Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar magisk üzerinden yanlış bir modul kurdum telefon açılıyor ama ekran kilidini geçemiyorum magiski twrp üzerinden silince belki düzlir diye umuyorum. elinde twrpden magiski silecek dosya varmıdır. Crdroid a11 kurulu
Merhaba arkadaşlar telefonumda android 10 deodex endonezya romu kurulu telefonda şöyle sorunlar var. Kamera açarken 5dk sabit ekranda kalıyor telefonun ekranini ac kapat yapinca belli bir süre sonra donma geçiyor. Daha öncesinde ise Endonezyanın android 10da boyle sorunla karsilastim ama...
Merhaba arkadaşlar XiaomiTools V2 ile India romu kilit kapalı iken atayım dedim bu baktım telefon sıfırlandı ve bootloader Kilidi açıldı nasıl becerdiysem artık
Merhaba arkadaşlar hoşuma giden bir temayı sizinle paylaşmak istedim. Temayi marketten bulmak için bölgeyi Hindistan yaparsanız temayı markette bulabilirsiniz.
Not: Tema Miui 11 uyumludur.
Market Linki
Mediafire Linki
Merhaba arkadaşlar pc bozuk olduğu için deneme yapamıyorumda bazı arkadaşlarımız XiaoMiTool V2 ile dil kısmını hindistan yapıp romu kurmuştur. Deneyen arkadaşlarımız varmı. Eğer öyle birşey varsa pc ayarlıyayım.
Merhaba arkadaşlar redmi note 8 pro miui 11 global rom yüklü buna miui 10 kurabilirmiyiz. Yani twrp ile deilde Mi Flash Tool ile garanti dışı kalmadan herhangi bir kilidi kırmadan işlem yapabiliyormuyuz.
Merhaba arkadaşlar kuzenime hepsiburadan mi9t pro sipariş ettik istediği gibi olmayınca iade etmek istiyoruz. İade talebi oluşturup nasil bir yol izleyip telefonu kargoya verebilirim. Şimdiden teşekkür ederim.