Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 9t pro cihazımın ekranı 10 ay önce kırıldığı için telefoncuda değiştirmiştim. Takılan ekranın görüntü kalitesi fena değildi ve amoleddi. Dün bu ekran önce parlak beyaz oldu sonra beyazlıklar açık mavi oldu en sonunda da sol alttan mürekkep gelip her yere yayıldı ve ekran şu an kapkara. Tüm...
Cihaz öğlen 3 gibi durduk yere kapandı ve açılmadı tepkisiz şekilde kaldı. İçine ben görmeden su falan damlamış olabilir diye pirinçte beklettim 6 saat ama tepki alamadım. Şarja takma denemelerime de yanıt vermeyen cihazı gece 11 gibi markete çıkarken yanımda götürdüm ve orada açmaya çalışınca...
Yaklaşık 1 ay önce de sorun yaşamıştım ve persist flashlasam bile düzelmiyordu. Global fastboot romları yüklemek bile sensörleri geri getirmiyordu ben de eski bir rom olan 10.3.3 ü yükledim ve sorunum düzeldi. 2 hafta kadar sonra yine aynı şeyi yapınca ben de tekrardan fastboot rom yükledim ve...
Mi 9t pro cihazımda 1 ay öncesine kadar bir sorun yoktu ama son 1 aydır otomatik döndürme bile çalışmıyor. Persist flashlayınca düzeliyor ama sonradan (birkaç saat içinde) tekrar bu sorun yaşanıyor. 1 ay önce cihazı laptoptan şarja taktım ilk defa, yaklaşık yüzde 30 dan yüzde yüze kadar şarj...
Telefonumun kernelini immensity ile değiştirip 75hz dtbo yükledim. Bunları daha önceden de yapıyordum ama bu romda 75hz desteği var mı bilmiyordum en kötü Twrp den kerneli tekrar yüklersem zaten 60hz çevirdiği için dert etmemiştim.
Sorunum telefon mi logosunda kaldı ve ses açma + güç tuşuna...
Bugün elimdeki redmi note 9s'in bootloader Kilidini mi unlock tool ile açtım cihaz sıfırlandı, kurulumunu yaptıktan sonra öncesinde bilgisayara yedeklediğim dosyaları geri yüklemek istedim ama bilgisayar cihazı görmüyordu dahası elimde bulunan 9t proyu da görmemeye başladı.
Cihazlardan dosya...
Bir cahillik edip cihaza twrp den disable force encryption dosyasını yükledim ilk başta cihaz mi logosundan sonraki ekrana yani evolution x animasyonuna geldi ve orda kaldi surekli animasyon devam ediyordu açılmıyordu ben de firmware yi bastan yükleyeyim dedim twrp den yukledim simdi cihaz mi...
Görüntülü konuşma sırasında telefonu yeniden başlattım ön kamera açık kaldı.
Birçok şey denedim cihaz rootlu olduğu için motor kontrol uygulamasından da kapatmaya çalıştım ama olmadı. kamerada sorun yok hem ön kameraya geçtiğimde çalışıyor hem de bildirim ledi çalışıyor ama arka kameraya geçince...
Arkadaşlar cihazım 9t pro global miui 11.1 rom kuruluydu. quax kernel kurdum sonra da f2fs yapmaya calıştım bu sırada veri ve önbelleği biçimlendirdim telefon mi simgesinde kalıyordu. Şimdi otg usb yardımıyla twrp den recovery rom atmaya çalışıyorum ama kırmızı yazılarla cache, data ve depolama...