valerossi kullanıcısının son içeriği

1. valerossi

Yardım Mi6 "Servis Yok" Sorunu

inşaALLAH telefonunda başka birşe inşaALLAH çözüm olurda kavuşursun bende arkadaşa aldırdım kendimi suçlu hissettim çok canım sıkılmıştı ama cepport sağolsun :)
  2. valerossi

Yardım mi6 hizmet yok hatası

bizzat kendim yaşadım bu problemi arkadaşıma mi6 aldık bu sorunla karşılaştık ve sonra çözüm yolu olarak sım kartı 64 bit yaptık düzeldi... 128 taktık şebeke yok ... birebir yaşayan ve çözümü bu yolla bulan biriyim inşaALLAH sorunun düzelir. .. etrafında eşinden dostundan bi sim kart bul tak...
  3. valerossi

Yardım Mi6 "Servis Yok" Sorunu

Biz ikinci el bi mi6 aldık ... Cihaz cepportdan alınma bu problemi yaşadık sağolsun cepportaki arkadaşlar getirin bi bakalım dedi... sonra sim kart değiştirdi taktı çalıştı... sonra ordaki arkadaş verdi bu bilgiyi bana uygulamalı olarak şahit oldum... Ben buraya yazdım cevabı ama görünmüyo aynı...
  4. valerossi

Soru Amazfit Bip Türkçe Hk.

üstad anladığım sorunun cevabı orda demişsin o mesajı şimdi okudum eyvaALLAH ... ama başka birşey diycem o uygulama paralı ama bana söyleyen arkadaşın dediği uyuglama marketde var ve ücretsiz "Notify&Fitness for Amazfit" bunu bi denerlerse belki ücretsizde hallolabilir.. :)
  5. valerossi

Yardım mi6 hizmet yok hatası

arkadaşlar .. sim kartların üzerinde 128bit yazan sim kartlar var mi6 ' çok az istisnai cihazlar dışında bu kartları tanımıyor.. sorununuz büyük ihtimalle bundan dolayı.. sim kartınızı 64 bitlik kartla deneyin muhtemelen çalışıcaktır inşaALLAH
  6. valerossi

Soru Amazfit Bip Türkçe Hk.

Dün amaz fit bip almak için netten bi arkadaşla görüştüm bu karakter sorunu dil sorunu ile alakalı sorduğum soruda aldığım yanıt aşağıdakiydi ....ürünü kullanan arkadaşlar bunu denerse en azından bizde bilgi sahibi oluruz çünki bende şuan bakınıyorum almak için ama bu karakter sorunu bir soru...
  7. valerossi

Haber Xiaomi Mi Box 3 Pro (3S)

üstad cihazla ilk dönemler çok ilgilendim uğraştım ama, bi yerden sonra sıkıldım , öyle tv izlemek veya film izlemek için kodi yükeleyebiliyosun ama problem şurda ip kaynaklı adresler olduğu için sürekli bi takip halinde olman gerekiyor, o yüzden en iyisi bu 1 yıllık bedel alıpda ip desteği...
  8. valerossi

üstadım global romu nerden buldun yada varsa banada atabilirmisin bendede aynı model MDZ 16-AA var
  9. valerossi

selamın aleykum arkadaşlar bende çinde yiğenim var ona gönder dedik oda mi box 3c modelini göndermiş hemde 2 tane birden :(( çince bilmesine rağmen hiçde bakmamış bu global mi falan diye ne yazıkki ikiside çince çıktı cihazların :(( .. aynı dertden muzdaribiz ben bakındım ama global rom...
  10. valerossi

Duyuru - 4. Geleneksel MIUI Türkiye Buluşması (06 Ağustos 2017 Pazar)

arkadaşlar hem mi de yeniyim, hemde grupda yeniyim, ama istanbulda yaşıyorum ALLAH'dan bi aksilik olmaz ise bende katılıcam .
Üst Alt