Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar.
Mi6 cihazım bir suredir hızlı şarj almadığı için tamire gönderdim. Sorunun şarj soketinde olduğu söylendi ve şarj soketi degistirildi. Şu an telefonum gayet iyi şarj alıyor fakat kulaklığı hiçbir şekilde görmüyor. Takılan soketin orjinal olduğu soylendi fakat orjinal olduğunu...
EU Beta Rom kullanıyorum son güncellemeden sonra ilginç bir şekilde hızlı şarj özelliği kayboldu. Telefon saatlerce şarjda bekliyor Ampere'den değerlere bakıyorum 300mA gibi komik rakamlar görüyorum. Yeni şarj cihazı denedim değişen birşey olmadı. Şarj aletini farklı cihazda denedim hızlı şarj...
Merhabalar.
Mi 6 Cihazımda Android 9 Pie ve MIUI 11 yüklü. Bugün cihazıma Root işlemi yaptım. Root checkerden kontrol ettiğimde cihaz rootlu görünüyor fakat Root dosyalarına erisemiyorum. Root Explorer girdiğimde Cihazınızda Root yetkisi bulunmuyor diye bir hata çıkıyor. Ayrıca bootloader...