1 yıllık bedel alıpda ip desteği...
  15. valerossi

Haber Xiaomi Mi Box 3 Pro (3S)

üstadım global romu nerden buldun yada varsa banada atabilirmisin bendede aynı model MDZ 16-AA var
Üst Alt