UnmoveD kullanıcısının son içeriği

1. UnmoveD

Rom CalyxOS 4.6.2 - UNOFFICIAL | Android 13 Redmi Note 10 Pro (Global)

CalyxOS 4.6.2 - UNOFFICIAL | Android 13. Updated: 07/03/'23 Sürüm : 4.6.2 Güncelleme : 7 Mart 2023 Maintainer: UnmoveD CalyxOS İlk A13 derleme sürümü Android Şubat 2023 Güvenlik güncellemesi MiuiCamera v4.5.002250.1 Eklendi. SMS gelmeme sorunu çözüldü. 120hz sorunu çözüldü. Mobil veri APN...
  2. UnmoveD

Rom NusantaraProject v5.2 Tabo - OFFICIAL | Android 13 Redmi Note 10 Pro (Global)

Nusantara Project v5.2 Tabo - OFFICIAL | Android 13. Updated: 1/12/'22 Sürüm : 5.2 Kod adı : Toba Güncelleme : 1 Aralık 2022 Maintainer: BayerischeMotorenWerke Versiyon v5.2 Toba İlk A13 derleme sürümü Android Kasım 2022 Güvenlik güncellemesi Kamera Açıklığı Eklendi OEM hızlı şarj eklendi Tek...
  3. UnmoveD

Yardım Custom Rom önerisi

Selam arkadaşlar miui 13 kurulu yavas yavas sorunlar görmeye başladim. Custom rom önerisi alabilirmiyim şarj ve performans olarak
  4. UnmoveD

Soru Redmi Note 8 Pro Şarj aleti

Merhaba arkadaşlar orjinal şarj aleti alacamda nereyi tavsiye edersiniz.
  5. UnmoveD

Çözüldü TWRP Magisk Kaldırma

merhaba arkadaşlar magisk üzerinden yanlış bir modul kurdum telefon açılıyor ama ekran kilidini geçemiyorum magiski twrp üzerinden silince belki düzlir diye umuyorum. elinde twrpden magiski silecek dosya varmıdır. Crdroid a11 kurulu
  6. UnmoveD

Çözüldü Redmi Note 8 Pro Bootloader Sorunu bu

Merhaba arkadaşlar yanlışlık ile garantili olan telefonuma india romu atarken bootloader kilidini kapattim. Suan acmaya calisirken hesap dogrulanamadi hatasi aliyorum. Edit: Mi hesaptan çikiş yapip denedim oldu.
  7. UnmoveD

Yardım Redmi Note 8 Pro Donma

Merhaba arkadaşlar telefonumda android 10 deodex endonezya romu kurulu telefonda şöyle sorunlar var. Kamera açarken 5dk sabit ekranda kalıyor telefonun ekranini ac kapat yapinca belli bir süre sonra donma geçiyor. Daha öncesinde ise Endonezyanın android 10da boyle sorunla karsilastim ama...
  8. UnmoveD

Soru Mi9t Pro Pubg

Pubg oyununda dokunma hız hassasiyeti sizdede çok hızlı oluyormu? Oluyorsa düzeltmenin başka bir yolu varmı
  9. UnmoveD

Yardım Bootloader Kilidi sorunu

Merhaba arkadaşlar XiaomiTools V2 ile India romu kilit kapalı iken atayım dedim bu baktım telefon sıfırlandı ve bootloader Kilidi açıldı nasıl becerdiysem artık
  10. UnmoveD

THE STYLE v11

Merhaba arkadaşlar hoşuma giden bir temayı sizinle paylaşmak istedim. Temayi marketten bulmak için bölgeyi Hindistan yaparsanız temayı markette bulabilirsiniz. Not: Tema Miui 11 uyumludur. Market Linki Mediafire Linki
  11. UnmoveD

Garantili Mi 9T Pro

Merhaba arkadaşlar 17 Gün önce 3800 TL aldığımız mi9t pro 6/64 telefonu kuzenime almıştık büyük sandığı telefonu 3000 TL satışa koyuyoruz.
  12. UnmoveD

Soru Redmi Note 8 Pro Bootloader Açmadan Hindistan Romu Kurma

Merhaba arkadaşlar pc bozuk olduğu için deneme yapamıyorumda bazı arkadaşlarımız XiaoMiTool V2 ile dil kısmını hindistan yapıp romu kurmuştur. Deneyen arkadaşlarımız varmı. Eğer öyle birşey varsa pc ayarlıyayım.
  13. UnmoveD

Yardım Redmi Note 8 Pro

Merhaba arkadaşlar redmi note 8 pro miui 11 global rom yüklü buna miui 10 kurabilirmiyiz. Yani twrp ile deilde Mi Flash Tool ile garanti dışı kalmadan herhangi bir kilidi kırmadan işlem yapabiliyormuyuz.
  14. UnmoveD

Yardım Yeni aldığım mi9t pro telefon

Merhaba arkadaşlar kuzenime hepsiburadan mi9t pro sipariş ettik istediği gibi olmayınca iade etmek istiyoruz. İade talebi oluşturup nasil bir yol izleyip telefonu kargoya verebilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  15. UnmoveD

Yardım Mi 9T Pro 4.5g Sorunu

Merhabalar mi 9t pro telefon geldi ama 4g olarak baglanti kuruyor miui surumu ise miui10 sorun neden kaynakli olabilir.
Üst Alt