Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet bu benide rahatlattı. Açıkcası süreç hiç uzamadı da değil. Telefonum 1 ay kadar sağda solda serviste vs bekletildi. Fakat sonuç olarak telefonu iade alacaklar ve paramı verecekler.
Ben mi 9tyi Alan Memnun üzeriden aldım. Cihazı ilk 1 aylık süreçte iade etmek istedim. Kutusu açık diye kabul...
HB üzerinden aldığım Xiaomi Türkiye Garantili diye geçen mi 9t cihazım Kvk garantiliymiş. Telefonu aldığımda sorunlu çıkmasıyla servise yolladım ve bu süreçte durumu farkettim. Cihazımı Kvk teslim alarak Ritzy diye bir teknik servise yollamış. Hepsiburada'ya durumu ilettiğim gibi şikayet kaydı...
Kvk kesinlikle xiaomi türkiye garantisi değildir. İthalatçı garanti kapsamındadır. Xiaomi garanti kapsamı linkine bakabilirsiniz Mi Turkey Aynı sorunu bende yaşadım. HB üzerinden aldığım cihaz Xiaomi Türkiye Garantili diye bana Kvk olarak satıldı. Kvk servis sürecinde telefonumu ritzy diye bir...
Mi 9t. Klavyeyi resmen kullanamıyorum. Hızlı yazan birisiyim. 1 tane tuşa basıyorum ama 3 4 tane tuş algılıyor. Klavyenin laglı olmasından dolayı kaynaklanıyor sanırım. Hızlıca 'yorum yorum yorum yorum' yazıyorum arada 1 2 harf atlıyor.
Kvk teknik servis şaşırtmadı ve 16 gün serviste olan sorunlu telefona 'Arıza görülmedi.' diyerek bana geri yollamak üzere kargoya verdi. Gerekli işlemleri başlatacağım. Teknik servis rezaleti yaşamaya gün geçmiyor doyamıyoruz. Madem telefonda sorun yok, herhangi bir arızada giderilmiyor. 16 gün...
Telefonun kenarlarında büyük hava boşluğu bırakmayacak kaliteli bir cam önerebilir misiniz? İnternetten 2 3 tane aldım hepsi hava bırakıyor vs hoşuma gitmedi attım. 100 lira para verdim daha cam takamadım telefona. Şuan teknik servisteyken alayım kenarda dursun.
Garantisiz cihazlar için çeşitli yollar denenebilir. Fakat benim yaşadığım şekilde kutuyu açtığı gibi bu sorunla karşılaşan ve garantili cihaz sahibi arkadaşların böyle aksiyonlara girmesine hiç gerek yok. Zaman kaybetmeden ivedi bir şekilde servise göndermeliler. Çünkü problem donanımsal, ne...
Ekran değişimi yapsalar dahi birebir değişim vermedikleri taktirde cihazı aldığım yere iade edeceğim. Tüketici olarak böyle bir hakkım var. Kutudan bozuk çıkmış ve ilk 1 ay arızası olarak kayıt yaptırılmış. Öyle bir durum ki kutusunu açtığın için iade de almıyorlar. Mecburen servise gönderip...
Arkadaşlar aynı sorun daha 2 haftalık cihazımda vardı. Kutudan çıktığından beri öyleydi. Kvk servisinde şuanda. Sonuç ne olur bilgilendirme yapacağım. Bununla ilgili konu açtım. Sorun kesinlikle yazılımsal vs değil. Sorun donanımsal. Cihazda kronik bir sorun. Benim açtığım konu. Yardım - Xiaomi...
27.10.2019 tarihinde aldığım Mi 9t 64 Gb Mavi Xiaomi Türkiye Distrübitör Garantili cihazım kutusundan problemli bir şekilde çıktı. Aldığım zamanlarda oyun vs oynamadığımdan çok farkına varamadım. Çok yoğun telefon kullanan birisi değilim. Fakat 1-2 hafta sonra iyice anladım ki ekran kendi...
27.10.2019 tarihinde aldığım Mi 9t 64 Gb Mavi Xiaomi Türkiye Distrübitör Garantili cihazım kutusundan problemli bir şekilde çıktı. Aldığım zamanlarda oyun vs oynamadığımdan çok farkına varamadım. Çok yoğun telefon kullanan birisi değilim. Fakat 1-2 hafta sonra iyice anladım ki ekran kendi...