Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, MIUI 14' de ana menüye widget ekliyorum ama bir süre sonra uygulama kasasından bir bildirim geliyor ve widgetlar siliniyor. Konu hakkında bilgisi olanlar destek verebilir mi lütfen. Ekran görüntüsünü ekledim.
Arkadaşlar merhaba,
MIUI 14 Android 13 EEA stock romu kurdum ama gece kamerası mor çekiyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. IMEI atıldı cihazıma sanırım modem dosyası ile alakalı bir durum var.
Arkadaşlar merhaba,
Redmi Note 10 Pro Global (Android 12) kullanıyorum, telefonumun arama ve mesajlaşma uygulaması Google ama ben bunları Xiaomi' nin arama ve mesajlaşma uygulamaları ile değiştirmek istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Not: BL kilidi açık, rootlu ve Magisk yüklü.
Dostlar merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi cihazımda koyu tema kapanmıyor. Durumu şöyle anlatayım; telefonum koyu temadayken MIUI Optimizasyonunu devre dışı bırakmıştım daha sonra beyaz temayı açtım ama uygulamalarda hâlâ koyu tema geçerliydi. Şimdi MIUI Optimizasyonunu tekrar açtım, telefonu...
Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim gibi tam ekran göstergesinin arkasındaki beyazlığı nasıl yok edebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Bununla ilgili konu açılmış ve mod önerisinde bulunmuş arkadaşlar ama tekrardan root atmaya zamanım yok. Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba, Mi 9T cihazımın bataryasından çok memnunum bazen iki güne yakın dayanıyor fakat tek sorunum telefonu gece bırakıp sabah aldığımda yaklaşık %8-10 civarında bir azalma oluyor. Bunun sebebi nedir veya normal midir sizce arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba,
cihazıma MiFlash üzerinden stock rom yüklerken brick oldu ve edl moda alıp stock rom yükledim fakat telefon açıldığında IMEI silinmişti daha sonra birkaç farklı yerden araştırdığım kadarıyla 2. sim yuvasını aktif ettim, bir şekilde imei atmış oldum cihaza ama öncesinden iki...