Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Dün kamera sorunu olan mi 11 lite cihazıma rom yükledim. Fakat yeni sorunum güvenlik kısmında parmak izi seçeneği kayboldu. Bugün tekrardan rom un farklı bir versiyonunu yükledim ancak sorun çözülmedi. Çok kurcalamadan sizlere danışmak istedim. Cihaz imei atılmış şekilde.
Merhaba arkadaşlar. Mi flash ile fastboot moddan cihaza bugün rom atmak istedim ancak işlem sonrası telefon kurulum ekranına geçecek iken bir süre bekleyip recovery menüye alıyor. Reboot yaptığım taktirde işlemi sürekli başa alıp tekrarlıyor. Bazen bölge seçme kısmına kadar gelip yine recovery...
Endo rom kurdum temiz kurulum ile. Yok yine aynı hatayı veriyor. Botloader kilidi ile alakası var mıdır bilmiyorum. Miui 13 geldiği zaman cihazı botloader kilidini kapalı deneyecem
Merhaba arkadaşlar. Şuanda mi 11 ultra telefonuma global miui 12 yüklü twrp ve root mevcut. Miui 13 geçmek istiyorum ama uygun romu twrp üzerinden yükleyip root işlemi yapmam mümkün mü. Magisk flashlanabiliyor mu.
Hocam magisk yüklü olsa da olmasa da telefon root işlemi olmasa bile sorun veriyor yine. Farklı yazılımlar denedin endo denedim mi hatırlamıyorum ama yok çözüm olmuyor hiçbir şekilde. Şuan global sürümde ve rootlu telefonum magisk gizli başka isimde. Yine dediğim gibi değişen hiçbir şey yok.