Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba mi 11t cihazıma yeni imei attırdım imei atarken sıfırlanır dedikleri için ben cihazı sıfırlamadım fakat imei atıldıktan sonra sıfırlanmamışş yani cihaza temiz kurulum yapılmadı bana da biraz kasıyor gibi geliyor kronik android problemleri sıfırlamak lazım fakat imei atıldığı için...
beyler mi 11 t üst hoparlör ızgara temizlerken 4 delik yırtılmış oynuyor delikleri gözüküyor ızgaranın bişey yapılabilir mi bu şekilde kullanımda zarar verir mi
Merhaba daha önce forumda bi kaç kişi de görmüştüm ekran da mi logosu kalıyor diye şu ana kadar yaşamadım ama şimdi cihazı sıfırlayınca fark ettim yüksek parlaklıkta mi logusu bi süre kaldı sonra miui 14 ekranı gelince mi logosu arka da gölge gibi kaldı geçiyor ama var mıdır bu sorunu yaşayan...
Merhaba hocalar cihazım mi 11t agate sürüm şu an MIUI GLOBAL 14.0.1 (TKWEUXM) bunu aynı romda kalıcak şekilde 14den 12.5e düşürebilicek arkadaş varmıdır yardımcı oalbilir mi şu an herhangi bir imei işlemi yapılmadı cihaza
merhaba mi 11t miui 14 güncellemeesinden sonra klavyenin altında ok tuşu gibi bişey çıktı basınca klavye kapanıyor sinir bozucu kapama yolu varmıdır ? ve süper simge olyayını nasıl kullanıcaz
Merhaba aktif olarak miui 12 sürümündeyim bi sorun yok sadece batarya biraz hızlı bitiyor geceleri 100 bıraktığımda sabah 95 vs oluyor bunun haricinde sıkıntı yok miui 13 kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi eksileri artılar nelerdir iyi forumlar
merhaba yd cihaz aldım bi kaç konu inceledim bu cihazı kaydetmek iççin bl kilidini açmamız gerekiyor mu bazıları mtk işlemcilerde açmaya gerek yok prg var 7 gün beklemeden direkt açılıyo vs dedi aldığım kişi de açmana gerek yok kayıt zamanı getircen ben herşeyi halledicem dedi böyle bişey var mı
Merhaba mi 11 t alıcam yurt dışı olarak alıcağım telefoncu imei atıcam sorun yok dedi ama sıfırlama güncelleme yapılmıyo dedi şu an elimde note 9s var bunda da aynı olayı dediler twrpden sıfırlaya biliyorum bu telefonu da bi şekilde sıfırlayabilirmiyiz imei sonrası
merhaba mi 11 t alıcam fakat kayıtla ilgili sorunum var bu cihazlara imei atıldıktan sonra sıfırlama da güncelleme de imei gidiyo diyolar alıcağım kişi de aynı şeyi söylüyor bunun bi çözümü var mı yani imei gitmiycek şekilde sıfırlayamazmıyım bu cihazı (satıcıya twrp üzerinden sıfırlanmaz mı...
Merhaba telefonu yeni sıfırladım yedekleri yükledikten sonra 800 kusur fotoğraf oldu ayarlardan orijinal indir tiki açık fakat 5 saatdir bekliyorum galeri de 800 olan resimler instagram, whatsapp gibi yerlerde 246 olarak gözüküyor hiç bi resimi atamıyorum nasıl düzeltebilirim
selamlar redmi note 9s telefonuma twrp yüklüycektim fakat eksik dosya hatası verdi dosyayı yükledim bu sefer sorun olmadı fakat br.trabzonlunun tek tuş yükleme aracını kullanıyodum kontrol ediliyor sekmesinde takılı kaldı 30 dakika bekledim fakat hala aynı telefonu aldığımdan beri aynı sürümü...