unal12344 kullanıcısının son içeriği

1. U

Yardım Redmi note 12 wifi den çıkma sorunu acil yardım

Herkese merhaba redmi note 12 cihazımı yeni aldım wifi yi açtığım zaman 1 2 dk içinde kendi kendine wifi den çıkıyor ne yaptıysam çözemedim bunun çözümü nedir bilenler yardımcı olur mu
  2. U

Yardım Mi 11 lite ekran çizgileri

Herkese iyi günler 3 yıllık mi 8 lite maceramdan sonra 1 hafta önce mi 11 lite a geçiş yaptım cihazın ekran parlaklığını düşürdüğüm zaman beyaz sayfalarda sağ tarafta ince beyaz çizgiler çıkıyor fakat belli belirsiz çok dikkatli bakmak lazım parlaklığı açınca sorun gidiyor sizce garantiye...
  3. U

Yardım Mi watch Erkan fotoğraf koyma

Herkese merhaba bugün mi watch akıllı saat aldım ancak ekrana galerimden nasıl fotoğraf koyarım bir türlü çözemedim yardımcı olursanız sevinirim
  4. U

Mi watch ekran fotoğrafı koyma

Herkese merhaba bugün mi watch satın aldım ancak ekrana kendi fotoğrafımizi nasıl koyacağız bir türlü çözemedim yardımcı olursanız sevinirim
  5. U

Yardım Redmi note 10 5 g alınır mı

Herkese merhaba anneme telefon almayı düşünüyorum ve redmi note 10 5 g sipariş ettim 128 gb versiyon a 3 2017 den geçecek sosyal medya WhatsApp ve fotoğraf için kullanılacak ağır oyun vs olmayacak uzun ömürlü Bir şey olsun istedim tercihim doğru mu sizce kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  6. U

Soru 3000 TL bandında yeni cihaz ne alınabilir

Arkadaşlar mi 8 lite cihazımı değiştirmeyi düşünüyorum beni üzmeyecek 3000 TL civarında Xiaomi modeli hangisini önerirsiniz
  7. U

Sohbet Laptop önerisi

Arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum ETS 2 ve cs go da kasmadan yüksek ayarlarda oynatabilecek en az 3 4 yıl kullanabileceğim fiyatı da 3.000 ve 4000 aralığında olacak laptop arıyorum ne önerirsiniz
  8. U

Yardım kulaklık tavsiyeleri

arkadaşlar yarın redmi airdots veya haylou gt1 almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar var mı hangisini almalıyım yardımcı olursanız sevinirim
  9. U

Soru Takılma

Arkadaşlar mi 8 lite mui 11 e geçtiğinden beri farkedilir derecede takılma yapıyor bu düzelir mi neden kaynaklanıyor olabilir fabrika ayarlarına geri döndürdüm 2 defa ama faydası olmadı
  10. U

Yardım Gece video çekerken çok kumlanma oluyor

Arkadaşlar cihazım mi8 lite gece video çekerken aşırı kumlanma oluyor fotoğraf ta gece modu olduğu için sıkıntı olmuyor ama video aşırı kumlaniyor neden olabilir
  11. U

Sohbet Kamera

Arkadaşlar mi 8lite cihazımda gece modunda fotoğraflar çekince bazen kumlanma oluyor bunu nasıl düzeltirim manuel mod ile çekim yapmayı bilmiyorum onuda açıklarsanız sevinirim
  12. U

Yardım Mui 11 cihaz ara sıra takılma yapıyor

Arkadaşlar mui 11 i yükleyelim 1 haftayı geçti cihaz ara sıra küçük küçük takılmalar yapıyor eski sürümde bu sorun yoktu yazılımsal olacağını düşünüyorum fabrika ayarlarına geri döndürdüm düzelme olmadı sizce yeni güncelleme gelince düzelir mi bu durum normal midir cihaz mi 8 lite global
  13. U

Yardım Telefon aramayı sonlandırıyor

Şu an yanımda iğne yok disaridayim bu işe yaramazsa onerebileceginiz baska birşey var mı garantiye yollayayım mı ne düşünüyorsunuz
  14. U

Yardım Telefon aramayı sonlandırıyor

Diğer slot SD kart uyumlu simkart küçük geliyor oraya 1572111789 Uyumlu bir aparatı falan mı var 1572111851 Ayrıca arama hemen sonlanmiyor bazen 10 sn konuşuyorum bazen 1 dk ama konuşurken direk arama kapanıyor
  15. U

arama sonlanıyorrr

arkadaşlar telefonum bugün aramayı kendi kendine sonlandırmaya başladı ne yapsam düzelmedi fabrika ayarlarına döndürdüm yine olmadı cihaz mi 8 lite bu konuda çok tecrübesizim lütfen yardım eder misiniz garantiye mi göndereyim yoksa
Üst Alt