Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba cihazı yeni aldım 2 hafta oluyor 13 T pro ekran süresi ve batarya sağlığı ile görselleri bırakıyorum oyunsuz müziksiz kullanımda dahi 1 günü tam çıkarmıyor cihaz, 120 w da şarj ediyorum sizlerde görsellerinizi, deneyim ve fikirlerinizi paylaşır mısınız bende ki sorun nedir...
Arkadaşlar sizce bu 120 w şarj aleti orjinal mi.
Telefonu kısa sürede sarj ediyor sonrasında 100-90 arasi uzun süre duruyor sonrasında hızla düşüyor bende şarj adaptörünun orijinalliğinden şüphe ettim
Sizce orijinal mi bu ürün
Arkadaşlar merhaba 1 hafta önce yurt dışından kaçak mi 13t pro aldım. Sabah full şarj ettim ve oyun, yoğun kullanım olmamasına rağmen şarjım %55 bu normal mi acaba.
Telefonu aldığım yer şarj aletinin orjinal olduğunu söyledi 120 w ama bundan da şüphe ediyorum.
Şarj süremin normal olup olmadığını...
Arkadaşlar merhaba telefonum poco X3 NFC telefonun alalı 3 hafta felan oldu ilk hafta şarjım harika idi ama son zamanlar çok çabuk bitiyor, misal sabah 8 gibi telefonu elime aldım ve hiçbir oyun ve müzik herhangi bir şekilde kullanmadım ara sıra sosyal medyaya bakmak dışında şuan saat 19.00 ve...
Merhaba arkadaşlar cihazımı 2 gün önce güncelledim beta romdan global kararlı 11 sabit Rom'a geçiş yaptım sonrasında Netflix indirmek isteyince Google Play'de bulamadım, Netflix'in sitesinden APK indirince de yine hata verdi hataları SS olarak atıyorum.
Cihaz blockloader açık, IMEI atılmış...
Arkadaşlar merhaba telefonumu stabil sürüme güncelledim güncelleme öncesinde Google dan yedek aldım lakin kişiler son 1-3 ay arasında ki leri geri yüklemiyor ss aldım attım Google kişilere girdim hallaç pamuğu gibi karıştırdım ama nasıl olacak bilmiyorum çok çok önemli numaralar vardı hayati...
Arkadaşlar merhabalar ciddi anlamda bir şarj sorunu yaşıyorum
Cihazım resmi note 6 pro ilk zamanlar gayet iyiydi şarj performansı ama son 1-2 aydır çok çok kötü şöyleki sabah 7 de kalkıyorum 5 e kadar çalışıyorum oyun müzik hiçbir şey yok bir iki telefon konuşması Facebook Instagram dışında bir...
Arkadaşlar merhaba cihazım resmi note 6 pro bootloader kilidi açık ve global beta 9.6.27 rom yüklü bundan 4-5 ay önce sürekli güncelleme geliyordu yeni sürümler ama uzun zamandır gelmiyor ve cihazımın batarya performansı çok kötü.
Rom üzerine tek bildiğim indirip güncelleyici üzerinden seçip...
Merhabalar hali hazırda ekran fotosunu attığım beta sürüm yüklü bende ve yeni güncellemesi yok.
Batarya performansı olarak bu sürümden memnun değilim acaba mıu 11 kararlı indirip kurarsan pil performansı olarak daha iyi olur mu ve recovery linkinden indirip güncelleyeyiciden seçerek drekt...
Arkadaşlar merhaba telefonum redmi note 6 sağ ve sol köşelerinde mor renklenme oldu nedenini bilmiyorum ama bir çok kez sert bir şekilde düşürdüğüm için olduğunu hesap ediyorum bunun yanında birçok anahtar çizigi de mevcut velhasıli kelam ekranı değiştirmek istiyorum
Orijinal birebir aynı...
Teşekkür ederim sorunum çözüldü indirdim yükledim çalışıyor
Peki bu sorun neyden kaynaklanıyor android 9 piq sürüm var ve global beta miu sürümü var
Açıkçası global beta dan bıktım twrp gibi şeylere pek vakıf olmadığımdan başka bir sürüme de gecemiyorum
Arkadaşlar merhaba cihazım global beta sürümü var haftalık güncellemeyi yaptıktan sonra Netflixi Google Play'de indiremiyorum cihazıniz bu sürümü desteklemiyor hatası aldım bende APK olarak indirdim ama şimdide cihazıniz bu sürüm ile uyumlu değildir diyor nasıl çözebilirim bu sorunu ?