Çözüldü Mi 11t Cihaz Sıfırlama ?

UyuzPrens

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AlperenS
Cihazım
Xiaomi 11T 5G
Meslek
serbest
Konular
32
Merhaba mi 11t cihazıma yeni imei attırdım imei atarken sıfırlanır dedikleri için ben cihazı sıfırlamadım fakat imei atıldıktan sonra sıfırlanmamışş yani cihaza temiz kurulum yapılmadı bana da biraz kasıyor gibi geliyor kronik android problemleri sıfırlamak lazım fakat imei atıldığı için ayarlardan sıfırlanmıyor diye biliyorum cihazı sıfırlamanın bi yolu varmıdır ? deneyimleyen oldu mu (imei yazılımsal çift hat olarak atıldı)

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
35
Merhaba mi 11t cihazıma yeni imei attırdım imei atarken sıfırlanır dedikleri için ben cihazı sıfırlamadım fakat imei atıldıktan sonra sıfırlanmamışş yani cihaza temiz kurulum yapılmadı bana da biraz kasıyor gibi geliyor kronik android problemleri sıfırlamak lazım fakat imei atıldığı için ayarlardan sıfırlanmıyor diye biliyorum cihazı sıfırlamanın bi yolu varmıdır ? deneyimleyen oldu mu (imei yazılımsal çift hat olarak atıldı)
Twrp den format atma diye arama yaparsaniz gitmez

agentmaster47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
twrp den format at

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
twrp falan kurmayın sakın brick olur cihaz. imei atan kişiye sor. sıfırlamada gitmemesi için gereken işlemi yapmışmı ona göre sıfırla

UyuzPrens

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AlperenS
Cihazım
Xiaomi 11T 5G
Meslek
serbest
Konular
32
twrp falan kurmayın sakın brick olur cihaz. imei atan kişiye sor. sıfırlamada gitmemesi için gereken işlemi yapmışmı ona göre sıfırla
hocam cihaz için twrp olmadığıı bildiğimden buraya sordum kişi cihazı verirken bana sıfırlama imei gider dedi buna bi işlem yapılabilir mi sıfırlandığında gitmemesi iççin

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
hocam cihaz için twrp olmadığıı bildiğimden buraya sordum kişi cihazı verirken bana sıfırlama imei gider dedi buna bi işlem yapılabilir mi sıfırlandığında gitmemesi iççin
o işlemi siz kendiniz yapamazsınız box gerekli. bilgisayar varsa biz uzaktan hallederiz. imei ücreti ödemektense bu şekilde çözmeniz mantıklı..

UyuzPrens

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AlperenS
Cihazım
Xiaomi 11T 5G
Meslek
serbest
Konular
32
o işlemi siz kendiniz yapamazsınız box gerekli. bilgisayar varsa biz uzaktan hallederiz. imei ücreti ödemektense bu şekilde çözmeniz mantıklı..
hocam yapıcağınız işlemden sonra cihazda sıfırlama sonrası bi sorun yaşar mıyım ? ve işlem ücreti nedir dediğiniz gibi tekrardan imei attırmaktansa bu daha mantıklı ama tek seferlik değilse

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Gitmemesi için twrp ile sıfırlaman lazım tek çaresi o tabi %100 gitmez diye bir şey de yok. Ben note 12 pro (5g) yi sıfırladıgımda gitmedi...

UyuzPrens

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AlperenS
Cihazım
Xiaomi 11T 5G
Meslek
serbest
Konular
32
Gitmemesi için twrp ile sıfırlaman lazım tek çaresi o tabi %100 gitmez diye bir şey de yok. Ben note 12 pro (5g) yi sıfırladıgımda gitmedi...
hocam cihaz için geçerli güncel çalışan bi twrp yok diye biliyorum yanlış mıyım ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
hocam cihaz için geçerli güncel çalışan bi twrp yok diye biliyorum yanlış mıyım ?
özel mesaj ile bilgi verdim size. bu cihaza twrp kurmaya çalışmak cihazın intiharı olur. tabiki cihaz sizin tercih sizin..

Üst Alt