Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba redmi note 12 cihazımı yeni aldım wifi yi açtığım zaman 1 2 dk içinde kendi kendine wifi den çıkıyor ne yaptıysam çözemedim bunun çözümü nedir bilenler yardımcı olur mu
Telefonun garanti belgesi evefone ama GENPA da yaptırabilir miyim ki
1659125388
Ayrıca şunu farkettim Xiaomi malzeme kalitesini baya düşürmüş mi 8 lite kasası olsun arka kapağı olsun 11 den daha bir kaliteli duruyordu
Xiaomi den çok memnundum hocam LCD ekran olmasına rağmen mi 8 lite 3 senede hiçbir sorun yaşatmadı suanlik kullanımima engel değil dediğiniz gibi çizgiler belli belirsiz çok zor anlaşılıyor cihazı açtırıp orijinalliğini bozmaya gerek yok hiç
Herkese iyi günler 3 yıllık mi 8 lite maceramdan sonra 1 hafta önce mi 11 lite a geçiş yaptım cihazın ekran parlaklığını düşürdüğüm zaman beyaz sayfalarda sağ tarafta ince beyaz çizgiler çıkıyor fakat belli belirsiz çok dikkatli bakmak lazım parlaklığı açınca sorun gidiyor sizce garantiye...
Herkese merhaba anneme telefon almayı düşünüyorum ve redmi note 10 5 g sipariş ettim 128 gb versiyon a 3 2017 den geçecek sosyal medya WhatsApp ve fotoğraf için kullanılacak ağır oyun vs olmayacak uzun ömürlü Bir şey olsun istedim tercihim doğru mu sizce kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum ETS 2 ve cs go da kasmadan yüksek ayarlarda oynatabilecek en az 3 4 yıl kullanabileceğim fiyatı da 3.000 ve 4000 aralığında olacak laptop arıyorum ne önerirsiniz
Hocam bugün birşey daha keşfettim cihaz tam ekran modunda yapıyor bu sıkıntıyı normal modda birşey yok ben duvar kağıdını daha açık renkli yaptım şuan fazla belli olmuyor mui11 in hatası herhalde zaten yaptığıma pişmanım cihaz yavaşladı takılıyor ara sıra inşallah biran önce düzeltirler
hocam cihazım mi 8 lite 11 aydır kullanıyorum hiç dikkat etmemiştim bugün aynı sorun bende de oldu her zaman olmuyor ara sıra duvar kağıdı geri giderken hafif beliriyor yazılımsal bir sıkıntı herhalde ghost screen olsa sürekli öyle kalırdı
hocam videoda öyle bir sıkıntıya rastlamadım oyunlardada öyle cod oynadım uzun bir süre rahatsız edici bir gecikme yaşamadım bir şey daha söyleyeyim bunu aldığım gün arkadaşım haylou gt1 aldı inceleme fırsatım oldu hiç beğenmedim iyiki almamışım dokunmatik olduğundan takıp çıkarırken bile şarkı...